Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hhahhaha hay maşallah yarın kollar kalkmaz kesin
Gorumcemin kizi hamile taşınacak öğleden sonra da onlara yardıma gittim. Yeni evi temizledik.Kollarim bol bol çalıştı yani kapılari sildim.Bugün de mutfak dolabını silecem.
0zlem sende durumlar ne hedefin ne tarafındayız
Pes etmek yok az az olsa da o kilolar gidecek ve hedefe ulasacam inşallah.
Ben yarın bunu yapacağım kaşar değil az beyaz peynir koyarım kaşar çok yağlı olur şimdi

Eki Görüntüle 2680997
Ya okadarcik kadardan ne olacak ye canım.

Günaydın
Dün hiç giremedim buraya anneme gittik hep bir kosturmacam vardı dün
Dun 5000 adım atTim Cherry Mom
Hafta sonu + görüp bugün geçen cuma çünkü kiloma döndüm ama bu beni böyle yipratiyor

Günaydın canım aç karnına yaparsan daha etkili olur depo yağlardan yakarsın kahve ile desteklemen güzel ama yoğun bir kahve olsun şekersiz kremasız sütsüz mümkünse. Tok karnına yaparsan da yediklerini yakarsın ilk olarak. Ben yıllardır aç karnına yapmaya çalışıyorum hep :)

Merhaba kızlar

Dün kötü bir gündü giremedim malesef. Kaptanım dünkü menüyü yazmaya gerek yok galiba istersen diğer sayfaya da yazayım
Kahvaltı
2 dilim tam tahilli ekmek üzerine beyaz peynir sürdüm

Başka da birşey yok çay kahve hep

Çok sıkıntılı bir dönemdeyim dualarınıza talibim. Takimi bırakmak istemiyorum ama yazacak ne kafam ne dermanim oluyor

Kaptanım karar sizin ne derseniz öyle yapayım

Kızlar bugün A101 e gittim kardeşime baskül alayım dedim benimki 3 yıllık baskül eve geldim denedim aman Allahım 66.7 benim baskül 65.0 hangisine inanayım ben dedim sonra benim minnak oğlunu tartım yeni baskül doğruymuş yani anlayacağınız bedavadan 1.7 kilom daha varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…