- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.701
Gorumcemin kizi hamile taşınacak öğleden sonra da onlara yardıma gittim. Yeni evi temizledik.Kollarim bol bol çalıştı yani kapılari sildim.Bugün de mutfak dolabını silecem.Hhahhaha hay maşallahyarın kollar kalkmaz kesin
Pes etmek yok az az olsa da o kilolar gidecek ve hedefe ulasacam inşallah.
Ya okadarcik kadardan ne olacak ye canım.Ben yarın bunu yapacağımkaşar değil az beyaz peynir koyarım kaşar çok yağlı olur şimdi
Eki Görüntüle 2680997
Yorgunluktan dizi olduğunu unutmuşum.Diziye daldım sonuçları geç açıkladım sorry
AaaKızlar kazen abimizde maalesef covid olmuş dualarımızı esirgemeyelim hastaneye yatışı yapılmış
Günaydın herkese
Günaydınlar evcek gribizGünaydın, güzel perşembeler :)
Geçmiş olsun inşallah. Dikkat edin. Bizdə hastaneye gidicez inşallah birazdan. 14.gün bugün. Kontrol ettircez bakalım.Günaydınlar evcek gribizyaz böyle mi ugurlanir hayalimiz havuzdu hey gidi hey
Günaydın canım aç karnına yaparsan daha etkili olur depo yağlardan yakarsın kahve ile desteklemen güzel ama yoğun bir kahve olsun şekersiz kremasız sütsüz mümkünse.Kaptan yaa ben aç karnına kahve içip karnitinimi alıp spor yapıyprum ama sanki yemekten 2 saat sonra yapınca daha faydalı oluyormuş gb hisediyorum bgn öyle yaptım bakalım yarına nasıl olsa yansıcak?EceZ sporu ne zaman yapalım en iyi yap yakımı için bize fikir verir misin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde eminim ki.bitti inşaallahGeçmiş olsun inşallah. Dikkat edin. Bizdə hastaneye gidicez inşallah birazdan. 14.gün bugün. Kontrol ettircez bakalım.
Hadi bakalım cnm güzel haberlerle gelin yaz bize hemn dikkat edin ordaGeçmiş olsun inşallah. Dikkat edin. Bizdə hastaneye gidicez inşallah birazdan. 14.gün bugün. Kontrol ettircez bakalım.
Ah cnm bu yazz kimin hayali oldu kiGünaydınlar evcek gribizyaz böyle mi ugurlanir hayalimiz havuzdu hey gidi hey
Süpersin özlemcim zaten yataktan kalkana kadar tembellik sonra iyiki kalktım oluyor insanSabah 7 de zor da olsa uyandım ve 1 saat yürüyüş yaptım. Her yerim agrıyor uyuyasım vardı aslında ama hedef icin ve sağlık için yurumek daha cazip geldi..
Yok yabancı dizi cnmO dizi sen çal kapımı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?