- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.941
kızlar takım olarak komple çöküşteyiz resmen dokuzuncu olmuşuz bende dahil hepimizin biraz daha gayret etmemiz lazım haftaya güzel bir liste çıkaralım
Arkadaşlar dün yediklerim çok düzensizdi:
Sabah ekmeği biraz fazla kaçan bir kahvaltı yaptım ama tüm gün hep açlık atakları yaşadım.
Öğle yemeği olarak bakla, yoğurt, 3-4 köfte ve 1,5 dilim ekmek yedim
Arada bir kuru dilim kek yedim sütlü kahveyle.
Akşam 2 tane dolma yedim.
ilerleyen saatlerde sütlü kahveyle 5 tane bisküvi yedim.
Ama gece çoook geç yattığım için midem zil çalıyodu bütün gece.
Bu arada bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadımdaha müjdemi vermeden önce biraz beklemek istiyorum iyice sabitlensin şu kilom Allahım inşallah kilom öyledir inşallah
haydin bakalım bu hafta inşallah birinciyiz
Eki Görüntüle 171388
Arkadaşlar dün gece bi eski fotografıma rastladım. Değişiklik gördüm kendimde ve sizinle paylaşayım dedim. Alttaki fotografta 76 kilodan az değilim bu son fotografımda (üstteki) ise 68,6 yım. Umarım tam 60 olunca daha güzel bir fark görürürm.
Kahverengi giyen mi sensin.Oysa çok kilo vermişsin.Son resimde de çok fit görünüyorsun..
Evde olduğum için internetten EBru Şallı plates videosuna bakarak 22 dk plates yaptım.
arkadaslar bugun dıyet bıskuvılerımı ararken anneme bunları yoket dedıgım benmo bıskuvılerını buldum rejıme baslamadan yoket gormeyeyım demıdtım oda yememıs saklamıs nasıl guzel gorundu gozume cok severdım neyse dedımkı bugun kalsıyum dıyetındeyım bozamam yarın 1-2 tane yıyeyım ama sonra dusundum 1-2 ıle kalmam tum paketı yerım en ıyısı ben bunu atayım bırıne ver dıyeceksenız paket yarım ve 2 aylık:))ama tabı benım nefsım ıcın taze bayat farketmez en sonunda atmaya karar verdım kararımı degıstırmeden uygulayayım hepınıze ıyı saglıklı beslenmeler dılıyorum
arkadaslar bugun dıyet bıskuvılerımı ararken anneme bunları yoket dedıgım benmo bıskuvılerını buldum rejıme baslamadan yoket gormeyeyım demıdtım oda yememıs saklamıs nasıl guzel gorundu gozume cok severdım neyse dedımkı bugun kalsıyum dıyetındeyım bozamam yarın 1-2 tane yıyeyım ama sonra dusundum 1-2 ıle kalmam tum paketı yerım en ıyısı ben bunu atayım bırıne ver dıyeceksenız paket yarım ve 2 aylık:))ama tabı benım nefsım ıcın taze bayat farketmez en sonunda atmaya karar verdım kararımı degıstırmeden uygulayayım hepınıze ıyı saglıklı beslenmeler dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?