Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar takım olarak komple çöküşteyiz resmen dokuzuncu olmuşuz bende dahil hepimizin biraz daha gayret etmemiz lazım haftaya güzel bir liste çıkaralım

tamam kaptan

allamallam işalla subaneke işalla yareppim sübaneke işalla dinimiz amin

.

eveeet.. günaydın öncelikle..

cuma günü akşam (gündüzü yazdıydım) tereyağlı alabalık yedik kocamla dışarda.. oradan arkadaşlar la bize geçtik 1 bardak kola 1 küçük kase de cips yedim.

cumartesi günü saat 14 30 da sınavım vardı. sabah 8 buçukta kalktım az biraz ekmek yedim bi tane muz yedim. saat 11de de kahvaltı ettim iki dilim kepek ekmeği ile.. zengin bi kahvaltıydı ama.. domates salatalık omlet salam peynir zeytin..

sınava gittik geldik.. akşam etli nohut çorbası (unsuz) ve 1 tabak kıymmalı makarna yedim.. iki kase de yoğurt.

pazar günü sabah çeyrek ekmeğe domatesli peynirli sandviç yedim su içtim yanında.. sonra sınava gittik.. öğlen dışardaydık.. ciğer şiş yedim pide yedim yanında çok değil ama ince zaten bi de.. sonra 14:30 da tekrar sınava girdim.. eve gidince de akşam yine çeyrek ekmek sandviç yedim biraz margarin vardı ama içinde, peynir ve salam vardı bi de..

bu ka..

bu sabah tartıldım.. alınan verilen yok cuma ile aynıyım..

bugünkü menüme gelince..

sabah çeyrek ekmek sandviç peynirli salamlı..

öğlen de aynısı..

akşam biraz yoğurt biraz da süt.. bu akşam haftasonunu atlatmam için böyle geçmesi gerekiyor..

arada da 1 avuç leblebi yerim..

1 saat de yürüyüş 19-20 arası..

inşallah planladığım gibi bi gün olur

.

haftasonu kaçamaklarımdan iki tanesini yazmamışım.

1-dondurma
2-yarım paket cips

saygılar

günaydın kızlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum.

bugün acayipliklerim devam ediyor. full enerjik bir vaziyetteyim. sabah 6 da saat çalmadan uyandım. doktorun verdiği hapı yuttum. biraz daha uyudum. 7.30 gibi maydonozumu hazırlayıp içtim.

kahvaltıda

2 küçük dilim kepekli ekmek
domates salata
peynir
2 zeytin
bir iki çatal ekşimikli kavrulmuş biber

haftasonum bu hafta daha iyi geçti. bu haftadan çok ümitliyim. tartı da beni destekliyor gibi. ama cumaya kadar sesimi çıkarmıycam. cuma günü sevgili takımcığıma çok güzel sonuçlarla gelmek istiyorum. bugün sevgili nişanlımın doğumgünü. belki güne özel pasta kaçamağım olur.

bu arada her gün stepperla çalışıyorum az az. dün 800 adım oldu mesela. ama her dakika yazamıyorum buraya.

günaydınnn kızancıklar

ben haftasonu sınavlara girdim.o okuldan o okula koştururken yemek yemeye fırsat bulamadım.
kaçamak falan olmadı bu haftasonu.

Bu sabahta klasik kahvaltım
1 kk peynir 1 domates 1 dilim kıtır ekmek

Günaydın kızlar.Benim 2 haftadır kilo verememin bir sebebi wc sorunu olmasın diye az su içmem.Bu hafta evde daha çok duracağım için bol bol su içicem.
BU HAFTA KİLO VERECEĞİM.KARARLIYIM..Hatta 1 kilo vereceğim inşallah...
Kahvaltıda:Siyah zeytin, yeşil zeytin, küçük dilim kaşar,1 light ekmek, az şekerli bir bardak çay...

valla kızlar ben kayınvalidemi bile dize getirdim. artık ikna oldu kararlılığıma. yemek konusunda ısrar etmiyor, tamam bişey demiyorum, istediğin kadar al, sonra kızma bana diyor

ayrıca internet kullanabilse annemi de dahil edicem takıma. annem de kayınvalidem de 1-2 kilo verdiler. çayın yanında kepekli ekmek domates salata peynir yemeye başlamışlar

bi de bizim doktor mahallenin şişkolarına yani ben ve birlikte akupunktura gittiğim arkadaşlarıma fena taktı. kilo verdirmeden bırakmıycak bizi. azmetti adam

Kahverengi giyen mi sensin.Oysa çok kilo vermişsin.Son resimde de çok fit görünüyorsun..

arkadaslar bugun dıyet bıskuvılerımı ararken anneme bunları yoket dedıgım benmo bıskuvılerını buldum rejıme baslamadan yoket gormeyeyım demıdtım oda yememıs saklamıs nasıl guzel gorundu gozume cok severdım neyse dedımkı bugun kalsıyum dıyetındeyım bozamam yarın 1-2 tane yıyeyım ama sonra dusundum 1-2 ıle kalmam tum paketı yerım en ıyısı ben bunu atayım bırıne ver dıyeceksenız paket yarım ve 2 aylık:))ama tabı benım nefsım ıcın taze bayat farketmez en sonunda atmaya karar verdım kararımı degıstırmeden uygulayayım hepınıze ıyı saglıklı beslenmeler dılıyorum

kesinlikle doğru karar. at onları. onlar senin için gerekli şeyler değil.

aman hem diyetine yazık hemde midene.

ara: elma
Öğlen: Mercimek çorbası 1 kase, salata ve 1 dilim light ekmek.Dolma vardı ama doydum yiyemedim.yesemiydim acaba:26: Zorla yemekte istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…