- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.981
günaydın hatunlarrrrrr
akşam kutlamamız süper geçtiii
ben dün akşam eve gidince gelinliğimi giydim ve kocamı öle karşıladım kızlarrr :)))
arkadaşlar ben karbonhidrat diyeti yapmaya karar veriyorum galiba.. ne dersiniz.. sizin fikrinizi alayım..
ama 50 puanı kesinlikle tamamlayarak yapıcam.. çünkü karbonhidrat hayatından çıkınca verdiğin kilo kalıcı olmuyo.. 50 puanı geçmemen gerekiyo..
neyse ne diyosunuz?
Günadın kızlar.Canım bence böyle ani kilo verdiren şeyler hızlı bir şekilde tekrar kilo aldırır.Yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek daha iyi.
fakat bu sabah iki açma ile başlıyorum malesef.. akşam yine bişey yiyemicem böyle giderse
çevrende de seninle aynı çabada insanlar olması çok çok güzel bişey aslında
ferihan gelmeyeceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.. fuar vardı fuara gidecekti.. cuma erken girebilirsem kilomu bildiririm demişti..
sonra kocacım beni çoook güzel bir restorana götürdü.orada güveçte alabalık yedik.bol salata eşliğinde
sonra bahçesinde çaylarımızı içtik semaverden
gece eve döndüğümüzde ben kalp bir pasta yapmıştım onu çıkarttım süpriz olarak.
ama o saatten sonra yemedik tabii :))
yanii süper bi akşam geçirdim yıldönümümde kızlar.
arkadaşlar ben karbonhidrat diyeti yapmaya karar veriyorum galiba.. ne dersiniz.. sizin fikrinizi alayım..
ama 50 puanı kesinlikle tamamlayarak yapıcam.. çünkü karbonhidrat hayatından çıkınca verdiğin kilo kalıcı olmuyo.. 50 puanı geçmemen gerekiyo..
neyse ne diyosunuz?
gününü açmayla açmaaaaa!!!!
kesinlikle burada da paylaşıyoruz ama kendmizdeki değişiklikleri gözümüzle görmemiz daha büyük bir etki yaratıyor. hep birlikte mutlu oluyoruz
ferihann ın fuara gideceğini biliyordum da arada uğrar belki diye düşünmüştüm.
diyeti bozmadan kutlama buna denirtebriklerrr.
yapma kendi başına böyle şeylere kalkışma noolurr.. diyetisyen desteği alıyor musun? almıyorsan en yakın devlet hastanesine git. kesinlikle işe yarıyor. annem devlet hastanesindeki diyetisyenle 50 yaşından sonra 10 kilodan fazla verdi. hepimiz sabırlı olmak zorundayız. çabuk giden kilo çabuk geri geliyor.
ercişteyim ben burda diyetisyen yok.. uzun süre bende gittim diyetisyene ama össye hazırlandığım için diyet vermemişlerdi. ben de gitmedim bi daha..
ya ama listeme baksana bi ne sorun var.. hiç bi sorun yok.. bi bak
ercişi biliyorum. 2003 te iki kere gitmiştim. listene baktım. olmaz bölehiç ekmeksiz olmaz bence. senin kilondaki birinin günde 5-6 dilim kepekli ekmek tüketmesi gerekir. örnek menü şöyle olmalı bence;
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
3-4 zeytin
domates salata biber yeşillik
1 bardak yağsız süt
ya da şekersiz çay
öğle
2 dilim ekmek
1 kepçe çorba
4-5 yemek kaşığı en az sebze yemeği
yağsız yoğurt
salata
akşam öğleyle benzer. et yediğin zaman yemek yerine 5 köfte kadar falan. sen o diyeti yaparsan alt üst edersin kendini. öncelikle günlük 5-6 dilim ekmekle başlayıp, sonra birer dilim birer dilim düşürüp, en azından bir 10 15 kilo verdikten sonra, bünyen durduğunda bu dediğin diyeti yapman daha uygun bence. benim anlattığım gibi yediğinde ilk ay 7-8 kilo verebilirsin. daha sonraki aylarda 4 kg falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?