Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Detayları bende bilmiyorum tatlım yazmamış kaptan döner herhalde Allah iyilerle karşılaştırsın işleriniz rast gitsin inşallah ♥
Nasılsın ?
Amin canım benim sağ olasın
Hamd olsun, hem evi hem kafamı toplamaya çalışıyorum sizde ne var ne yok bakalım mezuniyet nasıl gidiyor?

Amin canım benim sağ olasın
Hamd olsun, hem evi hem kafamı toplamaya çalışıyorum sizde ne var ne yok bakalım mezuniyet nasıl gidiyor?
Daha iyi olursun inşallah tatlım
Biz aynı devam mezuniyet cidden zor diyete ve spora devam ediyorum ama sporu biraz aksatsam yemeği kaçırsam kilo geliyor denge çok zor ne olcak böyle bilmem şimdi devamlı kontrol ediyorm 1 kg alıp 1 kg veriyorum

Cherry Mom
Bir yaşayana sor demişler sende migrenden çekiyorsun ya sana sorayim dedim atak gelince ne yapıyorsun
Dun akşamdan beri tuttu fena
Boynuma şakaklara krem sürdüm cataflam içtim ama çok kötü
Midem bulanıyor dün de birşey yiyemedim

Atak geldikten sonra pek birşey yapamıyorm canım yapsamda fayda etmiyor iş işten geçmiş oluyor
Atak gelmeden önce ilaç alırsam fayda ediyor o noktayı kaçırdıysam geçmiş olsun :/
Sıcak bir banyo bir nebze rahatlatıyor ordaki buhar iyi geliyor biraz gözüm açılıyor işte
Son çare hastane serum çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…