- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.941
Canım 1denn fazzla zayıflama grubu içinde yer alamıyorsun 4.takıma girmişsin sanıyorum orada devam edebilirsinCanım takımda yer alayım isterim yine:))
.Günaydın kızlarbugün walk günü
Sibal ı çıkar canım eline sağlık yakında kimse kalmayacak28 Ağustos-4 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ☑
Sibal57
SaskinAnne
U UmutluBen
Amor-a ☑
mavimli ☑
kirmizigitar ☑
ayvacicegi ☑
seyrekyagmur ☑
A AKREPcg
Tm cnm çıkardım şimdi. İnşallah yeni katılanlar olur. Üzülme
Amin canım benim sağ olasınDetayları bende bilmiyorum tatlım yazmamış kaptan döner herhalde Allah iyilerle karşılaştırsın işleriniz rast gitsin inşallah ♥
Nasılsın ?
Canım benim tek bildiğim vücut susuz kaldığında ekstra karbonhidrat ararmış su içmeyi dene istersen biArkadaşlar karbonhidrat krizini nasıl giderilir bilen nolur söylesin
Daha iyi olursun inşallah tatlımAmin canım benim sağ olasın
Hamd olsun, hem evi hem kafamı toplamaya çalışıyorumsizde ne var ne yok bakalım mezuniyet nasıl gidiyor?
Atak geldikten sonra pek birşey yapamıyorm canım yapsamda fayda etmiyor iş işten geçmiş oluyorCherry Mom
Bir yaşayana sor demişler sende migrenden çekiyorsun ya sana sorayim dedim atak gelince ne yapıyorsun
Dun akşamdan beri tuttu fena
Boynuma şakaklara krem sürdüm cataflam içtim ama çok kötü
Midem bulanıyor dün de birşey yiyemedim
Selam canım ne güzel hadi hayırlı uğurlu olsunMerhabalar
Uzun aradan sonra bugun diyetisyenle diyetimin ilk gunu, insallah yavas yavas hedefe ulasirim, ulasiriz
Artırmaya çalışayım kaptan.Canım benim tek bildiğim vücut susuz kaldığında ekstra karbonhidrat ararmış su içmeyi dene istersen bi
İyi şükür hiç oturmadim zumba gibi ev işi yapiyorum iki saatir şimdi bitti ama spor baslicak birazdan gene deNasılsınız, ne yaparsınız kızlar
İyiyim şükür. Artık baya baya iyiyimİyi şükür hiç oturmadim zumba gibi ev işi yapiyorum iki saatir şimdi bitti ama spor baslicak birazdan gene desen nasılsın zorlanmiyosun degil.mi
Allah daha iyi etsin inşallahİyiyim şükür. Artık baya baya iyiyim
Amin canım. Allah herkese şifa versin. Sizlere göstermesinAllah daha iyi etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?