Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendi adıma özür dilerim esracim ve söylediklerinde sonuna kadar haklısın

Kendi adıma özür dilerim esracim ve söylediklerinde sonuna kadar haklısın
Ay lütfen özür dilenecek bir durum değil hele sende hiç öyle bir durum yok umarım yanlış anlaşılmam
Ben normalde çok gergin bir insanımdırda acaba bunun ne kadarını size yansıtıyorum bunu anlamaya çalışıyorum :)

Sen mi gerginsin sen gergin görmemişsin
Yok alınmadım ama son derece haklısın isteklerinde be kendi adıma eğer takımdaysam geç bildirim yapmam gerçekten büyük hata özür dilemek istedim sadece

Sen mi gerginsin sen gergin görmemişsin
Yok alınmadım ama son derece haklısın isteklerinde be kendi adıma eğer takımdaysam geç bildirim yapmam gerçekten büyük hata özür dilemek istedim sadece
Allah razı olsun
Gerginim ya maalesef çok dışarıya vurmam kendimi yer bitiririm migren oldu karşılığı işte
Takımda düzen oturuyor sonra kadro değişiyor sil baştan tekrar aynı konular gündeme geliyor yine hallederiz hayırlısıyla amaç bir nede olsa :)

Benim kadar motivasyonu oynak bir üye yoktur burada. Ne zaman yapamıyorum yazsam arkadan yaparsın yazıyorsunuz ne zaman biktim yazsam biri çıkıyor bizde bıktık zamanında diyor ben seviyorum burayı sizi hepinizi ❤

Veeeee sonuççç :))
seyrekyagmur ve A AKREPcg tebriklerrrr ödül olarak spor puanlarınıza +500 er puan ekledim

Benim kadar motivasyonu oynak bir üye yoktur burada. Ne zaman yapamıyorum yazsam arkadan yaparsın yazıyorsunuz ne zaman biktim yazsam biri çıkıyor bizde bıktık zamanında diyor ben seviyorum burayı sizi hepinizi ❤
Motivasyonu oynak
Bunlar olağan şeyler kolay birşey yapmıyoruz sonuçta yılların yemiş içmiiişliği var

Hoş buldum canım Antepliyim Adıyaman da yaşıyorum
Ben de canakkaleliyim adiyamanda yasiyorum. 02 gorunce dikkatimi cekti
Ediyoruz cnm walklar devam
Pazartesi çarşamba cumartesi
Hem de 3 gune mi cikti
Ben de kendimi anlatayim.
Bu bana 6.takimdan kaldi 2 yil once, birbirimizle yarisirdik, diger takimlarla vs vs eksi gormeye zorlardik neredeyse kendimizi. O yuzden stres oluyorum liste deyince. Seninle bi alakasi yok bendeki stresin alt listede daha rahatim ve yine de ayni sorumlulugu hissediyorum (memlekette pek olamadiysa da). Kilo bildirimlerinde yine ayni heyecan. Sadece listeyi etkilemedigim icin stres yok. Diyet her ne kadar tek basina yapilsa da sonucu listedeki herkesi etkiliyor. 100 gr eksi ya da sabit kalma bile kilo verenlerin basarisini asagi cekiyor, kimilerini uzebiliyor. Kimseyi o duruma getirmemek icin her hafta eksi gormek icin zorluyordum, stresten takildigi oluyordu. Bir de cok spor yapinca arti goruyordum, her ne kadar incelme olsa da tartiya yansimadigi icin de uzuluyordum vs vs.
Acikcasi alt liste beni daha cok motive ediyor, ama ileride gir dersen de girerim, yine ayni stresi yasarsam da izne ayrilip alttan devam ederim dedigin gibi kaptanim. Ben senin iyi niyetini kisa zamanda cok net anladim. Cok mutevazi ve elinden geldigince yardim etmeye calisin birisin gercekten.

redsonja87 bireyselde 2.oldun canım ♥♥♥

Allah'ım bizde 3. Olduk hak ettik mi hayır bunuda söyledim ya hayret bana
Tebrikler redsonja87 ve 5. Takım
Kaptanım kendisini sorgulaması gereken son insan sizsiniz valla takımda çok çok düzensiz davranılıyor -ben de yapıyorum affedin- buna rağmen anlayışla sevgiyle herkese hoşgörüyle karşılık veriyorsunuz her kaptan böyle yapmaz. Daha stres yok bile bizim takımda baskı yok daha ne olsun herkes kendi sağlığı için takımımızı ve sizi sevdiği için bir şeyler yapmaya çalışıyor
Veeeee sonuççç :))
seyrekyagmur ve A AKREPcg tebriklerrrr ödül olarak spor puanlarınıza +500 er puan ekledim ♥♥

Eki Görüntüle 2681923
seyrekyagmur A AKREPcg tebrik ederim kızlar

Teşekkür ederim tatlım ekibi yine toparlarız bu halimiz bile 3.oluyor baksana ah birde herkes kendini verse

Sağol canım
Beklentiler değişiyor tabi kimi listeye girmek istiyor kimi alt listede kalmak ben illa gir demem asla nasıl rahat kilo veririm dersen önemli olan o. O halde zmana bırakalım liste konusunu :)

Arkadaşlar üzgünüm ama galiba aranızda devam edemeyeceğim çünkü hem emzirip hem hamile olunca rejim benim ve çocuklarım için tehlikeli olur 65 kiloyum çok aşırı kilolu değilim galiba
Hayırlı olsun canım kısmet böyleymiş
Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini doğum sonrası bekleriz artık

Öğle tavuklu salata
Ara 1 kase yoğurt, 1 halka ananas
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 30 gr beyaz peynir

Su 1.5 litre
Spor 45dk leslie, 10054 adım yürüyüş
Leslieyi bu hafta düzenli yapabilirsin umarım merak ediyorum sonucunu bence iyi olacak .evde aletsiz vs yapılabilecek en uygun şey

Arkadaşlar üzgünüm ama galiba aranızda devam edemeyeceğim çünkü hem emzirip hem hamile olunca rejim benim ve çocuklarım için tehlikeli olur 65 kiloyum çok aşırı kilolu değilim galiba
Tabiki fazla kilolu değilsin zaten hamilelikte diyet yapman için azaltacağımız kalori emzikli olduğun için ekleyeceğimiz kaloriden daha az olabilir yani senin diyetine kalori bile eklemek gerekebilir diyete hiç gerek yok sen kendine odaklan dengeli beslenmeye bak süt yoğurt yemeyi ihmal etme bol su iç balık her hafta tüket ve dengeli beslen kucağındaki ve karnındaki bebeklerine iyi bak vücudun senden alıp onlara vermeye programlı olduğu için yemene içmene çok dikkat et kendi sağlığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…