Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanımız menülere yorum yazın dediği için yazıyorum, belki faydası olur, işinize yarar:

Öğlen pilav ve meyve, ara meyve ve tatlı, akşam da sebze olunca protein gözüme az göründü. Belki öğünlere protein eklemek hem daha tok tutar hem de kan şekerini dengeler. Mesela meyvelerin yanına çiğ kuruyemiş, çorbanın yanına az yağlı peynir veya haşlanmış nohut / fasulye gibi bitkisel protein eklenebilir.

Merhaba çok güzel dengeli, böyle bakınca bayağı da doyurucu gibi, yaşınız, boyunuz kaç? Ben bu kadar (3 öğün) yiyince direkt artıya geçiyorum ama siz veriyorsunuz çok güzel.. .

Selamlar
Hayatımda ilk kez biber dolması yapıcam, o da bilindik dolmalık biberle değil. Ev halkına pirinçli kendime de fırında peynirli yapmayı düşünüyorum.

Biktim desem yeri
Ensem boynum sakaklar organize ağrı içinde oluyor
Ne pis bir agri yahu
Bütün migrencilere geçmiş olsun geçerse tabi

Nasılsınız, ne yaparsınız kızlar
Bugün çok mu sıcak
Yoksa bana migrenden dolayı geldiler ondan mi sıcak
Ben bu artı kilonun sebebini buldum çünkü yine hafta sonu yine + geldim bugün dün menümü yazamadım ama birşey yememistim
Kesinlikle psikolojik dün dedim ki yine hafta sonu geliyor yine artı kilo is coming hakikaten oyle oldu cildircam
Dun 4 lt su içtim çok susuyordum ama tuvalet ihtiyacı yoktu eşime dedim içtiğim sular icimde kaldı diye

Menüleri böyle az gordukçe ben çok mu fazla yiyorum yoksa
Aslında benim öğünlerde çeşit olmadığı için öyle görünüyor. Yoksa mesela öğlen büyük kase salataydı. Bazı arkadaşlar çeşit yapıyor, 2 kaşık ondan 3 kaşık bundan yazı çok ama miktar ayni belki daha az.

Çok teşekkür ederim ayvacicegi deneyecegim normalde benim uygulamayı sevdiğim menü öğlen et akşam sebze ama bir türlü denk gelemiyorum onu oturtcağım

Selammm kızlarrrr 1.sayfaya yeni mezunları ekledim o kısmı güncellendim Allah'ım iş bilmemek ne kötü ben tümm listeyi silip linklerine kadar baştan yaptım sonra baktım ki tablonun en altında satır sutun ekle var dedim bunu en sonda gördüğüm şahane oldu
Neyse öğrenmiş oldum

Annemlerin evi serin cnm bide dışarıya da çıkmayınca sıcağı farketmedim.
Kendini çok kasma. Öyle yaptıkça artı gelmeye devam eder.
Maşallah nasıl su içmişsim öyle
Acaba su sende ödem mi yapıyor?

Çok teşekkür ederim ayvacicegi deneyecegim normalde benim uygulamayı sevdiğim menü öğlen et akşam sebze ama bir türlü denk gelemiyorum onu oturtcağım
Hergün et uygulamak zor olabilir ama yoksa bitkisel protein, em olmadı ceviz vb proteini artırmanın kolay yolu.

Biraz geç oldu ama paylaştım. Çarpıyı silsek olur mu
Daha dikkatli olmaya çalişacagım söz. Hatta aksam telefona alrm kurmayı düşünüyorum unutmamak için
Biz çarpı yok gibi düşünelim canım ama dönüp listeyi düzelt yapamıyoruz maalesef ya daha öncede çok konuştuk bunu da tek tek her üye düzeltme istiyor birde düzeltileceğinii bilmenin rahatlığı oluyor zamanla o yüzden neyse o şekilde kalsın dedik

Ne güzel işte uygulamalı öğrenme olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…