- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.961
Tarçınlı süt?Arkadaşlar karbonhidrat krizini nasıl giderilir bilen nolur söylesin
Menüm
Sabah : sucuklu yumurta 1
1 kb peynir
Kırma zeytin
2 çeri - 2 dl salatalık
1.30 tb ekmek
Öğle: 3 yk pirinç pilavı yoğurtlu
2 dl şeftali
Bikac üzüm
1 incir
Ara: üzüm 5-6 ad.
2 adet peynir tatlısı top gibi olanlardan
Aksam: 1 porsiyon kabak sebze çorbası
İçecek : filtre kahve, yeşil çay
Su : 2 lt.
Spor 0
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peynir
Domates salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek
Öğle
1 kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık tavuk yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
1 dilim karpuz
Akşam
3 kaşık ciğer
2 kaşık pilav
1 kase çorba
Salata
Yoğurt
1 yeşil biber kızartma
Su
3.5 lt
Spor 8700 adım
Biktim desem yeriAtak geldikten sonra pek birşey yapamıyorm canım yapsamda fayda etmiyor iş işten geçmiş oluyor
Atak gelmeden önce ilaç alırsam fayda ediyor o noktayı kaçırdıysam geçmiş olsun :/
Sıcak bir banyo bir nebze rahatlatıyor ordaki buhar iyi geliyor biraz gözüm açılıyor işte
Son çare hastane serum çok geçmiş olsun
Biraz geç oldu ama paylaştım. Çarpıyı silsek olur mu28 Ağustos-4 Eylül Menü Paylaşım Listesi
@Calypso95 ☑
@Sibal57
SaskinAnne
@UmutluBen
@Amor-a ☑
mavimli ☑
@kirmizigitar ☑
ayvacicegi ☑
seyrekyagmur ☑
A AKREPcg
Bugün çok mu sıcakNasılsınız, ne yaparsınız kızlar
Öğle tavuklu salata
Ara 1 kase yoğurt, 1 halka ananas
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 30 gr beyaz peynir
Su 1.5 litre
Spor 45dk leslie, 10054 adım yürüyüş
Aslında benim öğünlerde çeşit olmadığı için öyle görünüyor. Yoksa mesela öğlen büyük kase salataydı. Bazı arkadaşlar çeşit yapıyor, 2 kaşık ondan 3 kaşık bundan yazı çok ama miktar ayni belki daha az.Menüleri böyle az gordukçe ben çok mu fazla yiyorum yoksa
Tarçınlı süt?
Kaptanımız menülere yorum yazın dediği için yazıyorum, belki faydası olur, işinize yarar:
Öğlen pilav ve meyve, ara meyve ve tatlı, akşam da sebze olunca protein gözüme az göründü. Belki öğünlere protein eklemek hem daha tok tutar hem de kan şekerini dengeler. Mesela meyvelerin yanına çiğ kuruyemiş, çorbanın yanına az yağlı peynir veya haşlanmış nohut / fasulye gibi bitkisel protein eklenebilir.
Merhaba çok güzel dengeli, böyle bakınca bayağı da doyurucu gibi, yaşınız, boyunuz kaç? Ben bu kadar (3 öğün) yiyince direkt artıya geçiyorum ama siz veriyorsunuz çok güzel.. .
yok canim bu menü cok az gercekten ben böyle yesem haftada 2 kilo veririm garantiMenüleri böyle az gordukçe ben çok mu fazla yiyorum yoksa
Kaptana soralım olur derse sileyim cnmBiraz geç oldu ama paylaştım. Çarpıyı silsek olur mu
Daha dikkatli olmaya çalişacagım söz. Hatta aksam telefona alrm kurmayı düşünüyorum unutmamak için
Annemlerin evi serin cnm bide dışarıya da çıkmayınca sıcağı farketmedim.Bugün çok mu sıcak
Yoksa bana migrenden dolayı geldiler ondan mi sıcak
Ben bu artı kilonun sebebini buldum çünkü yine hafta sonu yine + geldim bugün dün menümü yazamadım ama birşey yememistim
Kesinlikle psikolojik dün dedim ki yine hafta sonu geliyor yine artı kilo is coming hakikaten oyle oldu cildircam
Dun 4 lt su içtim çok susuyordum ama tuvalet ihtiyacı yoktu eşime dedim içtiğim sular icimde kaldı diye
Hergün et uygulamak zor olabilir ama yoksa bitkisel protein, em olmadı ceviz vb proteini artırmanın kolay yolu.Çok teşekkür ederim ayvacicegi deneyecegimnormalde benim uygulamayı sevdiğim menü öğlen et akşam sebze ama bir türlü denk gelemiyorum onu oturtcağım
Biz çarpı yok gibi düşünelim canım ama dönüp listeyi düzelt yapamıyoruz maalesef ya daha öncede çok konuştuk bunu da tek tek her üye düzeltme istiyor birde düzeltileceğinii bilmenin rahatlığı oluyor zamanla o yüzden neyse o şekilde kalsın dedikBiraz geç oldu ama paylaştım. Çarpıyı silsek olur mu
Daha dikkatli olmaya çalişacagım söz. Hatta aksam telefona alrm kurmayı düşünüyorum unutmamak için
Ne güzel işte uygulamalı öğrenme olmuşSelammm kızlarrrr 1.sayfaya yeni mezunları ekledim o kısmı güncellendim Allah'ım iş bilmemek ne kötüben tümm listeyi silip linklerine kadar baştan yaptım sonra baktım ki tablonun en altında satır sutun ekle var dedim bunu en sonda gördüğüm şahane oldu
Neyse öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?