Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok teşekkür ederim canım benim kesinlikle dikkate alacağım bunları

Menünü şimdi okuyorum çok iyi canım tebrikler ne de güzel eksi getirdi sana tebrikler

Kızlar menü okuma işini gerçekten atlıyorum ve üzülüyorum inanın zaman kalmıyor burda sohbet paylaşım listeler spor puan hesaplama vs gözüm çok yoruluyor
lütfen ama lütfen sizde alıntılayın menüleri güzel menüleride es geçmeyelim kötüleride

Mesela Perşembe menüleri cidden ne kadar kötü aman Allahım ben şişkinlik yapacak diye yeşil çay su bile akşamdan içemezdim gazlı içecekler var bol bol karbonhidrat var lütfen kızlar lütfen

Evet onlarda hayatımızda olacak ama bari cuma sonrası olsun ya Perşembe akşamı değil rica ediyorm

Aslinda kalorili bi gun gecirmisim. Aksam disarida davetteydim artik sehirden ayrilmadan once son bulusmalar. Bir dürüm dedim hafif olsun diye. Spor yuruyus cok oldu mecbur devlet daireleri arasinda kosusturmada bayagi bi adim atmisim

Ben hep aç karna bilirim EceZ söylesin bakalım
Sen neye göre daha faydalı hissediyorsun ? Karnın tok olduğu için daha enerjik oluyorsundur ama yağ yakımını anlamazsın ki zaten
Benim daha iyi hisetmem ertesi gün verdiğim kilo kaptan yoksa nerden bileyim yağ yakımını ama ben hep sporlarımı aç karnına sabah yapardım ve kilo verme sürecim yavaşlıyor böyle olunca ama ne zaman yemek sonradına geçsem biraz daha hızlanıyor gb. Bu arada spor salonu diyetisyeni bana yemekten 1-2 saat sonra gelmeni tercih ederiz demişti.
Kızlar kazen abimizde maalesef covid olmuş dualarımızı esirgemeyelim hastaneye yatışı yapılmış
Hadi yaaa Rabbim acil şifalar versin.

Selamlar

Sabah erken kalktım, 5 gibi. Kahve kaynattım, içerken birşeyler okudum - dünya varmış - . Sürekli konuşan sorular soran bir çocukla sofraya oturunca insan yediğini içtiğini anlamıyor. Biraz ev işi yaptım, tam spora başlayacakken uyandı ufaklık. Normalde 7de uyanıyor ama bu sabah 6da uyandı - ya beni sabote ediyor ya da sabah uykusu hafifletici noktada seslere uyandı.. umarım hergün böyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…