- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.921
Aynen canim bence de cok iyi olur♥ Sağol canım
Beklentiler değişiyor tabi kimi listeye girmek istiyor kimi alt listede kalmak ben illa gir demem asla nasıl rahat kilo veririm dersen önemli olan o. O halde zmana bırakalım liste konusunu :)
Tmm ben hatırladım ve 70 puan ceza yazdım:)
Çok çok teşekkür ederim canım benim kesinlikle dikkate alacağım bunlarıTabiki fazla kilolu değilsin zaten hamilelikte diyet yapman için azaltacağımız kalori emzikli olduğun için ekleyeceğimiz kaloriden daha az olabilir yani senin diyetine kalori bile eklemek gerekebilir diyete hiç gerek yoksen kendine odaklan dengeli beslenmeye bak süt yoğurt yemeyi ihmal etme bol su iç balık her hafta tüket ve dengeli beslen kucağındaki ve karnındaki bebeklerine iyi bak vücudun senden alıp onlara vermeye programlı olduğu için yemene içmene çok dikkat et kendi sağlığın için
Daha hazmetmedenHakettim bişi diyemem
Ben onu bayağı bi sure hazmedemem de kabizliktanDaha hazmetmeden
Yarın cezana karşılık spor bekliyoruz tatlımm ✌
Menünü şimdi okuyorum çok iyi canım tebrikler ne de güzel eksi getirdi sana tebriklerSelam arkadaşlar menü:
Sabah
Menemen 3 yemek kaşığı
1 kb peynir
2 kırma Z.
2 füme
1.5 dl TB ekmek
Öğle
1 porsiyon yeşil fasulye
3 yk yoğurt
1 ekmek
Ara
1 kurabiye
3 ceviz
İnce dilim şeftali
Akşam
4 YK yeşil fasulye
4 YK kabak kavurma
1 kase yoğurt
2 yk müsli
Su 1,5 lt
Spor
17 dk zumba : 51 puan
30 sn plank
10 dk karın workout
50 ip atlama
15 karın mekik
15 Kelebek
Menünü şimdi okuyorum çok iyi canım tebrikler ne de güzel eksi getirdi sana tebrikler
Çok şükür kuzum. HamdolsunOooo kuzumm iyileşmiş bölgesel bilee yapmışşş ♥♥♥♥♥
Kızlar bu stres olma mevzusu çokça dönmeye başladı ve cidden kendimi sorguluyorum benden dolayı mı ? Cidden söyleyin anlamıyor olabilirim kırılmayacağım
Stres olduğu için takımdan çıkmak isteyenler,ekibe katkısı olmadığı için izne ayrılmak isteyenler ..
Beklentilerimizi karşılıklı yazalım mı sizde bende ? Başlıyorum
-düzenli menü paylaşımı ( diyet günlüğü gibi yaz çık değil )
-düzenli ekip içinde olma ( olunabildiğince işte )
-kilo bildirimlerinin gününde ve zmaanında yapılması
-haftalık yüzdenin 0,30 altı olmaması yani haftalık ortalama 200 300 Gr vermek ( her hafta şart değil ama bu bile düzenli sağlansa benim için başarıdır ) zaten düzenli spor diyet yapan biri haftada 200 Gr verir kızlar e regliye gelir sabit yazarız 200 300 artı yazarız dert değil olur
Benim ekip içinde en çok bozulduğum konu kilo bildirimi yapmamak .. bunu kendime inanın küfür gibi algılıyorum niye bilmiyorum o derece bozuluyorum tedavim şart
Stres olunacak şeyler mi istiyorum acaba ? Bakın derecenin d sinden bahsetmiyorum ben derece kovalayan bir kaptan hiç olmadım her ne kadar adı bir yarışmada olsa diğer ekiplerlede yarıştırmıyorum sizi belki hata ama bilmiyorum kimse öyle detokslara sarılsın istemiyorm
Eğlenerek birbirimize destek olarak kilo verelim istiyorm herşeyden önce sağlık için ♥ kendimizi sevmek için aynada mutlu bir yüz görmek için..
Demek istediğim rica ediyorum bu takımda stres olmayın diyelim girdiniz listeye 2 3 hafta verdiniz kilo öbür hafta olmadı sonra ki hafta yine olmadı göster çabanı kendine bir bak bir yerde yanlış var diyette 2 3 hafta + Gelmek mümkün değil sevgili kardeşim 1 hafta olur ödem olur regli olur spordann olur ama 3 haftaya kadar uzamaz o .. hala mı devam ediyor düzeltemiyorsan kafayada çok taktıysan izin yaZarız ne yapalım yeni üyeysen izin hakkın yoksa yarışmadan ayrıldı yaZarız 6 ay asıl listeye giremezsinn ama yine takım içinde olur zayıflamaya devam edebilirsin.. önemli olann karşılıklı strese girmeyelim karşılıklı kalp kırmayalım burda bendeEceZ de Mehfam da 3 müzde mezun üye iken birşeyler yapmaya çalışıyoruz o yüzden sadece ve sadece kilo vermeyi isteyen arkadaşlarla yola devam edelim istiyoruz
Höfff ne çok konuştum konunun başı neydi ortası neydi unuttum kızlar affedinn♥
Benim daha iyi hisetmem ertesi gün verdiğim kilo kaptanBen hep aç karna bilirimEceZ söylesin bakalım
Sen neye göre daha faydalı hissediyorsun ? Karnın tok olduğu için daha enerjik oluyorsundur ama yağ yakımını anlamazsın ki zaten
Hadi yaaaKızlar kazen abimizde maalesef covid olmuş dualarımızı esirgemeyelim hastaneye yatışı yapılmış
Canım takımda yer alayım isterim yine:))Merhaba ne zman başlamıştık:)
Gel tabi hoşgeldin yine takipçi mi olacaksın yoksa takımda yer alacak mısın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?