- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.981
Ne güzel sizin için ben de zaten daha fazla yemek istiyorumyok canim bu menü cok az gercekten ben böyle yesem haftada 2 kilo veririm garanti
Bu nedir acaba canım ve ne kadar yaptın ? Süre yada sayısı var mı hesaplayayımKarın Workout+ 1.5 saat temizlik
Karın masa pozisyonunda bikac hareket yapıyorum 10 dakikaya geçmiyor kaptanım onun için puan yazmazsanız olur bilgi olsun diye yazıyorumBu nedir acaba canım ve ne kadar yaptın ? Süre yada sayısı var mı hesaplayayım
Canım ben hiç az öğün yapmıyorum hatta detoks falan da uygulamıyorum heralde vücut alıştıKaptanımız menülere yorum yazın dediği için yazıyorum, belki faydası olur, işinize yarar:
Öğlen pilav ve meyve, ara meyve ve tatlı, akşam da sebze olunca protein gözüme az göründü. Belki öğünlere protein eklemek hem daha tok tutar hem de kan şekerini dengeler. Mesela meyvelerin yanına çiğ kuruyemiş, çorbanın yanına az yağlı peynir veya haşlanmış nohut / fasulye gibi bitkisel protein eklenebilir.
Merhaba çok güzel dengeli, böyle bakınca bayağı da doyurucu gibi, yaşınız, boyunuz kaç? Ben bu kadar (3 öğün) yiyince direkt artıya geçiyorum ama siz veriyorsunuz çok güzel.. .
Tmmdırr olur mu bunuda kattım hepsiiiii 149 puandı cezamı kestimm kalan 79 puanı spor tablosuna ekliyorumKarın masa pozisyonunda bikac hareket yapıyorum 10 dakikaya geçmiyor kaptanım onun için puan yazmazsanız olur bilgi olsun diye yazıyorum
Yarın ben de bi cezaalacağım aşure yiycem kaptanımTmmdırr olur mu bunuda kattım hepsiiiii 149 puandı cezamı kestimm kalan 79 puanı spor tablosuna ekliyorum ✌
canim ben oldukca kiloluyum artik günde 5000 kalori aliyorduysamNe güzel sizin için ben de zaten daha fazla yemek istiyorum
Ee, nasıl yapıyorsunuz, işin sırrı nedir?
Tamam kaptanımTmmdırr olur mu bunuda kattım hepsiiiii 149 puandı cezamı kestimm kalan 79 puanı spor tablosuna ekliyorum ✌
ben de detoks yapmiyorum az da yemiyorum ama veriyorum benim de boy 173 boyla ilgisi var miydi ya iyiymis bakCanım ben hiç az öğün yapmıyorum hatta detoks falan da uygulamıyorum heralde vücut alıştıboyum 169 dan 170
Maaşallahben de detoks yapmiyorum az da yemiyorum ama veriyorum benim de boy 173 boyla ilgisi var miydi ya iyiymis bak
Evet cnm maalesef güncel kilonu tekrar alabilirim
A soru bana çok ilginç geldi biliyor musun çünkü bende hiç pişirip dondurmam çiğden koyarım :) pişirilmiş haliyle tadı nasıl olur bilmem ama çiğden yapıp buzluğa atıncada iyi oluyor yani :)Hanımlar bir soru
Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
Acı gerçekMaaşallah
1.56yla bir olmaz herhalde
Ya senin menüler bizim eski üye hanmeli gibi vallaben de detoks yapmiyorum az da yemiyorum ama veriyorum benim de boy 173 boyla ilgisi var miydi ya iyiymis bak
ben cigden atiyorum bence daha iyi sonra istedigim de cikarip pisiriyorum taze taze sicacikHanımlar bir soru
Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
U UmutluBen sen niye yazmadın menüyüü tatlım28 Ağustos-4 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ☑
@Sibal57
@SaskinAnne
U UmutluBen
@Amor-a ☑
mavimli ☑
@kirmizigitar ☑
ayvacicegi ☑
seyrekyagmur ☑
@AKREPcg
Hah bende ben anormalim sandımm:)ben cigden atiyorum bence daha iyi sonra istedigim de cikarip pisiriyorum taze taze sicacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?