Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar rica etsem denk gelen olursa takıma yeni üye davet edebilir mi

Canım ben hiç az öğün yapmıyorum hatta detoks falan da uygulamıyorum heralde vücut alıştı boyum 169 dan 170

Hanımlar bir soru

Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
A soru bana çok ilginç geldi biliyor musun çünkü bende hiç pişirip dondurmam çiğden koyarım :) pişirilmiş haliyle tadı nasıl olur bilmem ama çiğden yapıp buzluğa atıncada iyi oluyor yani :)

ben de detoks yapmiyorum az da yemiyorum ama veriyorum benim de boy 173 boyla ilgisi var miydi ya iyiymis bak
Ya senin menüler bizim eski üye hanmeli gibi valla karbonhidrat tatlı vs diyet böyle ise normalde nasıldı merak ettim
Her ne kadar benim yeme düzenim bu böylede veriyorum desende bence sağlığın için bence biraz dengele derim canım.

Hanımlar bir soru

Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
ben cigden atiyorum bence daha iyi sonra istedigim de cikarip pisiriyorum taze taze sicacik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…