Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese. O kadar abur cuburdan sonra evde hiç sağlıklı bi şey kalmamış. Bi ara tb ekmek falan alsam iyi olacak. Neler yapıyordum unutmuşum.
Arada unutmak iyi olur
Benimde unutasım geliyor
Sonra spor yapasım geliyor
Sonra aklıma sen geliyorsun
Yat gitsin diyorum vazgeçiyorum

Anam ne yaptın ki bu arada kuzum ekmek bulamayınca pasta yedin herhalde çok acınası :)))
Hiç söylemeyeceğim.... Neyse tekrar aralıklı oruca başladım şimdi. Umarım bir an önce toparlarım. Ekim'in ortasında okulum açılıyor. 60.0 görsem kafii... Kalanını okul açılınca hallederim.
pacman böyle yapıyordur :)
Nereden bildin?
Arada unutmak iyi olur
Benimde unutasım geliyor
Sonra spor yapasım geliyor
Sonra aklıma sen geliyorsun
Yat gitsin diyorum vazgeçiyorum
Yaa bu kadar kötü örnek olduğumu bilmiyordum ama.... Şu an bile spor yapıyorum, sen de yap dermişim... Benim yüzümden yatma en azından....

Hahah
Sporsuz da verilir ama doğru
Spor hızlandırıyor sadece
Gün de 45 dk 1 saat eliptik bisiklet binerek 40 kilo vermiş birisi olarak söylüyorum
Ama şartlar benim Gün de 45 dk spor yapmama musade etmiyor en iyisi gençken yapmak evlenip birde çocuk olunca nerde vakit kalırsa ancak

Good morninngg kk nin çıtır hatunlarııı

Yeşil çay en kiraz saplısından iciliyoormuuu ?
Beni sorarsanız her türlü çaya detoksa açığım bugün nedenini yarın sabah tartıda göreceksiniz asla söylemem şu an maydonoz kemiricigim artık çözüm bulmam lazım pacman tanımıyorum ama hoş geldin

Z raporu alıp cikcam he internetsizim çok

Hanımlar bir soru

Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
Ben ikisini de denedim, ikisi de guzeldi. Pisirmis atinca da isitiyorsun zaten yine sicacik tazeymis gibi oluyor, onemli olan hava almayip koku girmemesi.
Acı gerçek
Çigdem diyetisyen online mı yoksa birebir mi görüştün ? Ölçüm vs yaptı mı neler konuştunuz neler anlattı nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyor
Gecen kis bulundugum yerde ozel hastaneninkine gidiyordum, sonra virus vs derken kaldi. Mayistan beri de online diyetle devam ediyordum agustos 5e kadar, esim memlekete izne gelince biraktim, dun bu sezona tekrar baslangic yaptim farkli bi diyetisyenle
Olcu istiyor, whatsapptan sorularimi cok kisa surede cevapliyor. Oncekiler kimisi goruntulu, kimisi normal konusma seklinde yapiyordu ama bu form doldurttu, cok detayli sorulari var. Oglum 3 yasinda oldugu icin konusma benim icin pek uygun olmuyor her zaman. Wp uzerinden gorusme de bende olumsuz etki birakmadi yani. Listeyi nasil istersen o sekilde duzenliyor, ben gec kahvalti yaptigim icin genelde ogle yemeklerini cikariyorlardi hep, bu diyetisyen de ogleyi cikarip ara ogun ekledi 2 tane. Ben doyarak, diyet psikolojisinde olmadan surdurebiliyorum. Bunu belirttim. Smoothie, yulaf tarzi beslenmeler benim damak tadima uymuyor deyince listeye eklemedi hic. İlgisinden memnunum. Uzman diyetisyen kendisi. Bol karbonhidrat var listede yani. Bakalim nasil etkisi olacak
Kızlar walkları alayım mı uyku bastırdı :))
Ya ben saatini unuttum yine
Zaten de sonuclara bakinca benimki solda 0 kaliyor yine de 4. Olacakmisim
29.08 walk Challenge sonuçları

1. @ayvacicegi 22.012 adım

2. @Calypso95 17.121 adım

3.@emnis 8460 adım

Tebrikler kizlar valla ne yurumussunuz

Böyle oluncada uzun süre yapabiliyor insan umarım etkilide olur
Dün yazarken öyle yapmışsın ama liste dışı olanları belirtirsen sevinirim hem bizde takip etmiş oluruz hemde diyetinin menüsünü anlamak için merak ettim :)

Ayy ne göreceğiz yarın acabaaa

Niye kuzum neden sıkıldın?
Bende oturuyorum. Eşim vardı da az önce gitti
Ay sahi sen eşinle görüşüyor musun çok oldu evine gitmeyeli ya
Ben boşluktan sıkıldım malum pazar eşim evde o evde olunca temizlik iş güç yapmıyorum hava sıcak dışarı çıkmıyoruz öyle kös kös oturuyoruz

Evet kuzum geldi sürekli. Salı günü de eve gitcem inşallah.
Bi uğraşlar yapsan oğlun izin vermez mi? Kitap veya örgü falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…