- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.061
Arada unutmak iyi olurGünaydın herkese.O kadar abur cuburdan sonra evde hiç sağlıklı bi şey kalmamış. Bi ara tb ekmek falan alsam iyi olacak. Neler yapıyordum unutmuşum.
Hiç söylemeyeceğim.... Neyse tekrar aralıklı oruca başladım şimdi. Umarım bir an önce toparlarım.Anam ne yaptın ki bu arada kuzum ekmek bulamayınca pasta yedin herhalde çok acınası:)))
Nereden bildin?pacman böyle yapıyordur :)
Yaa bu kadar kötü örnek olduğumu bilmiyordum ama....Arada unutmak iyi olur
Benimde unutasım geliyor
Sonra spor yapasım geliyor
Sonra aklıma sen geliyorsun
Yat gitsin diyorum vazgeçiyorum
HahahHiç söylemeyeceğim.... Neyse tekrar aralıklı oruca başladım şimdi. Umarım bir an önce toparlarım.Ekim'in ortasında okulum açılıyor. 60.0 görsem kafii... Kalanını okul açılınca hallederim.
Nereden bildin?
Yaa bu kadar kötü örnek olduğumu bilmiyordum ama....Şu an bile spor yapıyorum, sen de yap dermişim... Benim yüzümden yatma en azından....
Ben ikisini de denedim, ikisi de guzeldi. Pisirmis atinca da isitiyorsun zaten yine sicacik tazeymis gibi oluyor, onemli olan hava almayip koku girmemesi.Hanımlar bir soru
Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
Gecen kis bulundugum yerde ozel hastaneninkine gidiyordum, sonra virus vs derken kaldi. Mayistan beri de online diyetle devam ediyordum agustos 5e kadar, esim memlekete izne gelince biraktim, dun bu sezona tekrar baslangic yaptim farkli bi diyetisyenleAcı gerçek
Çigdem diyetisyen online mı yoksa birebir mi görüştün ? Ölçüm vs yaptı mı neler konuştunuz neler anlattı nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyor
Ya ben saatini unuttum yineKızlar walkları alayım mı uyku bastırdı:))
Tebrikler kizlar valla ne yurumussunuz29.08 walk Challenge sonuçları
1. @ayvacicegi 22.012 adım
2. @Calypso95 17.121 adım
3.@emnis 8460 adım
Böyle oluncada uzun süre yapabiliyor insan umarım etkilide olurGecen kis bulundugum yerde ozel hastaneninkine gidiyordum, sonra virus vs derken kaldi. Mayistan beri de online diyetle devam ediyordum agustos 5e kadar, esim memlekete izne gelince biraktim, dun bu sezona tekrar baslangic yaptim farkli bi diyetisyenle
Olcu istiyor, whatsapptan sorularimi cok kisa surede cevapliyor. Oncekiler kimisi goruntulu, kimisi normal konusma seklinde yapiyordu ama bu form doldurttu, cok detayli sorulari var. Oglum 3 yasinda oldugu icin konusma benim icin pek uygun olmuyor her zaman. Wp uzerinden gorusme de bende olumsuz etki birakmadi yani. Listeyi nasil istersen o sekilde duzenliyor, ben gec kahvalti yaptigim icin genelde ogle yemeklerini cikariyorlardi hep, bu diyetisyen de ogleyi cikarip ara ogun ekledi 2 tane. Ben doyarak, diyet psikolojisinde olmadan surdurebiliyorum. Bunu belirttim. Smoothie, yulaf tarzi beslenmeler benim damak tadima uymuyor deyince listeye eklemedi hic. İlgisinden memnunum. Uzman diyetisyen kendisi. Bol karbonhidrat var listede yani. Bakalim nasil etkisi olacak
Ayy ne göreceğiz yarın acabaaaGood morninngg kk nin çıtır hatunlarııı
Yeşil çay en kiraz saplısından iciliyoormuuu ?
Beni sorarsanız her türlü çaya detoksa açığım bugün nedenini yarın sabah tartıda göreceksiniz asla söylemem şu anmaydonoz kemiricigim artık çözüm bulmam lazım pacman tanımıyorum ama hoş geldin ❤
Z raporu alıp cikcam he internetsizim çok
Niye kuzum neden sıkıldın?Ayy ben çok sıkıldım yahu
Sen ne yaparsın
Ay sahi sen eşinle görüşüyor musunNiye kuzum neden sıkıldın?
Bende oturuyorum. Eşim vardı da az önce gitti
Evet kuzum geldi sürekli. Salı günü de eve gitcem inşallah.Ay sahi sen eşinle görüşüyor musunçok oldu evine gitmeyeli ya
Ben boşluktan sıkıldım malum pazar eşim evde o evde olunca temizlik iş güç yapmıyorum hava sıcak dışarı çıkmıyoruz öyle kös kös oturuyoruz
Ay o da kötüymüş eskiden oğlumda da olurdu gece yarısı anne için oyun oynamak eziyetBenimki de erken uyanır ama bu aralar gece uyanıyor oynuyor oturuyor uykusu kaçıyor zor uyuyor sonra
Ay yok kuzum şimdi bile kolumun üstünde oturuyorEvet kuzum geldi sürekli. Salı günü de eve gitcem inşallah.
Bi uğraşlar yapsan oğlun izin vermez mi? Kitap veya örgü falan
Ayyy afacanAy yok kuzum şimdi bile kolumun üstünde oturuyornefes aldırmaz
Bu migren neden azıtıyor sanıyorsun canımAy o da kötüymüş eskiden oğlumda da olurdu gece yarısı anne için oyun oynamak eziyet
Evet uyku çok etkiliyorBu migren neden azıtıyor sanıyorsun canım
Nə yaparsınızzzz
Ayy ne göreceğiz yarın acabaaa
İyiyim cnm bende.Evde klasik bigunsen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?