- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.041
Günaydın kızlar..izinli olsam bile walk walk walk zamanı..
Çok tatliiş olmuş böyle28 Ağustos-4 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ❤ ❤
SaskinAnne ✖ ❤
@UmutluBen ✖ ❤
Amor-a ❤ ❤
mavimli ❤ ❤
@kirmizigitar ❤ ❤
@ayvacicegi ❤❤
@seyrekyagmur ❤ ❤
@AKREPcg ✖❤
@cgdmk ❤
ben de oglak burcuyumYiiaaa teşekkür ederimkendimden hiç beklemediğim bir performanstı açıkçası ama yapı olarak da bir şeye odaklandım mı hırs yapıyorum sanırım. Çünkü Oğlak burçluluk ben de çok mutluyum, diyetisyene gerek kalmadan ideal kiloma döndüğüm:) ve sizlerle tanıştığım için. Gözüm üzerinizde valla takipteyim sizi hanımlar
Hoş buldum hoş buldum.pacmannn cokk ozledımmm. yuzum guldu mesajını okuyunca. hos geldınnn
Tamam bitiyor son dönemeç su an eşya tira yükleniyor. Tartimi da yanima aldim. Tartilabilmek icin ama stresten odem yapmis da olabilirim. Yarin bakalim ne olacak.
Günaydın çıtır kizlarBen de bilmezdim 20binleri burada gördüm S Suskunhanim yürütmüştü galiba. Sonra denedim oluyormuş insan kendini kafada kısıtlıyor zaten 10bini görünce hah tamam diyerek.
Fırsat/zaman olsa sporu seviyorum, yüzmeye gitsem koşu bandı, grupla pilates, aletli kondisyon uyar bana ama işte ..
Anam ne yaptın ki bu arada kuzum ekmek bulamayınca pasta yedin herhalde çok acınasıGünaydın herkese.O kadar abur cuburdan sonra evde hiç sağlıklı bi şey kalmamış. Bi ara tb ekmek falan alsam iyi olacak. Neler yapıyordum unutmuşum.
Evet ya 30 bin yapıyordu ertesi gün felç amaGünaydın çıtır kizlar
Ben de ilk geldiğimde 10bine ulaşınca vayy ne yürüdüm be demiştim sonra,Ceylansnn in 30 bin adimlarini görünce senin de söylediğin gibi zihnindeki duvarları yıkıp 20binleri çok rahat astım
GünaydınnnnGünaydın
Bende erken kalktım canım kahve istedi suyumu kahvemi içtim baktım herkes uyuyor 15 dk leslie yaptım sabahları daha dinç kalksam daha uzun da yapabilirim ama kızım ha uyandı ha uyanacak diye ancak bu kadar oldu
Benimki de erken uyanır ama bu aralar gece uyanıyor oynuyor oturuyor uykusu kaçıyor zor uyuyor sonraGünaydınnnn ❤ tebrik ederimmm olsun
Oğlum 4 yaşına girmek üzere bir kere o şerefe nail olamadım yani o uyurken önden uyanmak gibi..yanlış anlamayın uykucu hiç değilm ama 12 1de de uyusa sabah 6.40 da uyanan bir oğlum var böyle geldik böyle gidecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?