Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de oglak burcuyum hirs var evet ama genckken daha fazlaydi simdi kendi ayarinda

Tamam bitiyor son dönemeç su an eşya tira yükleniyor. Tartimi da yanima aldim. Tartilabilmek icin ama stresten odem yapmis da olabilirim. Yarin bakalim ne olacak.
Amor-a
Uzun zamandır gözlemliyorum ve artık dönmek durumunda kaldım canım
Burayı diyet günlüğü gibi kullanıyorsun önündeki arkadaki paylaşıma hiç bakmıyorsun evet biliyorum yoğunluğun var ama uzunn zmaandır böyle herhangi birinin bir paylaşımına bir beğeni bile yapmıyorsun. Bizim ilerleme mekanizmamiz böyle değil ki
Tamamen yoğunluktanda olablir tabi ama gerçek anlamda aramıza katılmanı umut ediyorum canım

Günaydın çıtır kizlar
Ben de ilk geldiğimde 10bine ulaşınca vayy ne yürüdüm be demiştim sonra, Ceylansnn in 30 bin adimlarini görünce senin de söylediğin gibi zihnindeki duvarları yıkıp 20binleri çok rahat astım

Evet ya 30 bin yapıyordu ertesi gün felç ama

Günaydınnnn tebrik ederimmm olsun
Oğlum 4 yaşına girmek üzere bir kere o şerefe nail olamadım yani o uyurken önden uyanmak gibi.. yanlış anlamayın uykucu hiç değilm ama 12 1de de uyusa sabah 6.40 da uyanan bir oğlum var böyle geldik böyle gidecek galiba

Benimki de erken uyanır ama bu aralar gece uyanıyor oynuyor oturuyor uykusu kaçıyor zor uyuyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…