- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.021
Evet, yatakta hep mum duruşu yaptım.Yatarak yürünmüyor tabi bölgesel yapıyorsun da
İnşallah kaptanım. Hiç tartılmadım ama birkaç kilo kesin var. Alt listeye bile girmeden burada takılıp söylemesem mi kilomu normale inene kadar acaba?
Hoşgeldin canımmmm gözlerimiz yollarda kaldıı ❤
Dönüşün muhteşem olacak eminim haydi bakalım
Beni böyle sevdiniz...Başladı yine
Sen bilirsin nİnşallah kaptanım. Hiç tartılmadım ama birkaç kilo kesin var. Alt listeye bile girmeden burada takılıp söylemesem mi kilomu normale inene kadar acaba?
Tüh gitti 100 puan29.08 walk Challenge sonuçları
1.ayvacicegi 22.012 adım
2.Calypso95 17.121 adım
3.@emnis 8460 adım
yaa canım tebrıkler 1 ay geldin 2 kere dereceye gırdın harıkasınnnnİnsanın bu dereceleri görünce kilo alıp alıp veresi geliyor yahutebrik ederimmm ekibi, şahaneyiz..
Verdiğim kilo miktarını söylerim cumadan cumaya.Sen bilirsin ntmmdır
Yiiaaa teşekkür ederimyaa canım tebrıkler 1 ay geldin 2 kere dereceye gırdın harıkasınnnn
kaptan ben gırıp bıraz okuyup sızıp kalmısım. esım gelıcek dıye yanıp tutustum temızlıktı kıslıklardı fln cok yorulmusum bende anlamadım sabah kalkınca dank ettı ama ıs ısten gecmıstı
pacmannn cokk ozledımmm. yuzum guldu mesajını okuyunca. hos geldınnnYaa etiketleyip alıntıladığınız her şeyi okudum.Cherry Mom Öncelikle yeni bir hekimimiz varmış. Çok mutlu oldum. Orti olmayı çok isterim tabii ki. U UmutluBen dostum regl bitince geleyim, o sıra iyice tıkınırım diye düşünmüştüm. İlaca rağmen reglim gecikti iyi mi! Gecikme derken hapı bıraktıktan sonraki 7 gün içinde olur diyor. Ama 2-3. gün olması lazım çoğunlukla ki döngü 28 gün olsun. Benim 6. günde oldu reglim. Şaka gibi.... Hala bitmedi ama dayanamadım geldim artık yuvama.
Mehfam yazdıkların için çok teşekkür ederim. Yazını birkaç gün önce görmüştüm. Cevap veremedim ama o kadar kötü hissettiğim bir zamanda okudum ki bana çok iyi geldin. Bu yüzden ayrıca teşekkür ediyorum.
Eveeeet dostlarım. Şu an hayatımda olan şeyleri hala düzene sokamadım. Ve bu beni iyice saçma sapan bir beslenme düzensizliğine itti. Nasıl kötü beslendiğimi anlatmak dahi istemiyorum size. Ama artık bu durumdan çok sıkıldım. O yüzden ne olursa olsun döneceğim dedim kendi kendime. Dualarınızı eksik etmeyiniz.♥
Gruba kim girdi kim çıktı asla bakamadım. Yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz. Umarım güzel yollar kat etmişsinizdir. Böyle bir takımda buna engel olmadığına eminim. Bendenizpacman Nam-ı diğer yatanspor. Hiçbir şekilde spor yapmadan kilo vermeye çalıştığım için böyle! Evet, birileri demiş öldü. Şimdi görsünler bakalım paco geri döndü. Yarından itibaren burada olacağım inşallah. Alt listede
Ya bilemedim ki burada 1800 / 1600 kcal konuşuluyor çok özeniyorumexx ortim her hafata nerdeyse benım yasadıgımı sen yasamıssın bu hafta. evelsi hafta bu durum benı cok uzmustu. gectıgımız hafta ıse yedım valla ortım mıdemı oyle bos bırakmadım sporumuda yaptım odem yapar fln dıye hıc dusunmedım bır tek persembe yağmıcam dedım onun acısınıda carsamba cıkarırım dıye dusunmustum ama gunlerı karıstırmıstım carsamba sanıp persembe spor yapmısım ama yınede sukur gıttı. o yuzen bu hafta senınde dedıgın gb mıdenın bosugundan olmasından olabılır. gecen okudugum bır spor dergısınde yagların yanması ıcın ıyı yaglara ıhtıyacınız var yazıyordu. yanı bıze cok gelsede dıyetısyenlerın o dolu dolu menulerın ıse yaramasının bır sebebı var. ons bu hafta harıka kılo verırsın canım.
Ama o ac susuz spor yapmanın zorlugunu cok ıyı bılırım. bu yuzden gıden 100 gr da olsa tebrık ederım emegıne saglık canım
Ben de bilmezdim 20binleri burada gördüm S Suskunhanim yürütmüştü galiba. Sonra denedim oluyormuş insan kendini kafada kısıtlıyor zaten 10bini görünce hah tamam diyerek.ayvacicegi wuhuuuu o nasıl bir adım sayısıdır öyle. Sen bir milyar milyon sen diyesim geldi benden sonra da sen mezun olacaksın gibi geliyor. Sana da yol gözüktü tadını çıkart buraların ♥
Öylr bir şey mi var benim eş de oğlak burcu ve sıfır hırsYiiaaa teşekkür ederim♥ kendimden hiç beklemediğim bir performanstı açıkçası ama yapı olarak da bir şeye odaklandım mı hırs yapıyorum sanırım. Çünkü Oğlak burçlulukben de çok mutluyum, diyetisyene gerek kalmadan ideal kiloma döndüğüm:) ve sizlerle tanıştığım için. Gözüm üzerinizde valla takipteyim sizi hanımlar
kiz saka yapiyorum biliyorum elbetEvet canım mesela 65 kilo olmak için 1600 kalori almak gerekiyor hem de çok az bir sporla . Eğer spor da artarsa 1600 den fazla bile alarak hedefe ulaşılır ama denge olmalı diyette
Oğlak burcunun en belirgin özelliği derler astrologlar genelde ama. Yani ben iş konusunda da öyleyim. Birkaç kelime ile özetle kendini deseler disiplin,azim, hırs derim herhalde. Bir şeye odaklanınca adeta kitleniyorum, biraz yoruyor tabii bünyeyi ama sonunda iyi oluyor. Mesela bu rejim sürecinde ofisteki arkadaşlarım acıkmıyor musun diye sorduklarında açım ama yemem diyordum. Kendinle bile inatlaşıyorsun diyorlardı. Biraz öyle oluyor galiba.. eşin de inatta mı yok?Öylr bir şey mi var benim eş de oğlak burcu ve sıfır hırs
Ben de 1.56yım maalesef boydan kaybediyoruzMaaşallah
1.56yla bir olmaz herhalde
İlginç gerçekten ama anlattığın şey daha çok kararlılık gibi geldi bana.. açken aç değilim dersen o inatçılıktır ama açım ama yemeyeceğim demek kararlılık ve takdir edilesi birşeyOğlak burcunun en belirgin özelliği derler astrologlar genelde ama. Yani ben iş konusunda da öyleyim. Birkaç kelime ile özetle kendini deseler disiplin,azim, hırs derim herhalde. Bir şeye odaklanınca adeta kitleniyorum, biraz yoruyor tabii bünyeyi ama sonunda iyi oluyor. Mesela bu rejim sürecinde ofisteki arkadaşlarım acıkmıyor musun diye sorduklarında açım ama yemem diyordum. Kendinle bile inatlaşıyorsun diyorlardı. Biraz öyle oluyor galiba.. eşin de inatta mı yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?