Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yatarak yürünmüyor tabi bölgesel yapıyorsun da
Evet, yatakta hep mum duruşu yaptım.

Hoşgeldin canımmmm gözlerimiz yollarda kaldıı ❤
Dönüşün muhteşem olacak eminim haydi bakalım
İnşallah kaptanım. Hiç tartılmadım ama birkaç kilo kesin var. Alt listeye bile girmeden burada takılıp söylemesem mi kilomu normale inene kadar acaba?
Beni böyle sevdiniz...

yaa canım tebrıkler 1 ay geldin 2 kere dereceye gırdın harıkasınnnn
Yiiaaa teşekkür ederim kendimden hiç beklemediğim bir performanstı açıkçası ama yapı olarak da bir şeye odaklandım mı hırs yapıyorum sanırım. Çünkü Oğlak burçluluk ben de çok mutluyum, diyetisyene gerek kalmadan ideal kiloma döndüğüm:) ve sizlerle tanıştığım için. Gözüm üzerinizde valla takipteyim sizi hanımlar

pacmannn cokk ozledımmm. yuzum guldu mesajını okuyunca. hos geldınnn

Ya bilemedim ki burada 1800 / 1600 kcal konuşuluyor çok özeniyorum

Benim bazal metabolizma maks 1300 kcal spor yoksa tek çare 1200lük yemek. O nedenle mutlaka rutin spor eklemem gerekiyor. Bugün leslie fırsatı olmadı, 2 borcam musakka, buzluğa köfte ve dolma yaptık.

ayvacicegi wuhuuuu o nasıl bir adım sayısıdır öyle. Sen bir milyar milyon sen diyesim geldibenden sonra da sen mezun olacaksın gibi geliyor. Sana da yol gözüktü tadını çıkart buraların ♥
Ben de bilmezdim 20binleri burada gördüm S Suskunhanim yürütmüştü galiba. Sonra denedim oluyormuş insan kendini kafada kısıtlıyor zaten 10bini görünce hah tamam diyerek.

Fırsat/zaman olsa sporu seviyorum, yüzmeye gitsem koşu bandı, grupla pilates, aletli kondisyon uyar bana ama işte ..

Öylr bir şey mi var benim eş de oğlak burcu ve sıfır hırs

Öylr bir şey mi var benim eş de oğlak burcu ve sıfır hırs
Oğlak burcunun en belirgin özelliği derler astrologlar genelde ama. Yani ben iş konusunda da öyleyim. Birkaç kelime ile özetle kendini deseler disiplin,azim, hırs derim herhalde. Bir şeye odaklanınca adeta kitleniyorum, biraz yoruyor tabii bünyeyi ama sonunda iyi oluyor. Mesela bu rejim sürecinde ofisteki arkadaşlarım acıkmıyor musun diye sorduklarında açım ama yemem diyordum. Kendinle bile inatlaşıyorsun diyorlardı. Biraz öyle oluyor galiba.. eşin de inatta mı yok?

Son düzenleme:
İlginç gerçekten ama anlattığın şey daha çok kararlılık gibi geldi bana.. açken aç değilim dersen o inatçılıktır ama açım ama yemeyeceğim demek kararlılık ve takdir edilesi birşey
Eşim oğlak burcu yükseleni de oğlak ne inatçıdır ne de hırslı. Buradan anlayın ki burçlar yalan :)

Sabah gec kalktim. Ogle et izgara yedim tasiniyorum pazar sabahi evde bi suru koli isi cikti. Az gibi gorunmustu gozume ama cok yordu yemek yemeyi unuttum zaten her seyi sarinca yemekte yapamazdim. Bakalim su tasinma isi bitsinde artik yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…