Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam liste disi olanlari yazarim canim, ozellikle karbonhidratlari soyleyeyim, sabah ve aksam 2ser dilim ekmek, 1 arada da 1 fincan leblebi var, kolay olur takip etmesi aralarda da meyve, kuruyemis ve leblebi.

Tebrikler inşaallah bundan sonra da orada olacağız

Çalışkan olcak derler bizimkide 08:40 li zamanları gecmiyo bende böyle avunuyorum
Çocukların beden saati çok güçlü oluyor, hele bebeklikten belli bir programa da alışırsa... kaçta yatarlarsa yatsınlar alıştıkları saatte kalkıyorlar o nedenle yeterli uyumaları için kaçta yatacaklarını anne babanın kontrol etmesi gerekiyor ama zor bir konu, kendiliğinden kolay uyuyan bebek değilse, anne için en zor konu bence.

Akşam kolay uyuyo denilebilir kkızım büyük olmasına rağmen daha zor uyur 10:30 da uyur 2 yaşından itibaren öğle uykusu da uyumadilar hep 10 saat uyku iyi geldi. Ee onlar uyuyunca anne baba saati film felan çay keyfi derken 1 de yatınca 8 buçuk da kalkiyoruz ama alıştım artık galiba

Gunaydıın hanımlar

Cuma günü tartım: 76.5 du.

Bugunki tartı sonuçları: 76.5 - 76.2 seklinde
Dün 77 dim cumaya göre +400 du onu yollamayi başardım ama aynı kaldım - + yok hanımlar ama bazı şeyleri kolayliyo gibiyim bu hafta umarım hedefime ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…