- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.021
MaşaAllah canım Rabbim bir ömür mutluluğunuzu bozmasın inşaAllah
Afiyet olsun arkadaşım
efiyet olsun canım bence bizim takım sizin doktorun takımını yener
pınar fuardaydı ya canım unuttunmu :)
maşaAllah ne güzel
çok sevindim bacım Rabbim bir ömür mutlu etsin sizi inşaAllah
canım bende bi ara yapmayı düşündüm ama çok ayrıntılı bi liste oluyor her gün kendine özel yemek yapman lazım her olanı yiyemiyorsun yani o yazın sıcağiında haşlanmış tavuk yemekten bıkmıştımpınarda haşlanmış yumurta yiyodu habire
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
canım sen merak etme anlıyoruz zaten senin hafta başı yoğunluğunu Allah yardımcın olsun arkadaşım
Hoşgeldin pınarcım :)
tembeeeelllll
Afiyet olsun canım
afiyet olsun arkadaşım
evet gününüz kutlu olsun arkadaşlar :))
burçak nerelerdesin yaa ihmal ediyon bizi
ya 8-9 dilim ekmek yaklaşık 1 ekmek oluyo.. ben günde 1 ekmek yesem kocam beni sopayla kovalar
ama 6 dilim yicem bende devreme hak verdim.. yalnız akşam öğünümde yiyemicem sadece
arkadaşlar benim mesai bitiyo yavaş yavaş.. aklıma da bişey geldi gider ayak.. ben sabah iş yerindeyken çıksam yarım saat yürüsem bi de öğleden sonra çıksam yarım saat yürüsem akşam eve gidince de 1 saat yürüsem süper olur di mi? iş yerinde de sürekli oturmaktan bi taraflarım ağrıdı
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlaaar
aaaaaa mapusamı düştün bacımmmmm :26::26: haberim yoktu bileydim temiz çamaşır felan getirirdimsağol canımmm
geldim kız geldim, cumadan dün akşama kadar cezalıydım zaten
60-69 topiğindeki bi olay nedeniyle
ancak biugün girebildim o yüzden :)))
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlaaar
bide facebookta beni ekleyen taydoncum senmisin?adı pınar:)
Selam kızlar.
Akşam öğünüm dünden kalanlardı.Eşim dün yediğini ertesi gün yemeği sevmiyor ama yazık değil mi ama..
Akşam: 3-4 kaşık türlü , 1 kaşık pilav , cacık , 1 dilim light ekmek
Az önce yeşil çayımıda içtim.
afiyet olsun canım malesef benim eşimde aynı dünden kalan yemekler oldumu anında midem ağrıyor yemek yemiycem bana tost yap diyor yaa olan bana oluyor
arkadaşlar benim mesai bitiyo yavaş yavaş.. aklıma da bişey geldi gider ayak.. ben sabah iş yerindeyken çıksam yarım saat yürüsem bi de öğleden sonra çıksam yarım saat yürüsem akşam eve gidince de 1 saat yürüsem süper olur di mi? iş yerinde de sürekli oturmaktan bi taraflarım ağrıdı
sağol canımmm
geldim kız geldim, cumadan dün akşama kadar cezalıydım zaten
60-69 topiğindeki bi olay nedeniyle
ancak biugün girebildim o yüzden :)))
aaaaaa mapusamı düştün bacımmmmm :26::26: haberim yoktu bileydim temiz çamaşır felan getirirdimoluyor bazen böyle şeyler neyse burdasın şimdi :)
iyi akşamlar canım
Selam kızlar bugün evdeyim aslında kuaföre gidip saçlarımı röfle yaptırmam gerekiyor ama yarım saat uyuduğum için artık bütün gün uyurum.Yarın akşam lise arkadaşlarımla İstanbul Eyüp'te pierlotiye çay içmeye gideceğiz.Ama bende bir uyuşukluk bir uyuşukluk...
bugünde henüz kaçamak yapmadım.Dün pcme indirdiğim zayıf kıza baktıkça motive oldum ama bugün gözüm alıştı artık kızı gözlerim görmüyorYani etkisi bir günmüş.
Platesi sevdim en azından dışarda, işte bile olsam azda olsa yapacağım şeyler öğrendim.Tavsiye ederim.
sevalcim anca beraber canım eğer onaylarsa arkadaşlar bende akşamları meyve yerim yada salata hem bu arada alışır bünyemde bu duruma çok güzel olur çıtır olalım artık
canım ben bu tarz diyetlere karşıyım aslında
bide karbonhidratı az aldığın zaman vücut kasları yakmaya başlıyo yani yağ veremiyosun
ve daha sonra normal beslenmeye döndüğünde gelenleri fazla bulduğu için yakmayıp yağa dönüştürüyo ve depoluyo, onun yerine dengeli bi beslenmeyle daha iyi kilo verirsin
mesela açmaları kolaları, diyet bisküvileri çikolataları hayatından çıkartarak
ferihancım çok teşekkür ederim canım
taydincim günümüz kutlu ollsun canım :))))
kızlar bu arada ben yediklerimi yazmiyim
öğleden önce keşfe gittim,. hava çok soğuktu beni de çok acıktırdı, saçma sapan beslendim walla
ama akşama taze fasülye ve salata yiçcem inşallah
canım istersen bi dene ama bence taydin haklı, senin kilondaki birinin günlük 8 dilim falan ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum ben
bizim bi elifimiz vardı, şu anda izinli, o mesela 80 kilo civarındaydı yanlış hatırlamıyosam, diyetisyeni ona günlük 9 dilim ekmek vermişti ve yağ vermeye başlamıştı o da
bide dışarda bişi yiyeceksen eğer açma yerine simiti tercih et, en azından yağ yok onda
açma sırf yağ çünkü bide katı yağ yani, en zararlısı
sevalcim ben şu anda akupunktura gidiyorum. önceki diyetisyen listemle yediklerimi denetlemeye çalışıyorum. son 4 gündür akupunktur doktorumun verdiği kapsülleri kullanıyorum. dışarda olunca su içemediğimi söylemiştim. bu kapsüller de susatıyor, bol bol içiyorum, ama anladığım kadarıyla suyu bir müddet midede tutuyor. hemen wc ihtiyacım olmuyor. su midemde beklemede olduğu için de acayip bir tokluk hissi yaratıyor.
sana önerebileceğim bir diyetisyen var,burada paylaşılıyor mu bilmiyorum. özelden atayım adını, mail yoluyla iletişime geç. ne olur nasıl olur bilmiyorum ama belki uzaktan da yardım edebilecek bir yöntem vardır.
akşam eve gidince bendeki listeyi yazıcam sana. bugün eşine verdiğin sözü tut. yarına kadar bir yolunu bulucaz inşallah..
canım ben de merak ettim o kapsülleri. beni susatacak bişeyler lazım. sürekli su içirtecek bişeyler. su içinde kilo verdiğimi hissediyorum. heeeellllpppp!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?