Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar benim mesai bitiyo yavaş yavaş.. aklıma da bişey geldi gider ayak.. ben sabah iş yerindeyken çıksam yarım saat yürüsem bi de öğleden sonra çıksam yarım saat yürüsem akşam eve gidince de 1 saat yürüsem süper olur di mi? iş yerinde de sürekli oturmaktan bi taraflarım ağrıdı

sağol canımmm
geldim kız geldim, cumadan dün akşama kadar cezalıydım zaten
60-69 topiğindeki bi olay nedeniyle
ancak biugün girebildim o yüzden :)))

ya 8-9 dilim ekmek yaklaşık 1 ekmek oluyo.. ben günde 1 ekmek yesem kocam beni sopayla kovalar

ama 6 dilim yicem bende devreme hak verdim.. yalnız akşam öğünümde yiyemicem sadece

canım yediğin ekmeğe göre değişir o bi ekmek durumu
ben paket ekmek aldığım için ince oluyo dilimleri
beyaz ekmekte kendi kestiğin 8-9 dilim değil tabi o
e yürü tabi, zararı mı olur, çok güzel olur bence

sağol canımmm
aaaaaa mapusamı düştün bacımmmmm :26::26: haberim yoktu bileydim temiz çamaşır felan getirirdim oluyor bazen böyle şeyler neyse burdasın şimdi :)
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlaaar

iyi akşamlar canım

Selam kızlar bugün evdeyim aslında kuaföre gidip saçlarımı röfle yaptırmam gerekiyor ama yarım saat uyuduğum için artık bütün gün uyurum. Yarın akşam lise arkadaşlarımla İstanbul Eyüp'te pierlotiye çay içmeye gideceğiz.Ama bende bir uyuşukluk bir uyuşukluk...
bugünde henüz kaçamak yapmadım.Dün pcme indirdiğim zayıf kıza baktıkça motive oldum ama bugün gözüm alıştı artık kızı gözlerim görmüyor Yani etkisi bir günmüş.
Platesi sevdim en azından dışarda, işte bile olsam azda olsa yapacağım şeyler öğrendim.Tavsiye ederim.

selam hatunlar herkese iyi akşamlar ya begümcüm senin bi resmin varya siyah bluzlu yemek masasındasın galiba oturuyorsun orda kaç kilosun sen ?

Selam kızlar.
Akşam öğünüm dünden kalanlardı.Eşim dün yediğini ertesi gün yemeği sevmiyor ama yazık değil mi ama..
Akşam: 3-4 kaşık türlü , 1 kaşık pilav , cacık , 1 dilim light ekmek
Az önce yeşil çayımıda içtim.

afiyet olsun canım malesef benim eşimde aynı dünden kalan yemekler oldumu anında midem ağrıyor yemek yemiycem bana tost yap diyor yaa olan bana oluyor

bugun yedıklerım

5 NİSAN 2011 SALI
8:00
1 b sut -1s-
1 muz -1m-

11:45
1 bucuk salatalık

12:30
1 hindi köfteli sandawiç(mayonezsiz-ketchupsız) 3t + 3e
1 ayran -1s-

18:00
1 yesıl cay
1 form lımonlu bısk -2t-

21:00
200 gr cılek -2m-

toplam:3m +5 t + 2 s +3e

afiyet olsun canım malesef benim eşimde aynı dünden kalan yemekler oldumu anında midem ağrıyor yemek yemiycem bana tost yap diyor yaa olan bana oluyor

ya tum erkekler aynı galıba

co ıyı olur bence yurumeden verılemıyor ben ancak yurursem verebılıyorum 100 gr kas calıstırmak 50 kal harcatır ve en cok kasda bacaklarda var o yuzden yurumek ıyı gelıyor

sağol canımmm

hayrola noldu canım ne cezası

aaaaaa mapusamı düştün bacımmmmm :26::26: haberim yoktu bileydim temiz çamaşır felan getirirdim oluyor bazen böyle şeyler neyse burdasın şimdi :)

iyi akşamlar canım

ozgurdu ıst damı oturuyorsun platese bende gıdıyorum ıse yarıyor ben gobegımden 20 cm ıncelmısım

sevalcim anca beraber canım eğer onaylarsa arkadaşlar bende akşamları meyve yerim yada salata hem bu arada alışır bünyemde bu duruma çok güzel olur çıtır olalım artık

ben aksamarı meyve yıyorum 2 gundur ve bu hafta boyle devam edecegım

ben karbon dıyetını yapmıstım ve 2 haftada 7 kılo vermıstım sonra ayda 3 kılo 3 kılo vermeye baslamıstım 18 kılo oldu toplamda ama ne yazıkkı bıraktım abur cuburlara en fazla 3 bucuk ay dayandım en ıyısı herseyden yemek tabıkı karbon rejımını yaparken devamlı kramp gırıyordu bacagıma cunku kaslardakı suları atıyor once

bana doktorum 120 kıloyken 5 dılım ekmek verdı

oyyyyy benım dızım baslamıs hemen kosu bandına kosup yurumelıyım oyle bır gecer zamankıye bayılıyorum ben yaaaaaa

canım ben de merak ettim o kapsülleri. beni susatacak bişeyler lazım. sürekli su içirtecek bişeyler. su içinde kilo verdiğimi hissediyorum. heeeellllpppp!

akşamüstü nişanlım büroya döndüğünde beni mutlu edecek bişi yapmış edasıyla geldi. dedim nooluyo. eli cebinde. çikolata aldım deme dedim amma demedi direk cebinde çokonat çıkardı. ama veremedi bana kendi yedi :) ben yemem dedim. o gofretini yerken ben de 2-3 tane kurutulmuş yaban mersini attım ağzıma.. sonra sordum bana da almış mıydın diye. napıcan dedi. ben de yemiycem tamam ama merak ettim dedim. evet almış.... cebinde kaldı ölece ben de kendimnen gurur duydumm

iş çıkışı onlara gittik.

akşam yemeğinde

çorba
etli taze fasulye
cacık yedim. bulgur pilavı vardı ama bir çay kaşığı kadar tadına baktım sadece.

yaklaşık 1 saat önce 1 muz yedim. şimdi de yeşilçayımı içiyorumm

canım ben de merak ettim o kapsülleri. beni susatacak bişeyler lazım. sürekli su içirtecek bişeyler. su içinde kilo verdiğimi hissediyorum. heeeellllpppp!

piyasada satılan bişey değil. bizim doktor çin deki uygur türklerinden. ordan getirmiş. baya bi pazarlık ettim kullanmadan önce. bana bak doktor dedim. bu hap öle toplatılan haplar gibi hasta edecekse, bi yamuk varsa ben saa diyim seni sürüm sürüm süründürürüm didim. hayır didi. yalnızca susatır söliim dedi.

başka zaman böle su içsem içim çalkalanır, bi müddet sonra kusçak gibi olurdum. bugün de hava buz gibiydi ama 3 litreyi geçti içtiğim su. 2 de soda içtim. bir neskafe, 5-6 bardak çay, şimdi de yeşilçay. ama tekrarlıyorum doktor hastane ortamında vermiş olmasaydı kesinlikle güvenip kullanmazdım hem de çinden gelen bir ilacı, içinde ne var ne yok anlayamıyorsun ki. zaten 3 tane kaldı. toplam 6 kapsül verdi. bu hafta için.

ama kızlar su gerçekten hayatmış. normalde de birçok insana göre çok su içerdim. ama sabah dimdik kalkıyorum. saat çalana kadar ben çoktan kalkmış oluyorum. oysa benim saatimi tüm apartman duyar bir ben duymazdım. anlamadım. zerre halsizlik yok. zıpkın gibi fişşek gibi fırlıyorumm böle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…