Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öptüm devrem

aradım taradım bulamadım kızlaaarrr ferihann yok. gören duyan bilen var mııııı

süpersin canım yokluğumu farketmişsin fuardaydım pazartesi hemen işlere daldım çok yoğundum ancak bugün öğleden sonra müsait olabildim . çoközledim sizleri ve okumakla bitiremediğim saatlerdir sayfaları ne çokkonuşmuşsunuz maşallahınız var takımca

günaydın hatunlarrrrrr

akşam kutlamamız süper geçtiii

ben dün akşam eve gidince gelinliğimi giydim ve kocamı öle karşıladım kızlarrr :)))

nice güzel seneleri birlikte sağlık huzur ve mutlulukla geçirin begümcüm
bu arada sevinmelisin gelinliğin hala oluyor demekki çok kilo almadın evlendiğinden beri

sevalcim ben karbonhidrat diyetiyle çok güzel kilo verdim ama emin ol o listede yazılanı harfi harfine uygularsan bile bir süre sonra sıkılıyor insan zor bir diyet şekli ama çok güzel kilo verdiriyor bol miktarda protein tüketildiği için karbonhidrat miktarı çok az olduğu için kilo verdiriyor tabi yapmaya kararlıysan ilk 15 gün 50 karbonhidrat miktarında olsun sonra yavaş yavaş arttır ve vücudun karbonhidratsız kalmasın karbonhidrat alınmadığı taktirde bir çok hastalık baş gösteriyor çünkü dikkatli yaptığın zaman güzel bir diyet ama dikkatli yapmak gerekli canım .

sevalcim gel seninle birlikte yapalım canım diytimiizi az miktarda yiyelimama herşeyden yiyelim tatlı pasta hamurişi hariç ama ne dersin diğer arkadaşlarda yardım etsin ve bir liste yapalım olurmu

sevalcim ben şu anda akupunktura gidiyorum. önceki diyetisyen listemle yediklerimi denetlemeye çalışıyorum. son 4 gündür akupunktur doktorumun verdiği kapsülleri kullanıyorum. dışarda olunca su içemediğimi söylemiştim. bu kapsüller de susatıyor, bol bol içiyorum, ama anladığım kadarıyla suyu bir müddet midede tutuyor. hemen wc ihtiyacım olmuyor. su midemde beklemede olduğu için de acayip bir tokluk hissi yaratıyor.

sana önerebileceğim bir diyetisyen var,burada paylaşılıyor mu bilmiyorum. özelden atayım adını, mail yoluyla iletişime geç. ne olur nasıl olur bilmiyorum ama belki uzaktan da yardım edebilecek bir yöntem vardır.

akşam eve gidince bendeki listeyi yazıcam sana. bugün eşine verdiğin sözü tut. yarına kadar bir yolunu bulucaz inşallah..

öğle yemeğimi şimdi yiyiyorum. acıkmadım bu saate kadar.

yarım tavuk göğsünü doğrayıp baharatla, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile teflonda pişirdim. yanında bir dilim çok tahıllı ekmek ve suuuuu..

sevalcim gel seninle birlikte yapalım canım diytimiizi az miktarda yiyelimama herşeyden yiyelim tatlı pasta hamurişi hariç ama ne dersin diğer arkadaşlarda yardım etsin ve bir liste yapalım olurmu

olar.. devremde liste yazacak bana

benim sözüm zayıflayana kadar devrem.. hiçbirşekilde meyve dışında bişey yememeye söz verdim.. çünkü kocişim bu şekilde zayıflanabileceğini başka şekilde kilo verilemeyeceğini düşünüyor.. o yüzden acaba akşam ki ekmek dilimi hakkımı sabahki öğünlerime bölsem olar mı diyorum..

yani kısaca grupca toplanıp bana ve ferihana bi liste ayarlicaz arkadaşlar benimkinin akşam öğününde de sadece meyve olacak.. ferihan özgürce akşam yiyebilir tabi..

bunu bi halledelim ya..

sen bana onu özelden at ben bi düşüniyim :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

sevalcim anca beraber canım eğer onaylarsa arkadaşlar bende akşamları meyve yerim yada salata hem bu arada alışır bünyemde bu duruma çok güzel olur çıtır olalım artık

canım ben bu tarz diyetlere karşıyım aslında
bide karbonhidratı az aldığın zaman vücut kasları yakmaya başlıyo yani yağ veremiyosun
ve daha sonra normal beslenmeye döndüğünde gelenleri fazla bulduğu için yakmayıp yağa dönüştürüyo ve depoluyo, onun yerine dengeli bi beslenmeyle daha iyi kilo verirsin
mesela açmaları kolaları, diyet bisküvileri çikolataları hayatından çıkartarak

ferihancım çok teşekkür ederim canım
taydincim günümüz kutlu ollsun canım :))))

kızlar bu arada ben yediklerimi yazmiyim
öğleden önce keşfe gittim,. hava çok soğuktu beni de çok acıktırdı, saçma sapan beslendim walla

ama akşama taze fasülye ve salata yiçcem inşallah

sevalcim anca beraber canım eğer onaylarsa arkadaşlar bende akşamları meyve yerim yada salata hem bu arada alışır bünyemde bu duruma çok güzel olur çıtır olalım artık

yani ben öyle mecburum ki ama adam da haklı ben adam gibi hakim olup veremedim ki kilomu.. bi de o bu yöntemle on kilo verince şimdi ne anlatsam umrunda değil.. diyorum ki bak böyle belki 7-8 kilo veririm ama devamlı olmaz bi süre sonra durur kilo vermem diyorum.. o da diyo ki sen bunu bi yap ver o 7-8 kiloyu ondan sonra yine kendi bildiğini yap diyo..

e ben de iyi be tamam yarından itibaren yemiyorum işten gelince dedim..

o da aferin bile demedi.. görücez bakalım ben pek inanmıyorum ama didi bağa..

hatta dün akşam yoktu maça gitmişti inanmadı o yokken yemediğime de

:44:

ben de protein diyetine karşıyım zaten.. hiç doğru değil ama bu listeden sağlıklı ürünleri toparsan 50 kb ye ulaştığında hiç de az bi karbonhidrat almış olmuyorsun..

kolayı falan açmayı çıkarıcam da işte.. of haklısın aslında..

canım istersen bi dene ama bence taydin haklı, senin kilondaki birinin günlük 8 dilim falan ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum ben

bizim bi elifimiz vardı, şu anda izinli, o mesela 80 kilo civarındaydı yanlış hatırlamıyosam, diyetisyeni ona günlük 9 dilim ekmek vermişti ve yağ vermeye başlamıştı o da

bide dışarda bişi yiyeceksen eğer açma yerine simiti tercih et, en azından yağ yok onda
açma sırf yağ çünkü bide katı yağ yani, en zararlısı

yaşasınnnn!! bebek arabamız geldiii,artık havalar az daha ısınınca oğlumu da alıp yürüyüşe çıkabilicemmm

2 aydır evdn dışarı mecburiyet dışında çıkmadım

MaşaAllah canım Rabbim bir ömür mutluluğunuzu bozmasın inşaAllah
Afiyet olsun arkadaşım
efiyet olsun canım bence bizim takım sizin doktorun takımını yener
aradım taradım bulamadım kızlaaarrr ferihann yok. gören duyan bilen var mııııı
pınar fuardaydı ya canım unuttunmu :)
günaydın hatunlarrrrrr

akşam kutlamamız süper geçtiii

ben dün akşam eve gidince gelinliğimi giydim ve kocamı öle karşıladım kızlarrr :)))
maşaAllah ne güzel
çok sevindim bacım Rabbim bir ömür mutlu etsin sizi inşaAllah
canım bende bi ara yapmayı düşündüm ama çok ayrıntılı bi liste oluyor her gün kendine özel yemek yapman lazım her olanı yiyemiyorsun yani o yazın sıcağiında haşlanmış tavuk yemekten bıkmıştım pınarda haşlanmış yumurta yiyodu habire
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
canım sen merak etme anlıyoruz zaten senin hafta başı yoğunluğunu Allah yardımcın olsun arkadaşım
Hoşgeldin pınarcım :)
günaydınlar herkeseeee
gerçi baktımda öğlen olmuş be yaw:26:
tembeeeelllll
Afiyet olsun canım
Öğlen: 3-4 kaşık sebze yemeği, yoğurt , 1 dilim light ekmek

22 dakika plates yaptım
afiyet olsun arkadaşım

evet gününüz kutlu olsun arkadaşlar :))
burçak nerelerdesin yaa ihmal ediyon bizi

ya 8-9 dilim ekmek yaklaşık 1 ekmek oluyo.. ben günde 1 ekmek yesem kocam beni sopayla kovalar

ama 6 dilim yicem bende devreme hak verdim.. yalnız akşam öğünümde yiyemicem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…