Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:)) Bilmiyorum hamilelik benim fizyolojik yapımda pek bişey değiştirmedi ya ne aş erdim ne midem bulandı ne iştahım arttı ne yorgunluk oldu ne sancı 😁 bilemedim nasıl geçti 9 ay acısını sonra çıkardı benim oğlan 🤭 4 yıl oldu daha kesintisiz uyku uyumadım 😁 bunada şükür hiç uyumadığım yıllar oldu 😁

Böyle çocuk dogurulmaz kabul.etmiyorum 😅 5 ay kusup 7 kilo verip sonra deli gibi aserip deli gibi yemek yemek için uyanmayan hamileye hamilelik geçirmiş demem 15 kilo da cabası 😁 ben bunları yaşadım.ama evet ne yalan soylim uyku problemim olmadı pek

Ay inşallah kaptanım ya öyle olsa çook güzel olur 😍 gerçi eşim küçücük bişeyi bile taşıtmıyor spor yapsam kavga eder benle ahahah
Daha bebeği de görmedik bakalım doktor ne diyecek
Ben 9 kilo ile kapattım
Zaten kilolu hamile kalmıştım ekmek yememistim hiç 😂
2830 doğdu kızım

Böyle çocuk dogurulmaz kabul.etmiyorum 😅 5 ay kusup 7 kilo verip sonra deli gibi aserip deli gibi yemek yemek için uyanmayan hamileye hamilelik geçirmiş demem 15 kilo da cabası 😁 ben bunları yaşadım.ama evet ne yalan soylim uyku problemim olmadı pek
İşte bak bir yerden çıkıyor 🙈 bende de sonradan çıktı herşeyi ama herşeyi kök söktürdü 🙈

Sanırım kaptanda rahatsızlık yaratan takım üyesi benim. Diğer arkadaşlar düzenli muhabbet ediyor çünkü, ben genelde diyet dışı konularda çok yazmıyorum bu da karakterimle ilgili.

Ben takım dışı devam edebilirim. Sadece mezun olmak istiyorum o nedenle hedefime varınca listeye alıp mezun edebilirsiniz.

Kızlar bu arada walk Challenge bugün hatırlatması gün başında yürüyen var ise özelden beklerim

Kızlar son 3 4 gündür Mehfam Mehfam ile başbaşa sohbet modundayız herkes burda mıydı yapmayın 🙄
Benimde canım sıkıldı dün yazasım gelmedi aslında
Mümkün oldukça yazıyorum zaten ama kimseye kendimi acındırma niyetim asla olmadı canım
Az çok tanıyorsunuz beni zaten. Bende spor yapayım hoplayım ziplayim istiyorum ama şu ağrılarımin tarifi yok yapamıyorum attığım adım 5000 6000 bu rakam bile kendi içimizde küçümsemiyorsa inanılmaz modum düştü yalan değil. O yüzden 6000 üstüne çıkmazsam yazmayacağım adım sayısı bu şekilde karar aldım
Asla kişisel değil canım senin beni ne kadar desteklediğini sırtımda elin olduğunu biliyorum hissediyorum ama bende insanım cam değil kalp taşıyorum bir söz kırilmamayetebiliyor
Ama yazmama sebebim buGün bu değildi çok yogundum

Sanırım kaptanda rahatsızlık yaratan takım üyesi benim. Diğer arkadaşlar düzenli muhabbet ediyor çünkü, ben genelde diyet dışı konularda çok yazmıyorum bu da karakterimle ilgili.

Ben takım dışı devam edebilirim. Sadece mezun olmak istiyorum o nedenle hedefime varınca listeye alıp mezun edebilirsiniz.

Yazı kimse özelinde yazılmadı ekipte şuan genel bir sorun var. Ben muhabbete neden katılmıyorsunuzda demedim oysaki menüler yazılmıyor, Challenge yapıyoruz katılan yok olursa 5000 adımı geçmiyor,orti yapıyoruz dikkate alan yok,menülere yorum yapan yok genel ekip sorunları var 🤷

Özelikle senin için parantez açıp açıklama dahi talep etmedim neden senden rahatsızlık duyayım ayvacicegi tamamenn yanlış anlamışsın

Kaptanım benim için grupla devam önemli ve uğraşıyorum daha da uğraşacağım. Diğer arkadaşlara yorum yaparım illaki o menüler hakkında düşüncem oluyor yazarim bana da yazılsın ❤
Selaaammm güzeller 💃

Sabah: sucuklu yumurta,
2 YK menemen
Salatalık
1 tk bal kaymak
2 zeytin
1.5 dl TB ekmeği

Öğle: 5 YK bulgur pilavı
2 YK yoğurt
5 ad. Patates topu mantısı
2 ısırımlık poğaça

Ara: 4 dl kavun
2 top açık dondurma

Akşam: 4 YK bulgur
4 top patates topu( yağsız)
2 dl kavun

* Çok kaçtı galiba bugün yarın kabak detoksunda kaptana eşlik edicigim 🙈
Su az oldu.
Walk azcik yapabildim geliyor. Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
O zaman daha önce yazmıştım yine yazayım sabah dışında protein yok, öğle ara akşam hep basit karb olmuş. Böyle kilo vermek zor olur. Bu tür şeyler alışkanlık ve üstüne düşmeden düzelmiyor. Protein ille et demek değil, baklagil, fındık fıstık türevleri, peynirler vb eklenebilir. nişastalı birşeyler yenecekse de öğünde tek olsun, poğaça patates mantı pilav birarada 🙈

Merhaba bugünkü menüm:
Sabah kuru üzümlü tarçınlı yulaf lapası
Ara kahve 2 ceviz
Öğlen hindi sote,salata
Ara kakaolu kahve, 2 kayısı
Akşam soda limon yoğurt
Bol yeşil çay,2 lt su
Spor 4200 adım yürüyüş,15 dk leslie 4200 nasılsa listeye girmez diye yazdım gitti :KK70:
Kakaolu kahve nasıl birşey?

O zaman daha önce yazmıştım yine yazayım sabah dışında protein yok, öğle ara akşam hep basit karb olmuş. Böyle kilo vermek zor olur. Bu tür şeyler alışkanlık ve üstüne düşmeden düzelmiyor. Protein ille et demek değil, baklagil, fındık fıstık türevleri, peynirler vb eklenebilir. nişastalı birşeyler yenecekse de öğünde tek olsun, poğaça patates mantı pilav birarada 🙈

Su karbonhidrat bağımlılığı gerçekten beni de yoruyor ama sonlancak. Proteini seviyorum aslında ama eşim kurubaklagil sevmeyince çok zorlanıyorum napcam bakalım biraz çeşit
eklemeliyim bence de.

Back
X