Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba, 2-3 gundur moralim çok bozuktu yapmam gereken işleri bir kenara birakirsak. Oyuzden buraya ugrayamadim. Ama diyetime devam ettim o konuda bir sıkıntı yok, buraya giremeyecek kadar kafam doluydu, kusura bakmayın.

Sabah:08
Bir kucuk dilim beyaz peynir
Bir dilim tambugday ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 adet zeytin

Oglen
Sebze çorbası

Akşam
Yoğurtlu kabak salatasi
1 adet köfte
6+7 dilim firinlanmis patetes ve havuç yedim

Aralarda 2-3 ciğ badem aynı sekilde findik ve 5 adet siyah kuru uzum yedim, şuan yeşil çay iciyorum
2 litre su ictim daha da icebilecegimi sanmiyorum suan
Chloe thing 2 week yapiyorum.
Hayırlı akşamlar herkese.
Geri dönüşe sevindim 🖐️Menü gayet iyi duruyor sporda çok iiyi ama sadece menü sayfasına yazıp çıkma olur mu ekibin bir parçası olmanda önemli o yüzden takım içinde de olmanı bekliyoruz canım
kizlar iyi aksamlar
kahvalti 8 de ev yapimi lor peyniri, 3 siyah zeytin, iki dilim ekmek, kahve
öglen 2 de bir porsiyon sushi, arkadaslarla bir kücük bira
aksam 6da yesil salata.

30 dakika yürüyüs

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
Gayet iyi ✌️afiyet olsun canım
Sabah 1 haşlanmış yumurta, salatalık, kırmızı biber, 1dilim ekmek, sütlü kahve
Öğle 5 yaprak sarma, 1 kase yoğurt
Ara yarım muz
Akşam yarım porsiyon musakka, 1 domates

Su 1.5 litre
Spor adımlar
Afiyet olsun güzel menü canım 🖐️
Selaaammm güzeller 💃

Sabah: sucuklu yumurta,
2 YK menemen
Salatalık
1 tk bal kaymak
2 zeytin
1.5 dl TB ekmeği

Öğle: 5 YK bulgur pilavı
2 YK yoğurt
5 ad. Patates topu mantısı
2 ısırımlık poğaça

Ara: 4 dl kavun
2 top açık dondurma

Akşam: 4 YK bulgur
4 top patates topu( yağsız)
2 dl kavun

* Çok kaçtı galiba bugün yarın kabak detoksunda kaptana eşlik edicigim 🙈
Su az oldu.
Walk azcik yapabildim geliyor. Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
🙈🙈🙈🙈 Yok yookkkkk bu ne 🙈
Evet yarın bana arkadaş olmana çok sevindim yoksa kalpten gidebilirdim 🙈🤭
Sabah güzelce kahvaltını yap canım öğle ve akşam kabak yoğurt yiyoruz okey ? 😁😁

Su karbonhidrat bağımlılığı gerçekten beni de yoruyor ama sonlancak. Proteini seviyorum aslında ama eşim kurubaklagil sevmeyince çok zorlanıyorum napcam bakalım biraz çeşit
eklemeliyim bence de.
Hazır haşlanmış nohut/yeşil mercimek/kuru fasulye vb olsa salata/piyaz gibi yenebilir. Şimdi düşününce ben de yapabilirim böyle :KK53:

Geri dönüşe sevindim 🖐Menü gayet iyi duruyor sporda çok iiyi ama sadece menü sayfasına yazıp çıkma olur mu ekibin bir parçası olmanda önemli o yüzden takım içinde de olmanı bekliyoruz canım

Gayet iyi ✌afiyet olsun canım

Afiyet olsun güzel menü canım 🖐

🙈🙈🙈🙈 Yok yookkkkk bu ne 🙈
Evet yarın bana arkadaş olmana çok sevindim yoksa kalpten gidebilirdim 🙈🤭
Sabah güzelce kahvaltını yap canım öğle ve akşam kabak yoğurt yiyoruz okey ? 😁😁
Sınıfın tek ayak cezalilari 😅 çok okeyim 75 düz istiyorum valla 🙈

Kaptanıım Cherry Mom Cherry Mom üzülmeee bak bu 2 günlük sonucum bile çok iyi tam gaz başladım ben :KK200:
bir de okulların düzeni oturunca artacak katılanlar yazanlar bak gör:KK73:.Burdakilerin çoğu anne zaten yani ya taşınma oluyor okul bakma oluyor bu zamanlarda iş değişikliği olabiliyo
Canını sıkma sen bak walk da yollıcam
Bi de buraya yazcak konu çok aslında mesela tarif paylaşalım mı? ya da motive edici söz bazen

5.takım hanımları herkese selamlar 🖐

Çoğunuz maalesef forumu aktif kullanmadığınız için mesajımı özelikle erkenden yazıyorum cumaya kadar mutlaka dönüş rica ederim dönüş olmadığı taktirde kendi görüşüme göre asıl listede değişikliğe gideceğim.

Öncelikle özellikle son 1.haftadır asıl listedeki arkadaşlarımdan neden foruma girmedikleri hakkında bilgi rica ederim. Hastalık mı iş mi çocuk mu ev yoğunluğu mu ekibin genel motivasyon kaybı mı sizi buradan uzaklaştıran ne var ise ? Ardından bu durumun cumadan itibaren düzelip düzelemeyeceği aktif olup olmayacağınız hakkında bilgi rica ederim. Bilgiden muaf tuttuklarım var ama dönmek isterlerse dönebilirler tabi ayvacicegi ayvacicegi bugün sormadan kendi döndü teşekkürler günlük hayatına forumu ekleyeceğini belirtti özetle.. @kirmizigitar zaten banlı bu gece kalkacaktır banı kendisi hiç bu süreçte menülerini aksatmadı ve devamlı sayfamızı takip etti teşekür ederiz @Calypso95 @UmutluBen cuma günü son bildirimleri yapıp izne ayrılacaklar zaten teşekkür ederiz katkıları için ❤ dönüş beklediklerim mavimli mavimli SaskinAnne SaskinAnne seyrekyagmur seyrekyagmur 🖐

Alt listedeki arkadaşlarım özellikle yakın zamanda listeye girecek olanlar var sizlerin belkide ana listedeki arkdaşlardan bile çok devamlılık sağlamanız gerekiyor. Bu sebeple ekip içindeki aktifliğinizin bozulmadan devam etmesini bekliyoruz sizlerin bu süreçte ekipten uzak kalmasına sebep olan nedenler var ise dönmenizi rica ederim. Liste adayları Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @AKREPcg @asfarovski .. @portkatal9 (portkatal cumaya kadar menülrde gelmezse takipten çıkartacağız canım seni aksi bir durum var ise belirtmen yeterli ) @pacman sana birşey demiyorm 🙄

liste dışında olmayı isteyen motivasyon için ekibimizle olan arkadaşlarımız Amor-a Amor-a cgdmk cgdmk sizler evet kurallara tabi değilsiniz ama öyle olsada sizide sonuçta en az asıl liste üyemiz gibi fark gözetmeden takip ediyoruz o yüzden sizden de gün içinde ne yaptınız diyetiniz nasıl gidiyor veya diğer arkadaşlarınızın menülerinde yorum getirme vs gibi ekip içinde etkileşim bekliyoruz 😔

kızlar biliyorum en geç 1 2 haftaya burası yeniden parlayacak okulların açılmasıyla birlikte kilo vermek için tam motive bir sürü yeni üye gelecek onların motivasyonu bizede iyi gelecek ve şuan belkide önemsemeğiniz bu takım listesi içinde yer almak büyük önem arzz edecek o yüzden iyi düşünün eğer ki hayatınızda kötüye giden durumlar yok ise yeniden odaklanın ve devam edin ✌️ edemiyorsanız da bana cumaya kadar dönüş yaparsanız sevinirim 😘😘
Bu grupta olmasaydim onca stres is guv icinde kesinlikle birakmistim diyeti. Cok faydasini gordum. Ben ozensizim biraz. Yine de diyet olayindan kopmadim bu da iyi bir sey benim icin.

5.takım hanımları herkese selamlar 🖐

Çoğunuz maalesef forumu aktif kullanmadığınız için mesajımı özelikle erkenden yazıyorum cumaya kadar mutlaka dönüş rica ederim dönüş olmadığı taktirde kendi görüşüme göre asıl listede değişikliğe gideceğim.

Öncelikle özellikle son 1.haftadır asıl listedeki arkadaşlarımdan neden foruma girmedikleri hakkında bilgi rica ederim. Hastalık mı iş mi çocuk mu ev yoğunluğu mu ekibin genel motivasyon kaybı mı sizi buradan uzaklaştıran ne var ise ? Ardından bu durumun cumadan itibaren düzelip düzelemeyeceği aktif olup olmayacağınız hakkında bilgi rica ederim. Bilgiden muaf tuttuklarım var ama dönmek isterlerse dönebilirler tabi ayvacicegi ayvacicegi bugün sormadan kendi döndü teşekkürler günlük hayatına forumu ekleyeceğini belirtti özetle.. @kirmizigitar zaten banlı bu gece kalkacaktır banı kendisi hiç bu süreçte menülerini aksatmadı ve devamlı sayfamızı takip etti teşekür ederiz @Calypso95 @UmutluBen cuma günü son bildirimleri yapıp izne ayrılacaklar zaten teşekkür ederiz katkıları için ❤ dönüş beklediklerim mavimli mavimli SaskinAnne SaskinAnne seyrekyagmur seyrekyagmur 🖐

Alt listedeki arkadaşlarım özellikle yakın zamanda listeye girecek olanlar var sizlerin belkide ana listedeki arkdaşlardan bile çok devamlılık sağlamanız gerekiyor. Bu sebeple ekip içindeki aktifliğinizin bozulmadan devam etmesini bekliyoruz sizlerin bu süreçte ekipten uzak kalmasına sebep olan nedenler var ise dönmenizi rica ederim. Liste adayları Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @AKREPcg @asfarovski .. @portkatal9 (portkatal cumaya kadar menülrde gelmezse takipten çıkartacağız canım seni aksi bir durum var ise belirtmen yeterli ) @pacman sana birşey demiyorm 🙄

liste dışında olmayı isteyen motivasyon için ekibimizle olan arkadaşlarımız Amor-a Amor-a cgdmk cgdmk sizler evet kurallara tabi değilsiniz ama öyle olsada sizide sonuçta en az asıl liste üyemiz gibi fark gözetmeden takip ediyoruz o yüzden sizden de gün içinde ne yaptınız diyetiniz nasıl gidiyor veya diğer arkadaşlarınızın menülerinde yorum getirme vs gibi ekip içinde etkileşim bekliyoruz 😔

kızlar biliyorum en geç 1 2 haftaya burası yeniden parlayacak okulların açılmasıyla birlikte kilo vermek için tam motive bir sürü yeni üye gelecek onların motivasyonu bizede iyi gelecek ve şuan belkide önemsemeğiniz bu takım listesi içinde yer almak büyük önem arzz edecek o yüzden iyi düşünün eğer ki hayatınızda kötüye giden durumlar yok ise yeniden odaklanın ve devam edin ✌ edemiyorsanız da bana cumaya kadar dönüş yaparsanız sevinirim 😘😘
Canim istersen asil listeye beni de ekleyebilirsin ama daha once de bahsettigim gibi senin ve arkadaslarin emeklerini olumsuz etkilemekten cekiniyorum. Aman aman yuksek kilolar veremem, farketmissindir azar azar gidiyor listem doyurucu oldugu icin. Diyetisyenden daha hizli kilo verdirici liste de talep etmek istemiyorum yorucu olur, sıkılırım diye. Az, yavas gitsin, tam gitsin istiyorum. Sorun olmaz dersen cuma listeye girerim istersen. Muhabbete katilmama konusuna gelince de; elimden geldigince katilmaya calisiyorsam tamamen senin motivasyonu yuksek tutmanla alakali. Bence senle ilgili bi durum degil. Acikcasi ben cok girisken degilim ☺
Ayrica walk challengelara katilmayi cok istiyorum, seviyorum da boyle challengelari, beni cok motive ediyor ama cogu zaman katilmak icin yetisemiyorum. Bakiyorum saat 11i gecmis, ben de tamamlamiyorum, gun icinde 3 4 bin adim atmaya calisiyorum, kalanini da cocuklar uyuyunca tamamlayayim diyorum ama saat 12yi buluyor, challange da bitmis oluyor😅

@kirmizigitar menü

kaptanim bugun tek ogundeyim☺

mantar soslu tavuk gogus
1 kasik (firinda pismis) saksuka)
1 sise sade soda
2 litre su

Ne yorum yapsam bilemedim kaptanim midesi çok incelenesi her gördüğüm de hayretler içerisindeyim 🙄😳
Sabah
1 domates
1 dilim peynir

Ara
1 haslanmis misir

Ögle
1 porsiyon adana
Salata

Su : 2,5 lt

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
👏 çok iyi çok az biraz kuruyemiş güç kuvvet verir 🙂

aslinda zayifken de böyleydim. yani rejim icin degil yasam bicimi olarak oturtmaya calisiyorum. 🤗
Akşam mide daha çok ister normalde, güzel alistirmissin kendini darisi başıma 🙏

Ne yorum yapsam bilemedim kaptanim midesi çok incelenesi her gördüğüm de hayretler içerisindeyim 🙄😳
👏 çok iyi çok az biraz kuruyemiş güç kuvvet verir 🙂

Akşam mide daha çok ister normalde, güzel alistirmissin kendini darisi başıma 🙏
bence en tehlikeli ögün aksam yemegi. kim istemez sevdikleriyle sofraya oturup zeytinyaglisindan, etlisinden, pidesinden, tatlisindan yemeyi. ama benim vücudum aksam yemegini iyi sindiremiyor, sabaha direk kilo olarak dönüyor. ben bu kilolari evlendikten sonra esimle oturdugum aksam yemegi sofralarinda aldim, davetler, misafirlikler, evde özene bezene yemekler. artik yeter. seneler gecti 43 yasindayim, güzel bir yapim var, vücudum var özledim onu 😚 artik kendime özenecegim, kendime deger verecegim. yazik vücudum, organlarim yaglandi, yoruldu. o yüzden kendime ne iyi geliyorsa onu yapacagim.🤗

Günaydın

Bugünkü paylaşımım yemek yerken her zaman sofraya oturun. Ayaküstü atıştırılan yiyecekler yerine, sofrada oturup yemeyi tercih edin. Yerken yavaş yemek ve başka birşeyle meşgul olmamak (tv, kitap, gazete) hem tokluk hissi gelmesi için geçen süreyi daha az kaloriyle doldurmak hem de farkındalık açısından az yemeye yardımcı olur.

bence en tehlikeli ögün aksam yemegi. kim istemez sevdikleriyle sofraya oturup zeytinyaglisindan, etlisinden, pidesinden, tatlisindan yemeyi. ama benim vücudum aksam yemegini iyi sindiremiyor, sabaha direk kilo olarak dönüyor. ben bu kilolari evlendikten sonra esimle oturdugum aksam yemegi sofralarinda aldim, davetler, misafirlikler, evde özene bezene yemekler. artik yeter. seneler gecti 43 yasindayim, güzel bir yapim var, vücudum var özledim onu 😚 artik kendime özenecegim, kendime deger verecegim. yazik vücudum, organlarim yaglandi, yoruldu. o yüzden kendime ne iyi geliyorsa onu yapacagim.🤗
🤩 Harikasın kafana koyduğunu yaptığında eminin çok mutlu olacaksın
Hayatın koşturmacası içinde kendimize dönüp hiç bakmıyoruz kendimize özel çok az şey yapıyoruz çoğu zaman onu bile yapmıyoruz ama zayıflamak istediğimiz hayal ettiğimiz bedende olmak spor yapmak yürüyüş yapmak sadece bize özel şeyler ruhumuzada o kadar iyi geliyor ki. O yüzden dediğin gibi kendine iyi gelen şeyleri sakın atlama değerlendir..♥️

Kaptanıım Cherry Mom Cherry Mom üzülmeee bak bu 2 günlük sonucum bile çok iyi tam gaz başladım ben :KK200:
bir de okulların düzeni oturunca artacak katılanlar yazanlar bak gör:KK73:.Burdakilerin çoğu anne zaten yani ya taşınma oluyor okul bakma oluyor bu zamanlarda iş değişikliği olabiliyo
Canını sıkma sen bak walk da yollıcam
Bi de buraya yazcak konu çok aslında mesela tarif paylaşalım mı? ya da motive edici söz bazen
🤗 Teşekkür ederim canım
Bende öyle düşünüyorum muhtemelen okullarla birlikte artar yeni üyelerde gelir canlanır buraları boş görünce üzülüyorum işte hali hazırdada 10 15 kişiyiz sonuçta 😔

Sözler...Tarifler diyet tatlı tarzı şeyler ödem atıcı içecekler çok iyi olur tabiki 🤗

Back
X