- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.061
Telefonda bütün dosyalar gitti sıfırlamak zorunda kaldım. Burdan bakarak yaptım ama o anlık panikle olmuştur küçük yanlışlar. Bu günlük böyle olsun idare edinBiguncuk çarpım olacaktı iki gün önceden
Olsun olsun soylim de hak olmasinTelefonda bütün dosyalar gitti sıfırlamak zorunda kaldım. Burdan bakarak yaptım ama o anlık panikle olmuştur küçük yanlışlar. Bu günlük böyle olsun idare edin
pacman bu arada dun bi firsat bulup hosgeldin diyemedimGünaydııın.cuma tartıları, en sevdiğim. Merakla takip ediyorum. Dereceye giriyor muyuz?
tepriklerGünaydın hanımlar
Dün akşam kirazsaplı yeşilcayım sağolsun tüm gece wc ye çıkardı ödemler biraz gitmiştir sanırım.
Geçen hafta cuma : 76.1 idim.
Bu hafta : 74,9 oldum( -1.200 )
Oran : 1.576872
Eki Görüntüle 2688646 Eki Görüntüle 2688647
Yok est. Olur mu öyle şey. Dün çok moralim bozuldu telefon öyle olunca. İlk aklıma gelen liste oldu. Hemen onu yaptım acele ile. Allahtan son gündü. Akşam yeni liste başlatcamTelefonda bütün dosyalar gitti sıfırlamak zorunda kaldım. Burdan bakarak yaptım ama o anlık panikle olmuştur küçük yanlışlar. Bu günlük böyle olsun idare edin
Gecen hafta : 53
Bu hafta : 53.9
Oran : + %1.69
Uzgunum niye boyle oldu bilmiyorum. Hafta ici evet cok dikkatli degildim ama abartili bir seyde yememistim. Ya bu yayladaki tartidan dolayi oldu gecen hafta yanlis tartti ya da cidden almisimCherry Mom
teprikler
bu hafta birinciligi kaparsin sen
Ben de dün yeiil çay içtim ama kiraz sapı yok, şimdi biraz bahçe işi yapayım spor olsun..Günaydın hanımlar
Dün akşam kirazsaplı yeşilcayım sağolsun tüm gece wc ye çıkardı ödemler biraz gitmiştir sanırım.
HARİKA TEBRİK EDİYORUMGünaydınlaar
Kilom geçen cuma 75,1
bugün 73,0
fark -2,1 kgayvacicegi cnm
Cherry Mom Mehfam
bu da bugün kahvaltım yeşil çayla birlikte
Eki Görüntüle 2688651
Kiraz ikiye katlıyor etkiyi. Spor şart bu akşam bende kacicigimBen de dün yeiil çay içtim ama kiraz sapı yok, şimdi biraz bahçe işi yapayım spor olsun..
Oooo harikasın canım tebrik ederimGünaydınlaar
Kilom geçen cuma 75,1
bugün 73,0
fark -2,1 kgayvacicegi cnm
Cherry Mom Mehfam
bu da bugün kahvaltım yeşil çayla birlikte
Eki Görüntüle 2688651
Çekmecede duruyorKiraz ikiye katlıyor etkiyi. Spor şart bu akşam bende kacicigim
Tebrikler canım
Vay vayy vayGünaydın hanımlar
Özellikle oy veren eski üyelere proluk veriliyor gibi geliyor bana yada tesadüf olsunn iyi olmuşOndanmiymistepede çıkıp duruyordu doğru ama öyle görüntüler olduğunu bilseydim girmezdim alt tarafı labneydi neler yapmışlar öyle
Dürüst üyeBiguncuk çarpım olacaktı iki gün önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?