Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanımlar bende bu hafta geldim kactım geldim kactım kusuruma bakmayın ev işleri tatil modu derken olmadı. Sabah tartıldım sonuc umut verici yarın için şükür. Yani benim için umut verici en azından belki kaptan beğenmeyebilir bgn akşam yemeğimide erken kapattım ve tost makinasınde patlıcan domatesle geçiştirdim. Sabah sporu akşam yürüyüşüde tamam yarın bakalım nolcak.

Sen beğendiysen bende beğenirim canım biliyorsun gözüm hiç yüksekte değil :) tamda rahata erdin derken izne çıkıyorsun ama senin kararın tabi

Herkese iyi geceler canlar

Cherry Mom kaptan ben yarın izne ayrılcam ama yinede buralarda olmaya çalışcam. Sadece şu insanty dönemini atlatayım istiyorum geri gelicem inş Bu insanty 3. Haftasını bitirdim ilk ay neyse de 2. Ay daha bir zorluyor bazen bittikten sonra kendime fıstıklı protein barhazırlayıp yemek istiyorum ama kiloma yansırmı korkusuyla yapamıyorum. Bu yüzden insanty yaprken kiloma değil inceliğime odaklanıp takıp edicem. Belki burda diyet günlüğü açarım.

Sen beğendiysen bende beğenirim canım biliyorsun gözüm hiç yüksekte değil :) tamda rahata erdin derken izne çıkıyorsun ama senin kararın tabi

Herkese iyi geceler canlar ♥♥
Hakket kaptan yemem içmemin farkını görüyorum valla. En azından çıldırmıyorum meyve tatlı diye. Ama dediğim gb birazcık mola iyi gelicek inş Ama olcam buralarda söz

İnsanty nedir sporla alakalı kesin o yüzden meraklandim

Spor sonrası protein mantıklı fazladan öğün olmadığı sürece sorun olmaz bence.

Ben de sabah artı gelirsem diye eşimle anlaştım leslie yapayım işe öyle git diye ama ekside olunca arkasına bakmadan kaçtı yapamadım spor gene

Ufaklık da anne telefona bakma benimle ilgilen diyor, tren yolları beni bekler akşama aktif olurum artık.

Herkese güzel eksiler dilerim

Biguncuk çarpım olacaktı iki gün önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…