Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.Takım 691. Etap ***

Calypso95 (67,7/ izne ayrılmak istiyor.
UmutluBen(75.9/ izne ayrılmak istiyor.
SaskinAnne (81,7/81,6/0,1/%0,11)
kirmizigitar (64,1
mavimli (82,2/
ayvacicegi(54,8/54,3/0,5/%0,91)
seyrekyagmur (76,1/74,9/1,2/%1,58)

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53/53,9/-0,9) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77.9 /77,7/0,2/ %0,26) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
asfarovski ( 69,2) ayrılan üye geri döndü Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 75,1/73/2,1/%2,80) yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
portkatal9 ( 55,5/ ) yeni üye baslangıç tarihi 01.09.20 baslangıç kg 57.5 hedef kg 46

Gecem hafta 81.7
Bu hafta 81.6
Yüzde 0.12
Gelecek hafta hedefim 81
Cherry Mom
EceZ

Kaptancim daha çok bekliyordum hafta ici daha iyiydim ama şişkinlik var regl sanırım bilemedim de
Evet aslında pazartesi -300dü bende o garanti olur en azından diyordum keşke yeşilçay flan ödemi atsaydın biraz neyse ödem ise gider zaten takılmamak lazım baskülü biraz oynattık :))

İnsanty nedir sporla alakalı kesin o yüzden meraklandim
İnsanty yabancı bir adamın yaptırdıgı yüksek cardio programı canım. 30 günlük 60 günlük programları var. Ben şimdi 9 haftalık olanını yapıyorum 3 haftam bitti. Yıllardır car bu program ama ben hep başlayıp başlayıp bırakmıstım ilk defa bu kadar uzun yapabildim. Bu sefer sonunu görmek istiyorum. İnsanty yapanların cogunda çok abartılı vucut değişimleri var bende be olacak bende görmek istiyorum. Beslenme planınıda kilo vermeye yönelik az tutmaktan ziyade daha kas yapmaya yönelik istiyorum. Eğer kas kütlem artarsada enerji harcama hızım artar bu da bana avantaj olur diyorum.

Bize özelden de olsa before after yaparsın mııı çok merak ediyorum sonucuuuu o da olmazsa vücut ölçüleriyle yetiniriz

Evet kaliteli kas artar yağ azalır Eğer hedefine tekli hanelerde rakam kaldıysa kas çalışılmalı bence de ve buradaki diyet ile bayağı zıt bi diyet programı oluyor et ağırlıklı. Değişim referansları varsa daha da motive eder bende 3 ay sonra reformer e döneceğim nasipse.umarım istediğimiz fiziğe kavuşuruz çok ozletme çabuk gel

Çekmecede duruyor bir başvurayım kendisine
öyle değerli bişi çekmece de nörüyor hemen sıcak su da 10 dk haşla limonla sonra da yeşilcay ekle oh mis halt yemiş zayıflama çayları
Vay vayy vay şahane tebrik ederim canım
Korktunn demi dün akşam yandım deyince kaptanımm ama bende kokrmuştum karnım şişti ödemmiş
Özellikle oy veren eski üyelere proluk veriliyor gibi geliyor bana yada tesadüf olsunn iyi olmuş sende baya eski üyeymişin maşallah ben buraya hamilelik olunca kayıt olmuştum öncesi yok :)
2007 gibi olmuştum üye o zaman stajerdim o bdv yokmu onun sayesinde oldum o zaman daha küçük şirindi herkesin messenger da kazen olurdu istihbarat şefimiz nostalji yaşım gelmiş benim yahu neyse bunca yıl sonra bi pro luklarını alırım artık

o benim cok da mütevaziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…