Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür edrim çok sevindimm toplamda bu kadar yaptığıma ve birinci olduğumuza :) kalori azalttığım için sporu da azalttım 5 hafta kadar daha böyle devam edicem beni geçen olur yani :) Ecez de bildirmedi bu hafta

Ecez profesyonel olarak bunu yapıyor o yüzden adaletsizlik olmasın diye ben rica etmiştim eklemeyelim diye :) hep kendi 1. Olduğu için farklı 1.ler olsun istedim

ay ben hamilrlik haberini kacirmisim hayirli ugurlu olsun kuzum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım inşallah
Nasılsınız, nasıl gidiyor? Konya çok yağmurlu. Muhteşem Bi yağmur var. Hayırlara gelsin inşallah
Burada da öyle şuan o kadar çok yağıyor ki Allah afetten korusun
Ayy ne güzel burayada gelse keşke
Eşim online ingilizce derslerine başladı çocugu zaptedemiyorum habire dalıyor içeri bir ara WC ye gittim o ara dalmış odaya
Oğlunu zaptetmek biraz zor kaptanım
kizlar bu aralar ben psikolojik olarak hic iyi degilim, hayatimda ilk defa cinnetin esigine geldigimi hissediyorum gunlerdir. cok katilamazsam ne olur gonul koymayin.
Yaa canım neden öyle oldun ki
Takımımıza hoşgeldin

O öyle dedi tabi bilemiyorum
Ben ağrı kesici ile idare ediyorum ama cataflam iyi geliyor bana sen hangisini kullaniyorsun

Ben elimden geleni yapıyorum hiç birşey yapamıyorsam durduğum yerde adım atıyorum dışarı çıkıp yürüme imkanım yok evde de kızımla zor oluyor babasının durumundan sonra beni hiç yalnız bırakmıyor ama dedim O gün 6000 adım altındakileri yazmayacağım diye o yüzden yazmıyorum canım

her attiginiz adimi nasil sayiyorsunuz allah askina? ben butun gun kosturma halindeyim ama telefondan adimsayar takip ediyorum onun da surekli sarzi yok diye fiste duruyo elimde olmuyo ki oyle.

kendimi kotu hissediyorum boyle dediginiz zaman. sizin motvasyonunuzu da dusuruyorum gibi algiliyorum. eger oyleyse cikarin gruptan lutfen kimseyi kotu etkilemek istemem ama elimden gelen bu ne yazikki kimse kimsenin durumunu sartlarini bilemez

Ne dedim canım ? Sizce neler yapabiliriz diyorum bu kötü birşey değil ki her çözüm yolu istediğim beni gitmekle izne çıkmakla tehdit ediyorsunuz resmen ya bende bundan yoruldum hiç hoşuma gitmedi yazım tarzın ama bugünkü sıkıntına veriyorum

Son düzenleme:
Biliyorum canım ama bence yazmalısın sonuçta seni gören arkadaşın ya bende bi 5000 yürüyeyim der bende bugün 6000 yapayım der tablonun boş olması gruptaki diğer kişileride yalnız başına hissettiriyor bir nevi.
Menüleri okuyoruz ya mesela hep sporsuz ekip bilincinde bir süre sonra o algı oluşuyor spor olmasada olur gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…