Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende çok üzgünüm canım dediiğin gibi keşke haber verseydin kısmet
İyi dileklerin için teşekkür ederiz sanada iyi günler

Kızlar giremiyorum bende idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba acayip kasık ağrım var birde WC de anlıyorm tabi yanma falan oluyor halsizlik yaptı çok emrede habire etkinlik üstüne etkinlik bekliyor
Bol su iç canım. Çok ağırlarını yaşadım ben o sıkıntının. Sadece su rahatlattı. Böyle durmadan iç geçmiş olsun

Çarşamba günü okul dışında kimse ile görüşmedim. Onda da birinde varsa artık bana buluşturacak kadar duyardık şimdiye. Kimsede yoksa bende de olmamıştır belkde

Regl günüm yakın herhalde karnım ağrıyor ondan da olabilir
Mr çekildi
Bende birde boyun düzleşmesi ve 2 tane fıtık var. Meslek hastalığı oldu onlar
Midem bulanıyor su an agrım yok ama çok bulandım var hiç birşey yiyemedim sadece kuru ekmek
2 gündür sabah bulantılarım var

Diyetkolik2020 Takımımıza hoşgeldin :)
Kızlar giremiyorum bende idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba acayip kasık ağrım var birde WC de anlıyorm tabi yanma falan oluyor halsizlik yaptı çok emrede habire etkinlik üstüne etkinlik bekliyor
Geçmiş olsun kaptanım Reyyan söylemiş zaten bol bol su iç gerçekten işe yarıyor benim başıma da çok sık gelir çünkü

çok geçmiş olsun canım

selaamm tünaydınn güzel gramlar gitmiş valla arkadaşları tebrik ederim

Ben de evde tartındım en büyüğünü baz aldım yetinmedim eczaneye gittim 74 lerdeyim uğurlamaya hazırlanıyorum onu da haftaya görmeyeceğim. Bu arada 4 gündür kabızlıkla uğraşıyorum ya elma aldım insanı ne kadar hantallıyor.

Cuma günü : 74,9
Bugün : 74,4 ( -500 )

geçmiş olsun ılık su bol bol iç ve maydonoz ye haşla artık nasıl kolayına giderse iyi geliyor

Geçmiş olsun canim. Bende bir dönem yasamiştim. Antibiyotiksiz geçmiyor. Sık antibiyotikte florayı bozuyor. Probiyotikte kullansan antibiyotikle birlikte süper olur. Ben yasadım çünkü,doktora gidersen bir sor. Bazen bol su içerek ve ev yoğurdu yiyerekte geciyor. Hafif olanlar tabi

Ben antibiyotik iğneler ve kutu kutu haplar kullandım canım en son penisilin bile kullandım. Hatta benim ful kan gelirdi. En son bakteri üretmeye başladı. Ama hiçbiri su kadar rahatlatmadı.
Tabiki ilerler ise ilaç da kullansın ama su illaki bu rahatsızlıkta çokça tüketilmeli.

kizlar sabah cok erken firladim ciktim evden bu yüzden yazamadim bu saate kadar. simdi ancak oturdum dinlenmek icin.
bu sabah tartida cumaya göre bir kilo fazlaydim ama dün aksam cok gec yememe bagliyorum onu.
EceZ bu cuma hedefim 81,5

gecmis olsun covid icin bir baktirmakta fayda var nolur nolmaz

Bol su iç canım. Çok ağırlarını yaşadım ben o sıkıntının. Sadece su rahatlattı. Böyle durmadan iç ☹ geçmiş olsun
Diyetkolik2020 Takımımıza hoşgeldin :)

Geçmiş olsun kaptanım Reyyan söylemiş zaten bol bol su iç gerçekten işe yarıyor benim başıma da çok sık gelir çünkü
geçmiş olsun ılık su bol bol iç ve maydonoz ye haşla artık nasıl kolayına giderse iyi geliyor
Selamlar kızlar çok sağolun antibiyotik başladım :/ iki büklüm oldum yürüyemedim kasık ağrısından gecede uyuyamadım yine ağrıdan çok kötü geçti.eşim geldi de şimdi dinleniyorum çocuğumlada ilgilenemedim bütün gün çok kızdı bana

Yarın sabah tekrar bir tartılır dhaa net anlarsın canım
Hedefini söylemiştin daha önce ekledim tabloya dün

6lı hanelere yakında merhaba dersin tebrikler cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…