- 23 Mart 2016
- 30.507
- 91.378
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.341
Migren çok ağır olduğunda mide bulantısı oluyorRegl günüm yakın herhalde karnım ağrıyor ondan da olabilir
Mr çekildi
Bende birde boyun düzleşmesi ve 2 tane fıtık var. Meslek hastalığı oldu onlar
Midem bulanıyor su an agrım yok ama çok bulandım var hiç birşey yiyemedim sadece kuru ekmek
2 gündür sabah bulantılarım var
Çok geçmiş olsun Esra kaptanim üzülme sonra telafi edersin minigin idare etsin artık bugün istidat vaktiSelamlar kızlar çok sağolun antibiyotik başladım :/ iki büklüm oldum yürüyemedim kasık ağrısından gecede uyuyamadım yine ağrıdan çok kötü geçti.eşim geldi de şimdi dinleniyorum çocuğumlada ilgilenemedim bütün gün çok kızdı bana
Ah inşaallah kaptanim hedefim 15 Ekim de 69 da olmak6lı hanelere yakında merhaba dersintebrikler cnmm
Geçmiş olsun yaptırmadın mı teliTelefonum bozuldu kizlar bı de bogazim sismis bi de bu gece tatile cikiyoruz huzursuz da oldum biraz
Olursun benceAh inşaallah kaptanim hedefim 15 Ekim de 69 da olmak ❤
Sağol kuzum.Babasıyla çıktılar dışarı yeni girdi eveÇok geçmiş olsun Esra kaptanim üzülme sonra telafi edersin minigin idare etsin artık bugün istidat vakti
Oh iyi olmuş arada onlar da uğraşsın kumandayı alıp zıpzıp da lazım o sessizlikteSağol kuzum.Babasıyla çıktılar dışarı yeni girdi eve
Sayfanın üst kısmında etiketli canım ben yine link atayım sana :) istersen favorilerine kaydedebilirsin sayfayıBen günlük menüyü yazidigimiz yeri niye bulamıyorum
Yok diyetisyene gitmiyorum. Verecegim 4 kilo kaldi. Ben normde hamur ici cok severim. Sifirlamak istemedim tum gunluk toplam kaloriyle dengelemeye calisiyorum.Amora diyetisyene gidiyordun sanırım ama merak ettim diyetisyen bu kadar ekmek neden yazdı benim gibi karbonhidrat krizi yüzünden mi?
Ah o hamurisi benim de zaafımYok diyetisyene gitmiyorum. Verecegim 4 kilo kaldi. Ben normde hamur ici cok severim. Sifirlamak istemedim tum gunluk toplam kaloriyle dengelemeye calisiyorum.
Teşekkür ederim dün yazmıştım aslında.nolduysa bidaha bulamadımSayfanın üst kısmında etiketli canım ben yine link atayım sana :) istersen favorilerine kaydedebilirsin sayfayı
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
geliyorrrKızlar walk Challenge için bana başka adım sayısı atacak olan var mı ? İlaçtan mı ne uykum geldi yatayım erkenden yarın daha iyi bir gün olur inşallah ♥ yatmadan sonuçları açıklayayım
Bekliyorum canım:)geliyorrr
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 porsiyon peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 tb ekmek
Ara: 1 mandalina, 200 gr yoğury
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 4 yk musakka, salata
Su: 9 su bardağı
Spor: 7000 adım
Ayyy iyi hatırlattıınn ortileri yapalım değil mi sizide ayrı düşürmek olmaz şimdikimler gelmiiş menü de yazarmışortimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?