Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar giremiyorum bende idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba acayip kasık ağrım var birde WC de anlıyorm tabi yanma falan oluyor halsizlik yaptı çok emrede habire etkinlik üstüne etkinlik bekliyor
geçmiş olsun ılık su bol bol iç ve maydonoz ye haşla artık nasıl kolayına giderse iyi geliyor
Geçmiş olsun, maydonoz sapını kaynatıp içmek iyi oluyor.

cok geçmiş olsun kaptannn. Nasıl oldun?

Geçmiş olsun yaptırmadın mı teli
Baskülüü unutmaaaaa
yapilacak yeri kalmadi onun ya, degistirilmesi gerekiyor ama suara mumkun degil degistiremem, ne yapicam bilmiyorum. evde eski bisey buldum ama bunda da sanirim sinyal almiyo yani wifiden internet aliyorum ama arama yapamiyorum muhtemelen ev disindayken internete de giremicem bununla, ne yapicam bilmem.

baskulu unutmadim bildirimlero yaparim illaki ama sohbetlere katilamam pek

Cherry Mom Mehfam tam menüyü yazacaktım paylaşılmış
Zaten dün bisey yiyememistim
Çok agrım var gecede uyku yok kaç gündür
Neyse pozitif olalım günaydın ❤

Kızlar su migren atağım geçsin detoks mu yapsam acaba
Gerçi cuma çünkü hedef kilomu vereceğim gibi Cherry Mom sürpriz de yapabilirim
Benim kilo yavaş gidiyor çok diyet yaptım hızlı verdiğim de oldu ama şimdi yavaş gidiyor sık diyet yapmakla metobolizma yi hallettim herhalde

Az kalan kilo daha zor veriliyor cidden. Normalde simdiye coktan vermis olmaliydim ama yok. Hem gayret az oldu yogunluk sartlarin belirsizliginden hem de vucud inat ediyor.
Bu zamana kadar kilo verdiren diyetini değiştirip daha farklı yapman iyi gelebilir belki bir de sporla desteklemek

Az kalan kilo daha zor veriliyor cidden. Normalde simdiye coktan vermis olmaliydim ama yok. Hem gayret az oldu yogunluk sartlarin belirsizliginden hem de vucud inat ediyor.
Bu zamana kadar kilo verdiren diyetini değiştirip daha farklı yapman iyi gelebilir belki bir de sporla desteklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…