- 23 Mart 2016
- 30.507
- 91.378
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.361
Ayneenn kolay mı bulunuyor meslektaşAyyy iyi hatırlattıınn ortileri yapalım değil mi sizide ayrı düşürmek olmaz şimdi
Oyyy ilk kez 1.yiiimmm çok mutluyuum herkese tebriklerrr
14.09.walkk Challenge sonuçları
1.Hedef60kgolmak 11.760 adım
2. A AKREPcg 10.847 adım
3.seyrekyagmur 8250 adım
4.mavimli 6000 adım
Tabiki de kaptanım iyi geceler tatlı uykularrAma şuan çok uykum geldi yarın sabahtan yapacağım inşallah ♥ iyi geceler kızlar
Kızlar giremiyorum bende idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba acayip kasık ağrım var birde WC de anlıyorm tabi yanma falan oluyorhalsizlik yaptı çok emrede habire etkinlik üstüne etkinlik bekliyor
Geçmiş olsun, maydonoz sapını kaynatıp içmek iyi oluyor.geçmiş olsun ılık su bol bol iç ve maydonoz ye haşla artık nasıl kolayına giderse iyi geliyor
cok geçmiş olsun kaptannn. Nasıl oldun?Selamlar kızlar çok sağolun antibiyotik başladım :/ iki büklüm oldum yürüyemedim kasık ağrısından gecede uyuyamadım yine ağrıdan çok kötü geçti.eşim geldi de şimdi dinleniyorum çocuğumlada ilgilenemedim bütün gün çok kızdı bana
yapilacak yeri kalmadi onun ya, degistirilmesi gerekiyor ama suara mumkun degil degistiremem, ne yapicam bilmiyorum. evde eski bisey buldum ama bunda da sanirim sinyal almiyo yani wifiden internet aliyorum ama arama yapamiyorum muhtemelen ev disindayken internete de giremicem bununla, ne yapicam bilmem.Geçmiş olsun yaptırmadın mı teli
Baskülüü unutmaaaaa
İmzaya kilo koydum.Kırmızı alandaymisimm1 2 1 2
Az kalan kilo daha zor veriliyor cidden. Normalde simdiye coktan vermis olmaliydim ama yok. Hem gayret az oldu yogunluk sartlarin belirsizliginden hem de vucud inat ediyor.Ah o hamurisi benim de zaafımneyse senin verecek kilon az kalmış ben napardim acaba
Yazıyorum artık tabii.kimler gelmiiş menü de yazarmışortimm
Paylaşırsan hemen düzenlerim canm daha yeni paylaştımCherry Mom Mehfam tam menüyü yazacaktım paylaşılmış
Zaten dün bisey yiyememistim
Çok agrım var gecede uyku yok kaç gündür
Neyse pozitif olalım günaydın ❤
Bu zamana kadar kilo verdiren diyetini değiştirip daha farklı yapman iyi gelebilir belki bir de sporla desteklemekAz kalan kilo daha zor veriliyor cidden. Normalde simdiye coktan vermis olmaliydim ama yok. Hem gayret az oldu yogunluk sartlarin belirsizliginden hem de vucud inat ediyor.
Bu zamana kadar kilo verdiren diyetini değiştirip daha farklı yapman iyi gelebilir belki bir de sporla desteklemekAz kalan kilo daha zor veriliyor cidden. Normalde simdiye coktan vermis olmaliydim ama yok. Hem gayret az oldu yogunluk sartlarin belirsizliginden hem de vucud inat ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?