- 23 Mart 2016
- 30.507
- 91.380
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.281
Bende sık sık yaparım öyle iyi geliyor gözü açılıyor insanın :)) ama dediğin gibi tok tutma süresi çorba + ana yemek salata gibi olmuyor tabi . Şuan acıktıysan süt tarçın içebilirsin yatmadan önce içilen süt tarçın yağ yakıcı etkiyede sahipmiş ( gerçi yağsız süt ama yoksa ne yapalımEvet yemek yaptığım halde canım yulaf istedihep aynı çizgide gidemiyorum kaptanım ama genel.olarak hedefim krize karşı koyabildigim süre sebze yemeği ya da lapa. Ki bunda şöyle bı guzellik bol tatlili meyve ezme yiyince pek krize girmiyorum sadece erken acikiyorum
Birazdan yapcam ama tartıya arti yapar diye de korkuyorum biraz şişiriyor beni laktozla ilgili sanırım. Eğer ogleni ağır tutarsam akşamı böyle yapacağım yoksa yemeksiz zor ki benim gibi 1 lerde yatan insanaBende sık sık yaparım öyle iyi geliyor gözü açılıyor insanın :)) ama dediğin gibi tok tutma süresi çorba + ana yemek salata gibi olmuyor tabi . Şuan acıktıysan süt tarçın içebilirsin yatmadan önce içilen süt tarçın yağ yakıcı etkiyede sahipmiş ( gerçi yağsız süt ama yoksa ne yapalım)
Amora diyetisyene gidiyordun sanırım ama merak ettim diyetisyen bu kadar ekmek neden yazdı benim gibi karbonhidrat krizi yüzünden mi?Sabah
2,5 dilim tam bugday ekmegi
7-8 zeytin
1 dilim ekmek
1 corba kasigi bal
Ara
5 cig ceviz
1 bardak form cay
Ögle
1 porsiyon karniyarik
1 dilim ekmek
Su : 2 lt
Cherry Mom Mehfam
Sabah
3 dilim peynir
Domates salatalikyarim yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
Öğlen
1 bardak süt
.
Akşam
Yok
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:72.3
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:evhanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: -
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:-
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık icin
Günaydın hoşbuldum
Merhaba hoşgeldin
Öncelikle katılım formunu doldurmanı ve 1.sayfadaki kurallarımızıda okuyup sana uyuyor ise kabul ettiğini dönmeni rica ederim
Teşekkür ederim hoşbuldum
Kaptan gelince Bi bakarMerhabalar,
Ben daha önce bu gruptaydım ama devam edemeyerek bırakmıştım tekrar gelebilir miyim?
Kilom 56.2 boyum 1.58 ilk hedefim 52 kg olmak. Evlendim, evlilik ve karantina dönemi derken kilo aldım. Yardım ve desteklerinize ihtiyacım var
İnşaallahGünaydın kızlar Bende öğle arası tartılıcam. İnş hepimiz için bol eksili olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?