Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese
Günaydın
Yine bir sabah yine migren ensemin ağrısı beynimin içinde resmen
Bugün tamirat için gelecekler yoksa kesin anneme giderdim
Bi taraftan da midem bulanıyor
Yoksa covid mi oldum diyorum migren değil mi
Özellikle sabahları çok bulantim oluyor

Benim migrenim de hep böyle oluyor canım hatta sürekli kusarım ben afedersin.
Ama bide seni korkutmak İstemem arkadaşım şiddetli baş ağrısı ile gitti ve testi pozitif çıktı başka belirti yoktu.
Ama senin değildir inşallah Allah korusun

Canım çok sık olmaya başladı bencede bir görün hiç mr çekilmiş miydi sana ?
İlaçlar başladıktan sonrada ataklar şıp diye kesilmiyor ama hem şiddeti azalıyor yani günlük yaşantını devam ettirebilecek noktaya geliyorsun hemde atakların sıklığı azalıyor. Benim normalde her regli ile olurdu son 3 regli ile de hiç olmadı zamanla sıfırlanacak diyor doktorum o zmanda bırakacağız ilaçları inşallah
Çok geçmiş olsun benim ömrümü yedi bilirim ne kötü bir şey olduğunu

Selam canım hoşgeldin evlendin demek çok sevindim hayırlı olsun
Takım konusunda ise biz seni o dönemde çok bekledik 3 hafta boyunca bildirimsiz yazdık dönersin diye etiket yaptık vs ama dönüş alamadık galiba birşey de dememiştin bu sebeple diskalifiye olmuş oldun canım maalesef

Teşekkür ederim
Aa diskalifiye mi oldum? Evet o dönemde bazı şeyler yaşadım devam edemedim. Keşke haber verseydim. Tekrar aranıza katılmayı çok istiyordum ama sağlık olsun ne yapalım. Herkese sağlıklı mutlu günler dilerim, inşallah herkes dilediği kiloya ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…