- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.381
Geçmiş olsun, maydonoz sapını kaynatıp içmek iyi oluyor.
Günaydın çok sağolun kızlar bugün iyi uyandımcok geçmiş olsun kaptannn. Nasıl oldun?
|
|
|
|
| A AKREPcg |
|
|
|
|
| A arvenberen15 |
Tamam bana uyar. Hatta 2 hafta daha iyi olur.
Ortaklar
SaskinAnne kirmizigitar ayvacicegi seyrekyagmur mavimli A AKREPcg Hedef60kgolmak pacman cgdmk Amor-a Diyetkolik2020 A arvenberen15
işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var
Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
Ortileri bir hayli geç açıkladığım için sizin içinde mahsuru yoksa 2 haftalık geçerli olsun derim
Bu cumada senden tam kilonu öğrenelim bence yaa ne olacak hepimiz sonuçta kilomuzu beğenmediğimiz için burdayızTamam bana uyar. Hatta 2 hafta daha iyi olur.
Öyle yapıcam kaptanım zaten. Cuma güncel kilomu söyleyip kaçla başladığımı da yazacağım inşallah.Bu cumada senden tam kilonu öğrenelim bence yaa ne olacak hepimiz sonuçta kilomuzu beğenmediğimiz için burdayızseni kınayacak halimiz mi var kiloya bak şunun diye
Harikasın kuzumÖyle yapıcam kaptanım zaten. Cuma güncel kilomu söyleyip kaçla başladığımı da yazacağım inşallah.
Çok çalışmanın gerekiyor çokİmzaya kilo koydum.Kırmızı alandaymisimm
bize de yatili misafir gelecek bugün ise gitmeyip ev temizledim desemGünaydın kızlar bugün çok iyiyim şükür
Ama ev 1 günde batar mı battımutfak tezgahı bulaşık dolu oyuncaklar her yerdeee biraz eve girişeceğim ben yoğummm
ben iyiyim tatlım akşam yemeği yiyorum bir de şunu söyleyim meyve aromalı çayları demleyip soğutup maden suyuyla karıştırınca meyveli gazoz gibi oluyo deneyin deneyiiiinkizlar napiyosunuz bakalim?
Çok yoruldum bende ya cidden bu kadınların derdi dünyada hiç bitmiyorkizlar napiyosunuz bakalim?
Aaa harika fikir fikirrrrr diiiiii son anda jetonum düştüben iyiyim tatlım akşam yemeği yiyorum bir de şunu söyleyim meyve aromalı çayları demleyip soğutup maden suyuyla karıştırınca meyveli gazoz gibi oluyo deneyin deneyiiiin
Yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?