- 23 Mart 2016
- 30.493
- 91.363
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.401
Hööff evet kolay gelsinn cnmbize de yatili misafir gelecek bugün ise gitmeyip ev temizledim desemiki cocuktan hicbir yer temiz derli toplu kalmiyor ki resmen kendimi köle gibi hissediyorum bazen
Super olmus, orti isi motive edici benceOrtileri bir hayli geç açıkladığım için sizin içinde mahsuru yoksa 2 haftalık geçerli olsun derim
Buzlu çay dene o zmn şekerimAaa harika fikir fikirrrrr diiiiii son anda jetonum düştümigren için kullandığım ilaçtan dolayı soda tarzı içecekleri içemez oldum tadı acayip değişiyor muhtemelen çay katıncada öyle olur bir anda hayalim suya düştü ama diğer arkadaşlar için bencede süper fikir bayıldım
Koruma süresi de var ya kaptanımYok canım1 yılda erirsiniz hem siz
İddianın dibine kadar varim ortim ama bugün beni muaf tut kaptanım da biliyo yarın tamamim herşeyi yapabilirizSuper olmus, orti isi motive edici bence
seyrekyagmur ufaklik uyumusken ben simdi bi leslie 3 mile yapayim diyorum, var misin sende?
Spor sonra mutfak toplama sonra da dus -> herhalde 23 gibi online olurum plan yapalim, bu hafta iddiali miyiz bakalim
Sorma kaptanim ya hayır dik yapılı bı kadınım yuvarlakta değilim ama bitirdi bu vki ler beni ama onu da yenicigiiimÇok çalışmanın gerekiyor çokyok ya şaka sınırı az biraz geçmişsin halledersinnnn
Çok cesitlendirmis sayılmam direk proteinin kendisi et türevlerini tüketmeye çalışacağım kurubaklagil gastritten dolayı azaba dönüyor oglemlerde et oldurtcam ayvacicegi. Sen plan dusunuyordun çözüm bulabildim miseyrekyagmur arayışım devam ediyor yiyecekleri çeşitlendirmek adına, özellikle proteini artırmak için. Sen ne yaptın, var mı yeni buluşlar?
Maalesef vakit ayiramadim arastirmaya o nedenle yarin ve persembe kabak detoksu yapicam. Cumaya kadar plan yapip ona gore alisveris ve bir hafta siki beslenme/spor deneyecegim bir terslik olmazsa.Çok cesitlendirmis sayılmam direk proteinin kendisi et türevlerini tüketmeye çalışacağım kurubaklagil gastritten dolayı azaba dönüyor oglemlerde et oldurtcam ayvacicegi. Sen plan dusunuyordun çözüm bulabildim mi
Bu kadar orti olabilirdik işteseyrekyagmur yarin ve persembe kabak detoks yapip, cumadan itibaren onumuzdeki hafta spor yapabildigim gunler proteini ve toplam kaloriyi artirip, yag yakimina odaklanmayi planliyorum.
yani iki gunluk menu planim soyle:
sabah haslanmis yumurta, avokado, ceviz
ogle ve aksam kabak+yogurt
Bu kadar orti olabilirdik iştebende iki gün kabak detoksu ilan ettim kendime.spor yaptığın günler et ağırlıklı beslensen iyi ama yine de 1500 kalori geçmemeye çalış bence. Bende bağırsak çözücü bı mucizevi bişey arıyorum ayrıyeten
Valla çözemedim bayagidir da olmazdı baktı eski halime göre az besleniyorum hemen sisirdi benigelsin kabaklar o zaman
O isin ilaci dogru beslenmek, su ve yuruyus yapmak bence. Ama boyle bir sorun varken ete yuklenirsen daha kotu olabilir.
evet maalesef esim hic hayir diyemezHööff evet kolay gelsinn cnm
Bu zmanda niye yatılı misafir oralardada virüs var
Seninle her şeye varım ben.
Ben ne okudum ya böyleAyy kızlar bu cavidan beni öldürüyor
fallik kayinannem aramiz bozukken aile grubuna garfieldli cuma mesajı attı
herkese merhaba arkadaşlar normalen kendi üyeligim var ama giriş yapamadıgım için yeni üyelik açmak zorunda kaldım zate giriş yapabilseydim de kimsenin beni tanımasını istemezdim çünkü başımdan geçen olay oldukça sarpıntı verici eşimle karşılıklı olarak birlikte evlendik allah var kayınailemde...www.kadinlarkulubu.com
Gunaydın.Evet canım. İyi oldu sanki.kendimi daha kontrol etmek zorundaymış gibi hissediyorum. Kolay gelsin herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?