Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortileri bir hayli geç açıkladığım için sizin içinde mahsuru yoksa 2 haftalık geçerli olsun derim
Super olmus, orti isi motive edici bence

seyrekyagmur ufaklik uyumusken ben simdi bi leslie 3 mile yapayim diyorum, var misin sende?

Spor sonra mutfak toplama sonra da dus -> herhalde 23 gibi online olurum plan yapalim, bu hafta iddiali miyiz bakalim

Buzlu çay dene o zmn şekerim

İddianın dibine kadar varim ortim ama bugün beni muaf tut kaptanım da biliyo yarın tamamim herşeyi yapabiliriz

seyrekyagmur yarin ve persembe kabak detoks yapip, cumadan itibaren onumuzdeki hafta spor yapabildigim gunler proteini ve toplam kaloriyi artirip, yag yakimina odaklanmayi planliyorum.

yani iki gunluk menu planim soyle:
sabah haslanmis yumurta, avokado, ceviz
ogle ve aksam kabak+yogurt

seyrekyagmur arayışım devam ediyor yiyecekleri çeşitlendirmek adına, özellikle proteini artırmak için. Sen ne yaptın, var mı yeni buluşlar?
Çok cesitlendirmis sayılmam direk proteinin kendisi et türevlerini tüketmeye çalışacağım kurubaklagil gastritten dolayı azaba dönüyor oglemlerde et oldurtcam ayvacicegi. Sen plan dusunuyordun çözüm bulabildim mi

Maalesef vakit ayiramadim arastirmaya o nedenle yarin ve persembe kabak detoksu yapicam. Cumaya kadar plan yapip ona gore alisveris ve bir hafta siki beslenme/spor deneyecegim bir terslik olmazsa.

Bu kadar orti olabilirdik işte bende iki gün kabak detoksu ilan ettim kendime.spor yaptığın günler et ağırlıklı beslensen iyi ama yine de 1500 kalori geçmemeye çalış bence. Bende bağırsak çözücü bı mucizevi bişey arıyorum ayrıyeten

gelsin kabaklar o zaman
O isin ilaci dogru beslenmek, su ve yuruyus yapmak bence. Ama boyle bir sorun varken ete yuklenirsen daha kotu olabilir.

Ben ne okudum ya böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…