Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Düzelir yine. Benim de tanitaya çıkıp yağ artışı gördüğüm çok oluyordu. Sonra bi bakıyorsunuz hoop hepsi birden gidiyor. Sen diyetisyenle mi götürüyordun kilo vermeyi? Yoksa tanitayı öylesine bulup mu tartıldın?

Sanırım vücuttaki su miktarı ve değişimi ölçümü etkiliyor.

Günaydın kızlar ben iyi değilim galiba
Dün gece ateşlendim öyle çok değil ama 38 e kadar çıktı rahatsız etti beni üşüdüm titredin falan hiç uyuyamadım şimdide uykusuzluk yorgunluk çöktü tabi idrar yollarından olabilir diye düşündüm ateşi ama dünde güne çok iyi başlamıştım hastalık geri mi geldi başka birşey mi hiç bilemiyorum özetle iyi değilim

cok gecmis olsun kaptan

Çok geçmiş olsun dün hemen islere girismen iyi gelmedi Esra kaptanim dinlenmeye ihtiyaç var demekki. Bugün istirat günün olsun kaptanım ates önemli ama takip edip başka bı etki de başlarsa bence doktora görün

Serii bı bdv ci mi o

Cok gecmis olsun ihmal etme bence. Yüksek ates covid icin de belirti oluyor Allah korusun.

cok gecmis olsun kaptan ☹
Cok gecmis olsun ihmal etme bence. Yüksek ates covid icin de belirti oluyor Allah korusun.
Sağolun kızlar elden geldikçe dinleniyorum yatıyorum devamlı çok halsizim gözlemleyeceğim kendimi devam ederse giderim doktora ertelemem tabi :/

Canım geçmiş olsun
Tabi ki gündem covid olunca o acıdan da değerlendirilmeli ama idrar yolu enfeksiyonu malesef ki ateş yapar
Şubat ayı falandı bende olmuştum antibiyotik kullanmıştım. Ateşim yanmam coktu çok kötüydüm
Birkaç gün bak ama her ihtimale karşı evde maske kullanmanı tavsiye ederm bence covid değilsindir ama ihtimal dahili olduğu için koru kendini

Canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? İnşallah korktuğumuz şey değildir ve enfeksiyondan olmuştur. Haber ver olur mu, çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…