- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.421
Spora da varım ama her şeyin sırası var canım.O spor yapıyor ama
Canım özelden atmıştım ilaç ismi de,şimdilik gerek yok,geçti iyiyim demişti bugün nasıl bilmem ama iyidir inşallah
Kuzum düzenini en iyi sen kurarsın ve kilo verme tarzını en iyi sen bilirsinSpora da varım ama her şeyin sırası var canım.
Düzelir yine. Benim de tanitaya çıkıp yağ artışı gördüğüm çok oluyordu. Sonra bi bakıyorsunuz hoop hepsi birden gidiyor.Kuzum düzenini en iyi sen kurarsın ve kilo verme tarzını en iyi sen bilirsin
ilk başta zorlamak iyi değil zaten,Tanitaya çıktım bugün yağ artmış kas azalmış çok üzüldüm en iyisi yürüyüş sanırım ilk başta
Sanırım vücuttaki su miktarı ve değişimi ölçümü etkiliyor.Düzelir yine. Benim de tanitaya çıkıp yağ artışı gördüğüm çok oluyordu. Sonra bi bakıyorsunuz hoop hepsi birden gidiyor.Sen diyetisyenle mi götürüyordun kilo vermeyi? Yoksa tanitayı öylesine bulup mu tartıldın?
Bende gittim kabakları havuçları aldım
cok gecmis olsun kaptanGünaydın kızlar ben iyi değilim galiba
Dün gece ateşlendim öyle çok değil ama 38 e kadar çıktı rahatsız etti beni üşüdüm titredin falan hiç uyuyamadım şimdide uykusuzluk yorgunluk çöktü tabi idrar yollarından olabilir diye düşündüm ateşi ama dünde güne çok iyi başlamıştım hastalık geri mi geldi başka birşey mi hiç bilemiyorum özetle iyi değilim
Bende gittim kabakları havuçları aldımkahve ile çay tuketcek miisn normalde tüketiliyormus
Çok geçmiş olsun dün hemen islere girismen iyi gelmedi Esra kaptanim dinlenmeye ihtiyaç var demekki. Bugün istirat günün olsun kaptanım ates önemli ama takip edip başka bı etki de başlarsa bence doktora görünGünaydın kızlar ben iyi değilim galiba
Dün gece ateşlendim öyle çok değil ama 38 e kadar çıktı rahatsız etti beni üşüdüm titredin falan hiç uyuyamadım şimdide uykusuzluk yorgunluk çöktü tabi idrar yollarından olabilir diye düşündüm ateşi ama dünde güne çok iyi başlamıştım hastalık geri mi geldi başka birşey mi hiç bilemiyorum özetle iyi değilim
Serii bı bdv ci mi oAyy kızlar bu cavidan beni öldürüyor
fallik kayinannem aramiz bozukken aile grubuna garfieldli cuma mesajı attı
herkese merhaba arkadaşlar normalen kendi üyeligim var ama giriş yapamadıgım için yeni üyelik açmak zorunda kaldım zate giriş yapabilseydim de kimsenin beni tanımasını istemezdim çünkü başımdan geçen olay oldukça sarpıntı verici eşimle karşılıklı olarak birlikte evlendik allah var kayınailemde...www.kadinlarkulubu.com
Bende gittim kabakları havuçları aldımkahve ile çay tuketcek miisn normalde tüketiliyormus
Cok gecmis olsunGünaydın kızlar ben iyi değilim galiba
cok gecmis olsun kaptan ☹
Çok geçmiş olsun dün hemen islere girismen iyi gelmedi Esra kaptanim dinlenmeye ihtiyaç var demekki. Bugün istirat günün olsun kaptanım ates önemli ama takip edip başka bı etki de başlarsa bence doktora görün
Sağolun kızlar elden geldikçe dinleniyorum yatıyorum devamlı çok halsizim gözlemleyeceğim kendimi devam ederse giderim doktora ertelemem tabi :/Cok gecmis olsunihmal etme bence. Yüksek ates covid icin de belirti oluyor Allah korusun.
Şaka yaptım kızmadın umarimSpora da varım ama her şeyin sırası var canım.
Canım geçmiş olsunGünaydın kızlar ben iyi değilim galiba
Canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? İnşallah korktuğumuz şey değildir ve enfeksiyondan olmuştur. Haber ver olur mu, çok üzüldümGünaydın kızlar ben iyi değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?