- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.441
Bende dayanamadım içtim valla ama yarın yapamayacağım çünkü evvelsi gün oğlumun doğum gününü kutlayacağız yarın baya bir işim var dayanamam muhtemelenBen öğle öğünümü yedim, arada kahve içmeyi planlıyordum ama içilmiyorsa içmem. Sabah kahvaltıda içtim o yeter bugünlük.
Olur mu öyle şeey. Sakın sakın öyle düşünme. Ben bu gruptaki kimseye bana samimi davranıp şaka yaptı diye kızar mıyım hiç? Hep şaka yap lütfen.Şaka yaptım kızmadın umarim
Evet öyleymiş. Hatta kabız olmak bile yağ oranı artmış gibi gösteriyor. Bana direkt diyetisyenim demişti bunu.Sanırım vücuttaki su miktarı ve değişimi ölçümü etkiliyor.
Benimde sistit durumunda içtiğim bir toz ilacım var. Yazın daha çok su içtiğim için fazla olmaz kışın yaşarım ama genelde okuldan oluyor bence. Evdeki hijyen yok tabi oralardaCanım özelden atmıştım ilaç ismi de,şimdilik gerek yok,geçti iyiyim demişti bugün nasıl bilmem ama iyidir inşallah
Bol şans.Allah yardımcın olsun canımKizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur
Başarılar cnm Allah yardımcın olsunKizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur
Adana sıcağı zor tabi cnm sen ordaydın di mi? Turunçlar ekimde oluyo mu ziyaret etmeyi düşünüyoruz annemle bir iki günBugün cok yoruldum. Evin aboneliklerini sukur actirabildim. Evde temizlige basladim her sey kutularda. Annemlerde kaliyorum. Insallah yarin bitmis olur temizlik ve esya yerlestirme. Sicakta cok zor oluyor fazla yavas ilerliyorum.
Diyetisyende tartılıyodum ama sonra kendim eve aldım cnm :)Düzelir yine. Benim de tanitaya çıkıp yağ artışı gördüğüm çok oluyordu. Sonra bi bakıyorsunuz hoop hepsi birden gidiyor.Sen diyetisyenle mi götürüyordun kilo vermeyi? Yoksa tanitayı öylesine bulup mu tartıldın?
Bende hiç kabızlık da olmadı cnm ama hergün spordan bacağım ağrıdı ara vermedim.Evet öyleymiş. Hatta kabız olmak bile yağ oranı artmış gibi gösteriyor. Bana direkt diyetisyenim demişti bunu.
Yok canım ben değilim. Ben ilk 2-3 ay yürüyüş koşu zumba hariç ağır kas sporlarına karşıyım dediydim hattaseyrekyagmur kuzum sen mi demiştin kilo fazlaysa kasları zorlayınca daha yağlanıyor diyen cnm
Biri demişti ama önce kardiyo lazım diye hatırlayamadım
işte aynen ben biraz zorladımYok canım ben değilim. Ben ilk 2-3 ay yürüyüş koşu zumba hariç ağır kas sporlarına karşıyım dediydim hatta
Canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? İnşallah korktuğumuz şey değildir ve enfeksiyondan olmuştur. Haber ver olur mu, çok üzüldüm ☹
Eşim gelince biraz uyudum kızlar daha iyi gibiyim şuan sadece halsizlik var başka birşey yokCherry Mom kaptancığım nasıl oldun? Çok geçmiş olsun. Daha kötü hissedersen bi doktora görün istersen. Çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?