Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarınki listemiz kızlar ♥
güzel eksiler gelecektir inşallah öğlene kadar bildirimleri bekliyorummm

***5.Takım 692. Etap ***

SaskinAnne (81,6/
kirmizigitar (63,5/
mavimli (81,8/
ayvacicegi(54,3/
seyrekyagmur (74,9/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,9mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77,7/567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 73/ yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
pacman ( ) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15( 87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Diyetkolik2020( 72,3/ ) başlangıç tarihi 13.09.20 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Nefesimmmsin( 60/) 667.etapta 60 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25'e bölündü.
Kusluhanim ( 75.8 ) başlangıç tarihi 17.09.20 başlangıç kg 75.8 hedef kg 60

Kızlar diyorum ki eğer uzun zaman kilosunda sabit kalan veya yavaşlama yaşayanlar olursa onlarla birlikte spor programı yapalım mı ??

• Haftalık bir tablo olacak
  • Üye sporunu kendi belirleyecek
  • Tabloda belli günler olacak haftada 2 opsiyon hakkı olacak günleri yer değiştirebilecek
  • Spor süreleri değiştirilmeyecek
  • cuma günü üye tablosunu paylaşacak ve yapıp yapmadığı sporları bize anlatacak etkisi olup olmadığını da yine aynı gün görmüş olacağız
ne dersiniz ekstra bir disiplin olur gibi geliyor egzersiz programını ağır bir şey gibi düşünmeyin mesela normalde haftada 2 3 gün sporu olan birine düzenli haftada 3 4 gün spor yazacağız belki sadece 5000 adımlık yürüyüş olacak gibi... Sadece amaç disipline girmek olsun ben böyle bir şeye girdiğimde menülerimde otomatik düzeliyordu o yüzden fikir almak istedim

Yarın gircek miyim şimdi o gün geldi mi

Afiyet olsun menüde sporda iyi canım

Yazınca dönmediğimi hatırladım
Kolay gelsin canım ne yaptınız öyle yahu yemek yememiş su bile içmemişsinn

tatlım kutlama yemeğinden sonra çok az yemeye başladın halsizlik olmuyor mu? ya da kaçgün böyle planladın

Kusluhanim isminiz ne güzel yaa var mı kuşlarınız hoşgeldiniz bu arada
ben de uzatmalı sevgili gibiyim grupta
yarın nişan var listeye giriyorum yani
Teşekkür ederimm, evet var bir minik kuşum
Çok seviyorum kuşları.
İnşallah düğününüzü de görürüz o zaman
hayırlı olsun nişanınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…