Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdır kaptancım. Dünden beri pek giremiyorum. Ailecek salça yapıyoruz. Aramız aniden fazlaca düzeldi maşallah. Cumartesi pazar da salça devam edicez. Ama elimden geldiğince buralardayım.

Halimi görseniz her yerim tupturuncu oldu

SaskinAnne tebrik ederim canım umarım başarılı olursun doktora yaptığını bilmiyordum
Cherry Mom kaptanım ve mavimli Sizlere de çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir inşallah
sagolasin canim ben gittikce kötülesiyorum, vücudum agriyor, kulaklarim cin cin, kuru oksuruk var ve inanilmaz halsizim. doktora gittim oksuruk belirtisi olunca almiyorlarmis evde dinlen dediler. offff.

sagolasin canim ben gittikce kötülesiyorum, vücudum agriyor, kulaklarim cin cin, kuru oksuruk var ve inanilmaz halsizim. doktora gittim oksuruk belirtisi olunca almiyorlarmis evde dinlen dediler. offff.
Covid testi yapmadılar mi

ucu ucuna ulaşıcam inşallah bu sahab 72.7 di çünkü dünden hatıra efenim .Ama bugün gider eminim

Almıyorlarmış derken hastaneye mi almıyorlar
Çok çok geçmiş olsun tekrardan ya her ülkenin işleyişi farklı bu konuda covid testi isteseydin keşke

Aslında mantıklı hasta insanın hastaneye girip yayması daha tehlikeli.herhangi bir solunum yolu enfeksiyonu belirtisi varsa test merkezine yönlendiriyorlar ki diğer hastalar doktora gitmeye çekinmesin.
Ayrı bir yer varsa tabi mantıklı inşallah öyle bir durum yoktur birde yatılı misafir gelmişti değil mi mavimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…