Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo vermek için insanların birbirine motivasyon sağlaması ne hoş bir şey ya
Ben de aranıza katılmak isterim izin verirseniz. Evlilik sonrası aldığım kilolara elveda demek istiyorum inşallah
Hoşgeldin
Evet bu motivasyon sayesinde ben dahil çok kişi hedef kilosuna ulaştı sende bizlerle birlikte ulaşırsın umarım
1. Sayfada katılım formunu doldurursan seni biraaz tanımış oluruz ve yine orada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini ( ediyorsan tabiki ) dönerrsen seviniriz

ADINIZ: Kuşlu Hanım
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ:75,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik sonrası yeme alışkanlığının değişmesi ve israf olmasın diye bitirilen tabak tabak yemekler beni bu hale getirdi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Eskisi gibi istediğim her kıyafetin içine rahatça girebilmek, vücudumdaki fazlalıkları aynada artık görmek istemiyorum

Takim kurallarını okudum, kabul ediyorum

Kiraz sapı sahnedee bakalım yarında iş görecek miiii

Evet cnm hep bakıyorumhatta gece falan uyanınca alışkanlık olmuş hemen bakıyorum
Sağol canım destek olabiliyor isem ne mutlu bana
EceZ çok yoğun çalışıyor galiba

Bir öğretmenimiz daha oldu

Teşekkür ederiz ✌
Memnun oldum bende Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum vaktim oğluma,evime ve foruma gidiyor :))
Kurallarda okumuşsundur 2 haftalık bir deneme süreci olacak bu karşılıklı hem senin takım işleyişini anlaman hemde bizim senin istikrarını anlamamız için

Buradaki başarının sırrı düzenli olarak takım içinde ve olma menü bildirimlerini aksatmamaktan geçiyor bu sebeple elinden geldiğince bu konuda özverili olursan eminim hedefine hiç zorlanmadan ulaşırsın

Menülerimizi yazdığımız yer ayrı bir sayfada üst kısımda etiketli yarın itibariyle menü yazmayada başlarsan süper olur ☺

Peki Kaptanım yarın menümü yazarım. Evet gördüm o sayfayı. Hatta kaçamaklara ceza da veriliyormuş süper bana da böyle bişi lazımdı. İnşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır

Evet cnm hep bakıyorumhatta gece falan uyanınca alışkanlık olmuş hemen bakıyorum
Sağol canım destek olabiliyor isem ne mutlu bana❤
EceZ çok yoğun çalışıyor galiba ☹
Destek oluyorsun olmasanda varlığın yeter

Ecez evet ya bende üzüldüm kıza umarım bir yoluna sokmuştur ama vakti olsaydı gelirdi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…