- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.921
Arkada azı çıkıyor canimdis cikariuor olabilir mi? ben cok gec fark ettjm ama anladim disten oldugunu o gece yarisi uyanip oyun oynamalarin uykuya direnmelerin filan. dis oyle 1 haftada cikmiyor 3-4 ay once basliyor sikintilari vucutta
Nazar ettiler cocugumaAy hep eski zamanlarımbizde böyle kalkıp uzun süreli oturma oynama yoktu ama gece boyunca 20 den fazla uyanırdı 10 olduğu gün bayram ederdim onu hatırlıyorum şimdi 2 kere uyandı mı isyan ediyorum o ayrı :)))) yat kalk yat kalk bendede ne uyku kalıyordu ne birşey psikoloji pert olmuştu uykusuzluktan emzirme biter bitmez psikiyatriye koştum o da bana kilo aldırdı sağolsun
Afiyet olsun tatlımmKahvaltı: 1 yumurta, 30 gr peynir (ama ezine), 25 gr tb ekmek, domates, salatalık, 20 gr ceviz
Ara: 3 hurma, 10 gr ceviz, kahve
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 1 tane dolma, 1 bardak ayran
bak tam olarak ondandir. bizimki hala son azilari cikartmadi gecen hafta beni cinnet gecirtmisti baktim 19.dis patlamis son disimiz de yakindir patlar dis huysuzlugu oldugunda inanilmaz oluyor cocuklarArkada azı çıkıyor canim
test yaptirdin mi kuzu? bende gitsemkesin yaparlar ama nefesim daralmadigi surece gitmeyi dusunmuyorum hastanelerde negatifsem bile pozitifi kapabilirim cunku...kizlar son birkac gündür halsizlikten, hastaliktan hicbirsey yapamadim. bugün de regl oldum, kendimi tebrik ediyorum
Gece yine uyandı beni istedi şimdiye ağlıyor ama almadım orada yatacaksın dedim en so yattığını hatırlıyorum sabah kalktım yanimda değil üzüldüm de keşke alsaydım ama eşim de alışsın uyandığında yanımıza gelmemeye dedibak tam olarak ondandir. bizimki hala son azilari cikartmadi gecen hafta beni cinnet gecirtmisti baktim 19.dis patlamis son disimiz de yakindir patlar dis huysuzlugu oldugunda inanilmaz oluyor cocuklar
yaptirdim canim yarin cikacak sonuc. burda randevu aliyorsun öyle gidiyorsun hastanenin bahcesinde(ayri bir kapidan özel bir alan) acik alanda bir yerde test ediyorlar cevrede bir kisi dahil yok sadece sen ve testi yapan. inanilmaz hijyen, inanilmaz güvenli sok oldum.test yaptirdin mi kuzu? bende gitsemkesin yaparlar ama nefesim daralmadigi surece gitmeyi dusunmuyorum hastanelerde negatifsem bile pozitifi kapabilirim cunku...
zamanin yok sanirim hep atistirmalik gibi yemissin.Sabah
2 galeta
Öğlen
2 dilim pide
Şekersiz kurabiye 2 adet
Çay
4500 adim
ben yaptirdim enfeksiyon doktoru arkadasim var Türkiyede. korkuttu benitest yaptirdin mi kuzu? bende gitsemkesin yaparlar ama nefesim daralmadigi surece gitmeyi dusunmuyorum hastanelerde negatifsem bile pozitifi kapabilirim cunku...
Hâlâ kötü müsün canım? İnşallah sonuç temiz gelir. Geçmiş olsunben yaptirdim enfeksiyon doktoru arkadasim var Türkiyede. korkuttu beni
ne dedi de korkuttu kiben yaptirdim enfeksiyon doktoru arkadasim var Türkiyede. korkuttu beni
iyi yapmissin alissin kendi yatagina. ben 8 aylikken odamizi ayirdim simdi bazen hastalandiginda filan takibi kolay olsun diye bizim yataga almak istoyprum ama gelmiyo kendi odasini yatagini istiyoGece yine uyandı beni istedi şimdiye ağlıyor ama almadım orada yatacaksın dedim en so yattığını hatırlıyorum sabah kalktım yanimda değil üzüldüm de keşke alsaydım ama eşim de alışsın uyandığında yanımıza gelmemeye dedi
Teste gidenler zaten karantinaya giriyor değil mi, işe gitmek filan yok herhalde. Evde dinlenmek en güzeli.carsamba cikacak sonuc sanirim.
Sana daAfiyet olsun tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?