Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dis cikariuor olabilir mi? ben cok gec fark ettjm ama anladim disten oldugunu o gece yarisi uyanip oyun oynamalarin uykuya direnmelerin filan. dis oyle 1 haftada cikmiyor 3-4 ay once basliyor sikintilari vucutta
Arkada azı çıkıyor canim

Nazar ettiler cocuguma
Akşam yatar sabaha kadar uyurdu
Şimdi 2 saatim kaldı eşime dedim bu gece sen oyna ben artık bittim ne enerji kaldı ne bisey
Bir cümle okuyamadım bugün kafamı koysam.uykum geliyor
Asla gocunmuyorum asla
Ama yoruluyorum

bak tam olarak ondandir. bizimki hala son azilari cikartmadi gecen hafta beni cinnet gecirtmisti baktim 19.dis patlamis son disimiz de yakindir patlar dis huysuzlugu oldugunda inanilmaz oluyor cocuklar
Gece yine uyandı beni istedi şimdiye ağlıyor ama almadım orada yatacaksın dedim en so yattığını hatırlıyorum sabah kalktım yanimda değil üzüldüm de keşke alsaydım ama eşim de alışsın uyandığında yanımıza gelmemeye dedi

test yaptirdin mi kuzu? bende gitsemkesin yaparlar ama nefesim daralmadigi surece gitmeyi dusunmuyorum hastanelerde negatifsem bile pozitifi kapabilirim cunku...
yaptirdim canim yarin cikacak sonuc. burda randevu aliyorsun öyle gidiyorsun hastanenin bahcesinde(ayri bir kapidan özel bir alan) acik alanda bir yerde test ediyorlar cevrede bir kisi dahil yok sadece sen ve testi yapan. inanilmaz hijyen, inanilmaz güvenli sok oldum.

iyi yapmissin alissin kendi yatagina. ben 8 aylikken odamizi ayirdim simdi bazen hastalandiginda filan takibi kolay olsun diye bizim yataga almak istoyprum ama gelmiyo kendi odasini yatagini istiyo

Günaydın

Dün tartılmamıştım bugün tartıldım 54.7

Aslında şaşılacak birşey yok haftasonu sosis, ızgara peynir vb tuzlu yedim hep, ekmek de yedim.. dün de işyerinde diyetw yakışmayan hareketler oldu, hemen telafisine başlıyorum işyeri için de önlem alıyorum, sıkı program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…