Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi yapmissin alissin kendi yatagina. ben 8 aylikken odamizi ayirdim simdi bazen hastalandiginda filan takibi kolay olsun diye bizim yataga almak istoyprum ama gelmiyo kendi odasini yatagini istiyo
1 yaşından beri kendi yatağında yatıyor odasına kanepe aldık bende orada yatıyorum
2 yaşında bırakıcam yanında yatmayı niyetim o
Rüyami görüyor acaba yanıma gelmek istiyor geceleri
Bu gece gelmedi nasıl dinlenmişim anlatamam migrenim de bu yatıp kalkmadan tutuyor kesin

evet olabilir, yat kalk insan salak gibi oluyor.

bu hafta menuleri kontrol edelim iyice de su spor puanin kapalim bari ya

selamlar kızlarrr dünkü gece uykusu muhabbetinden sonra gecemiz fenaaaa geçti ancak atıldım ve geldimmm uyumadı gece rüya görmüş gözümü kapatırsam yine görcem dedi ve gözünü kırpmadı bile yaa 5 de uyandı

Ben yürüdüm ve leslie yaptım ama buraya geç kalınca menüye yazdım.
Aslında bende şimdi açıkladım biliyor musun gece çoğunluk olmadı diye açıklamadım sonrada ilk kez katılan kızların suçu ne dedim şimdi açıkladım tebrik ederim senide çok iyi yürümüşsün
İlk iş günü nasıl geçti ? Oğlunun kreşe uyumu nasıldı ?

Ben yürüdüm ve leslie yaptım ama buraya geç kalınca menüye yazdım.
Aslında bende şimdi açıkladım biliyor musun gece çoğunluk olmadı diye açıklamadım sonrada ilk kez katılan kızların suçu ne dedim şimdi açıkladım tebrik ederim senide çok iyi yürümüşsün
İlk iş günü nasıl geçti ? Oğlunun kreşe uyumu nasıldı ?

seyrekyagmur ortim nasıl oldun, bugün müydü doktordaki randevu? Çorbalı menünü gördüm
Şükür daha iyiyim sabah doktor ve görüntüleme şeyleri bitti biyopsi sonucu bekleyeceğim. Bu arada ben çok zayifmisim yaa bağırsak sorunlarını ilaç halledince karnım yokmuş benim 2 kilo gitmisti sabah tartinsaydim menü açlık grevine yakın bı menüydu daha da yapmam benim gibi insana olmuyor

Kızlar ben hamile olabilirmiyim acaba
Adet gormedigim gibi halsizlik ve idrara sık çıkma var
Ama korunuyoruz olamaz diyorum

test yapsana oyle bir suphen varsa? adetin gecikti mi yoksa normalde de duzensiz mi
45 gün oldu
Ama ben d.kontrol hapı kullandım onu bırakınca düzensizlik oluyormuş
Eşim getirdi test yaptım negatif
Allah isteyenlere versin inşaallah. Ben biraz pimpirikliyim çok gittim hamilelikte hastaneye şimdi pandemi de var gidemem psikolojim bozulur bira dursun Allah verirse olur ama sanırım menapoz yaklaşıyor benim önce rahim duvarım kalınlaştı şimdi düzensizlik var

Krese onumuzdeki ay baslayacak, ben ise basladim, tabi o evde olunca aksam calisiyorum simdilik. Is gunu iyiydi bi saskinlik var tabi ama alisacagim, 2 hafta gunduz mumkun oldugunca hareket aksam oturup calisma seklinde goturecegim.

Umarim temiz cikar hersey

Cok iyi iddialisin o zaman, keske ben de olabilseydim, simdilik sabiti hedefliyorum arti ciktim bugun maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…