- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.941
1 yaşından beri kendi yatağında yatıyor odasına kanepe aldık bende orada yatıyorumiyi yapmissin alissin kendi yatagina. ben 8 aylikken odamizi ayirdim simdi bazen hastalandiginda filan takibi kolay olsun diye bizim yataga almak istoyprum ama gelmiyo kendi odasini yatagini istiyo
evet olabilir, yat kalk insan salak gibi oluyor.1 yaşından beri kendi yatağında yatıyor odasına kanepe aldık bende orada yatıyorum
2 yaşında bırakıcam yanında yatmayı niyetim o
Rüyami görüyor acaba yanıma gelmek istiyor geceleri
Bu gece gelmedi nasıl dinlenmişim anlatamam migrenim de bu yatıp kalkmadan tutuyor kesin
Ortiler atakta mısınız :)evet olabilir, yat kalk insan salak gibi oluyor.
bu hafta menuleri kontrol edelim iyice de su spor puanin kapalim bari ya
Olur bence canım sen cumaya kadar 1 tane daha Leslie yap
Aslında bende şimdi açıkladım biliyor musun gece çoğunluk olmadı diye açıklamadım sonrada ilk kez katılan kızların suçu ne dedim şimdi açıkladımBen yürüdüm ve leslie yaptım ama buraya geç kalınca menüye yazdım.
Aslında bende şimdi açıkladım biliyor musun gece çoğunluk olmadı diye açıklamadım sonrada ilk kez katılan kızların suçu ne dedim şimdi açıkladımBen yürüdüm ve leslie yaptım ama buraya geç kalınca menüye yazdım.
bi sure bulasmayayim bence hic sabahtan beri leslie diyprum ama korona agrisi olmasin bu diue kendimi dinliyprum psikolojim bozulduOlur bence canım sen cumaya kadar 1 tane daha Leslie yaphamlığa iyi gelir ama bacaklarını esnetmeyi unutma dün söylemeyi unuttum
Dün birşey yoksa lesliedendir o canım ilk kez yapıyorsun ve o bende de hamlık yapmıştı :) korkmabi sure bulasmayayim bence hic sabahtan beri leslie diyprum ama korona agrisi olmasin bu diue kendimi dinliyprum psikolojim bozuldu
Yarında katılmaya çalışırım. işe giderken biraz zor oluyor ama bir yola çıktık bırakmak olmaz. Beni yarın geçebilirsiniz. ama haftaya birinciliği vermem ona göre
21.09 walk Challenge
1. A AKREPcg 10.102 adım
2.Cherry Mom 8364 adım
3.Hedef60kgolmak 8300 adım
4.kirmizigitar 6000 adım
5.Songaripyolcu 4500 adım
Tebrikler kızlarr ❤
aynen dun bisiyim yoktu bu sabah bi uyandim heryanim tutulmus:)Dün birşey yoksa lesliedendir o canım ilk kez yapıyorsun ve o bende de hamlık yapmıştı :) korkma
Şükür daha iyiyim sabah doktor ve görüntüleme şeyleri bitti biyopsi sonucu bekleyeceğim. Bu arada ben çok zayifmisim yaa bağırsak sorunlarını ilaç halledince karnım yokmuş benim 2 kilo gitmisti sabah tartinsaydim
test yapsana oyle bir suphen varsa? adetin gecikti mi yoksa normalde de duzensiz miKızlar ben hamile olabilirmiyim acaba
Adet gormedigim gibi halsizlik ve idrara sık çıkma var
Ama korunuyoruz olamaz diyorum
45 gün oldutest yapsana oyle bir suphen varsa? adetin gecikti mi yoksa normalde de duzensiz mi
Olabildiğince dengeli yapmaya çalışıyrm cnm ve 1200-1300 kalori arasıSana daÇok güzel menülerin var
Krese onumuzdeki ay baslayacak, ben ise basladim, tabi o evde olunca aksam calisiyorum simdilik. Is gunu iyiydi bi saskinlik var tabi ama alisacagim, 2 hafta gunduz mumkun oldugunca hareket aksam oturup calisma seklinde goturecegim.Aslında bende şimdi açıkladım biliyor musun gece çoğunluk olmadı diye açıklamadım sonrada ilk kez katılan kızların suçu ne dedim şimdi açıkladımtebrik ederim senide çok iyi yürümüşsün
İlk iş günü nasıl geçti ? Oğlunun kreşe uyumu nasıldı ?
Umarim temiz cikar herseyŞükür daha iyiyim sabah doktor ve görüntüleme şeyleri bitti biyopsi sonucu bekleyeceğim. Bu arada ben çok zayifmisim yaa bağırsak sorunlarını ilaç halledince karnım yokmuş benim 2 kilo gitmisti sabah tartinsaydimmenü açlık grevine yakın bı menüydu daha da yapmam benim gibi insana olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?