- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.881
Evet bu birkaç gündür böyle2yas civari bir yelteniyorlar ama direnmen lazim
Tebrikler canım
dis cikariuor olabilir mi? ben cok gec fark ettjm ama anladim disten oldugunu o gece yarisi uyanip oyun oynamalarin uykuya direnmelerin filan. dis oyle 1 haftada cikmiyor 3-4 ay once basliyor sikintilari vucuttaEvet bu birkaç gündür böyle
Birde gece kalıp oyun oynuyor mama içiyor
Mesela dün gece 3 te kalktı 6.30 da uyudu tabi ben uyumadım
Öğlen uyumadı
Ama olsun ne yapalım her çocuğun bir dönemi var iste
Ay hep eski zamanlarımEvet bu birkaç gündür böyle
Birde gece kalıp oyun oynuyor mama içiyor
Mesela dün gece 3 te kalktı 6.30 da uyudu tabi ben uyumadım
Öğlen uyumadı
Ama olsun ne yapalım her çocuğun bir dönemi var iste
hala uyaniyomu ya...Ay hep eski zamanlarımbizde böyle kalkıp uzun süreli oturma oynama yoktu ama gece boyunca 20 den fazla uyanırdı 10 olduğu gün bayram ederdim onu hatırlıyorum şimdi 2 kere uyandı mı isyan ediyorum o ayrı :)))) yat kalk yat kalk bendede ne uyku kalıyordu ne birşey psikoloji pert olmuştu uykusuzluktan emzirme biter bitmez psikiyatriye koştum o da bana kilo aldırdı sağolsun
Onu bende çok merak ediyorum. Tam adresi ata bilirmisin baktım bir sürü şey çıkiyor. Seriyi bulamadimHemen etki etti denmez canım ya 1 ay oldu düzenli yaptığım 9 haftalık program insanty diye geçiyor. 5. Hafta görüceksiniz etkilerini diyordu genelde yorumlat öyle oldu cidden. Sevindim geri gelmene çok kilo aldın mı?
:) Bugün hep eskiler geliyor
İvithala uyaniyomu ya...
Kararlıyim:) Bugün hep eskiler geliyor
Hoşgeldin canım kararlıysan alırız tabiki güncel kilon ne oldu :)
O haldeee şöyle yapalım %5üstü kilo almışsın zatenKararlıyimgüncel kilom 70 malesef
tam menüyü yazdım mesajınızı gördüm yoğun bir gündü sporumu tamamlamadan eklemeyim dedim
SüpersinO haldeee şöyle yapalım %5üstü kilo almışsın zaten65.5 ile ayrılmışsın yarından itibaren sıkı bir şekilde takıma adapte ol menülerini tam bekliyorm canım cuma günüde listede ekipçe nota alma gibi bir sıkıntımız olmaz ise seni hemen asıl listeyeye alayım olur mu ? Ama bildirimsizlik paylaşımsızlık olmasın o konuda özen rica ediyorum
Menülerimiz buraya :) yarın başlarsın uygunsa ? :)
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Aklım cumada kalmış ama sabah tartıldım yazmayı unuttum pardonTebrikler canım ☺
İyi misin? Yogunsun galiba bugünlerde sen tartıyı unutmazdın
Tammadır süper Ozamantam menüyü yazdım mesajınızı gördüm yoğun bir gündü sporumu tamamlamadan eklemeyim dedim
Yoo önemli değil pek gözükmedin diye :)Aklım cumada kalmış ama sabah tartıldım yazmayı unuttum pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?