Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kıyamammmm
Sabah 08.00
1 haşlanmiş yumurta,2 ceviz
Domates salatalik,yarim paket etiform
Ara turk kahvesi

Ögle13.30
Et sote,salata,haydari
Ara elma

Aksam 19.30
Kabak yemeğı,yogurt,yarım paket etform
3 litre su,
Çok iyi afiyet olsun canım
Gayet iyi ama spor genelde yok çok mu yoğun gidiyor program hocam
Hımmm değişik bir yeme düzeni :))) hep mi böyle bugün mü böyle oldu kahvaltı yok gibi falan ama yinede güzel leslieye katıldığım için sağol
Bugünkü menüm
sabah armutlu smoothie
ara kahve ceviz leblebi
öğlen tavuklu salata
ara kahve züber bar
akşam omlet,1 dilim ekmek domates salatalık
spor 6 bin adım ve 15 dk leslie
Çok iyi afiyet olsun canım

Challenge için 4 kişi olduuuuuuu min 6 kişi gerek var mı başka yürüyüş yapan dostlar yoksa açıklamıyorum

Ortaklar

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir

Hımmm değişik bir yeme düzeni :))) hep mi böyle bugün mü böyle oldu kahvaltı yok gibi falan ama yinede güzel leslieye katıldığım için sağol
Hayır gece ve 6 gibi deprem olduğu için uyuyamadım 8 de yattım açıkcası muzuda çok acıkınca yedim ama aralıklı oruca uymaya çalışıyorum kahvaltı normal programıma göre 11 de

Vay ben nerelere gidem ne edem bir zAmanlar ben de derdim öylevay be vay beeee
Hamd olsun canım yerleştim,kış hazirliklarini bitirdim sayilir,tam ben gelem mii yazacaktım ki unutuldugumu görüp vazgeçtim

ay allah yarfimcin olsun. bizimki 2 ay oncesine kadar gece kalkip mama iciyodu 3-4 saatte bir mamayi cok zor ama kestik kestigimizden beri 8 saat kesintisiz uyumaya basladi bi derdi yoksa. cok sukur... gece cocuga kalkmak rezalet bisey 10 saat uyusan bile uykunu alamiuosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…