Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarim temiz cikar hersey

Cok iyi iddialisin o zaman, keske ben de olabilseydim, simdilik sabiti hedefliyorum arti ciktim bugun maalesef.
Hiç moral bozma dün de ben +600 geldim illa kilo almis olmayabilirsin vücut su tutuyo olabilir çok tuzlu değilse yedikelrinde bişey yoktu ortim. Bu arada teşekkür ederim

Allah kolaylık versin çok zor ben uyku ile sinansam napardim bilmiyorum akşam erken.mi uyuyor

Kızlar ben hamile olabilirmiyim acaba
Adet gormedigim gibi halsizlik ve idrara sık çıkma var
Ama korunuyoruz olamaz diyorum
hapla hamile kalmış nice insan var ki rahim kalınlaşması var diyosun bu arada iki minnosum da evde yapılan testte çıkmadı

Hiç moral bozma dün de ben +600 geldim illa kilo almis olmayabilirsin vücut su tutuyo olabilir çok tuzlu değilse yedikelrinde bişey yoktu ortim. Bu arada teşekkür ederim
Bencede biraz fazla işlenmiş et vardı kesin onlar su tuttu bende 1 kilo artı olduğunu düşünmüyorum

9 da uyuyor canım bugün 5 gibi uyandığı için 20 de uyudu çok yoruldum buraya bile yazamadım uykusuz o agresif ben agresif olduk tüm gün erkenden yatacağım
Bizimkiler de öyle alışıyordu küçükken uyku saatlerini sektirdim uyutmadim iyi oldu 10 da uyusa 8 de uyanır eğer sekiz saat uyuyorsa.cok zor yoksa gerçekten agresiflik normal

mavimli ama makarna harici birşey olsa keşke diyet için demiyorum yanlış anlama bağışıklık kuvvetlensin diye sebze çorbası flaan

Kalınlaşma geçti herhalde canım
Korunuyoruz ama ya yok kilo verince düşünüyordum ben
Aman dur

Yeniden diyetisyene başladım
Alışkanlık olmuş yapamıyorum diyetisyeniz

Benim ortim Nefesimmmsin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…