- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.961
Hiç moral bozma dün de ben +600 geldim illa kilo almis olmayabilirsin vücut su tutuyo olabilir çok tuzlu değilse yedikelrinde bişey yoktu ortim. Bu arada teşekkür ederimUmarim temiz cikar hersey
Cok iyi iddialisin o zaman, keske ben de olabilseydim, simdilik sabiti hedefliyorum arti ciktim bugun maalesef.
Allah kolaylık versin çok zor ben uyku ile sinansam napardim bilmiyorumselamlar kızlarrr dünkü gece uykusu muhabbetinden sonra gecemiz fenaaaa geçti ancak atıldım ve geldimmmuyumadı gece rüya görmüş gözümü kapatırsam yine görcem dedi ve gözünü kırpmadı bile yaa 5 de uyandı
hapla hamile kalmış nice insan var ki rahim kalınlaşması var diyosunKızlar ben hamile olabilirmiyim acaba
Adet gormedigim gibi halsizlik ve idrara sık çıkma var
Ama korunuyoruz olamaz diyorum
9 da uyuyor canım bugün 5 gibi uyandığı için 20 de uyuduAllah kolaylık versin çok zor ben uyku ile sinansam napardim bilmiyorumakşam erken.mi uyuyor
Bencede biraz fazla işlenmiş et vardı kesin onlar su tuttu bende 1 kilo artı olduğunu düşünmüyorumHiç moral bozma dün de ben +600 geldim illa kilo almis olmayabilirsin vücut su tutuyo olabilir çok tuzlu değilse yedikelrinde bişey yoktu ortim. Bu arada teşekkür ederim
Bizimkiler de öyle alışıyordu küçükken uyku saatlerini sektirdim uyutmadim iyi oldu 10 da uyusa 8 de uyanır eğer sekiz saat uyuyorsa.cok zor yoksa gerçekten agresiflik normal9 da uyuyor canım bugün 5 gibi uyandığı için 20 de uyuduçok yoruldum buraya bile yazamadım uykusuz o agresif ben agresif olduk tüm gün erkenden yatacağım
Evet ette ağırlık yaptırır doğru et yenilen gün özellikle kırmızı et de yeşil çay muhakkak içilmeli benceBencede biraz fazla işlenmiş et vardı kesin onlar su tuttu bende 1 kilo artı olduğunu düşünmüyorum
Sonuçlar çıktı mı kuzum ?Heyy hatuunlaarr ben geldim çok da mutluyum tabi ki kolonoskopi oldum diye değilbağırsakların normale döndü bütün aile ve kuzenlerim küçüldüğümu çok zayifladigimi söylüyorlar çalsın davullar tey tey
Yok 10 gün beklicekmişim biyopsiler içinSonuçlar çıktı mı kuzum ?
Umarım hepsi temiz çıkar canımYok 10 gün beklicekmişim biyopsiler içinbir de smir testi almıştı kadın doğum onu da bekliyorum hayırlısı artik
Tabi canım iyi yapıyorsunkizlar bu hafta menülerimde aksam yemegi de var, hastayim zayif düsmeyeyim diye her ögün yemege calisiyorum.
Kalınlaşma geçti herhalde canımAllah kolaylık versin çok zor ben uyku ile sinansam napardim bilmiyorumakşam erken.mi uyuyor
hapla hamile kalmış nice insan var ki rahim kalınlaşması var diyosunbu arada iki minnosum da evde yapılan testte çıkmadı
Kalınlaşma geçti herhalde canım
Korunuyoruz ama ya yok kilo verince düşünüyordum ben
Aman dur
Benim ortim
Ortaklar
@kirmizigitar SaskinAnne @ayvacicegi seyrekyagmur mavimli @AKREPcg @amatordiyetci @pacman Nefesimmmsin B bluuee @cgdmk @Amor-a @Songaripyolcu @arvenberen15
işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var
Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
Evet canım denk gelmiş miydiniz hiç o da eski üye :)Benim ortimNefesimmmsin mi
Kalınlaşma geçti herhalde canım
Korunuyoruz ama ya yok kilo verince düşünüyordum ben
Aman dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?