Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mavimli ama makarna harici birşey olsa keşke diyet için demiyorum yanlış anlama bağışıklık kuvvetlensin diye sebze çorbası flaan
kim yapacak hasta halimle anca makarna hasladim cocuklara ben de yedim biraz. coronayim diyorum corona cok hastayim mutfaga zor yürüyorum. corba olsa da icsek.

ben de cok belirti vardi canim. cok hasta oldum ☹ sen nasilsin?
brn iyiyim ya, bugun biraz vucut agrim.oldu sabahtan ama dun yaptigim leslie ye bagladim onu. yine dr parol fila aldim ama... onun disinda bi sikintim yok. geniz akintim var epeydir var gerci ona bagli biboga, temizleme ihtiyacindan ara ara oksuruk oluyor o kadar. tat koku kaybi varmiydi sende? cevremdeki pozitiflerden hep duydugum o belirtisi olan olmayan herkes tat koku kaybindan soz etmis, ben onu takip ediyorum bi. ates filan da olmadi zaten hic... yani ne bilim kovitsem de oh nr mutlu boyle ayakta ayakta geciriyorumdur diyorum

senin biraz atesin ciktigini biraz da halsizligin oldugunu hatirlihprum ama cok mu hasta oldun ki? kacirdim mi acaba onu ben

ben de 5 gündür tat ve koku yok ne yedigimi anlamadan yiyorum iste evet ben cumartesi günü feci hasta oldum ates agrilar oksuruk ne ararsan vardi. atesim bir gun surdu digerleri devam etti. artik agrilarda yok cok sükür. ama cok gücsüzüm zor yürüyorum.

G

Geçmis olsun canim ya. Durumun nasil peki .çok fazla vucut ağrısi ve koku kaybı yapiyor diyorlar. Yakin zamanda ablamda gecirdi. Allah acil şifalar versin
aynen
vücudum agridi cok kac gündür simdi daha iyiyim. koku tat yok maalesef. gecmis olsun ablana da.

orti bu nasil menu bu hafta birinci gelmemiz lazim
Benim biraz moralim bozuk bu hafta
Birincisi sınavım var ve hiç çalışamıyorum kızım sabah karanlıkta uyandı mesela bu gün
Ikincisi 46.günüm adet olmadım ayaklarım.bile şişkin
Menümde de bi şey yok aslında. Kurabiye diabetik içinde beyaz un ve şeker yok
Bu menü pazartesi gününündü. O gün inanılmaz yorgundum bu kadar tuketebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…