- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.001
cokgecmis olsun ya,bu kadar kotuledigini bilmiyodum... peki orda surec nasil isliyor? burdaki ilaclardan mi kullaniyorsunuz orda da?ben de 5 gündür tat ve koku yok ne yedigimi anlamadan yiyorum isteevet ben cumartesi günü feci hasta oldum ates agrilar oksuruk ne ararsan vardi. atesim bir gun surdu digerleri devam etti. artik agrilarda yok cok sükür. ama cok gücsüzüm zor yürüyorum.
Çok geçmiş olsun iştahınız olmasada bir şeyler yemeye çalışın su içmeyi ihmal etmeyin ben olmadım ama çevremde bir çok insan geçirdi kısa sürede toparlanırsınız inşallahkizlar sonucum cikti nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
kizlar sonucum cikti nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
Geçmiş olsun tedavi amaçlı birşey verdiler mi? C vitamini vb alıyor musunuz?ben de 5 gündür tat ve koku yok ne yedigimi anlamadan yiyorum isteevet ben cumartesi günü feci hasta oldum ates agrilar oksuruk ne ararsan vardi. atesim bir gun surdu digerleri devam etti. artik agrilarda yok cok sükür. ama cok gücsüzüm zor yürüyorum.
Bu kadar ağır olduğunu bilmiyordukki canım ben mi kaçırdım yoksa özür dilerim inan bilmiyordumkim yapacak hasta halimle anca makarna hasladim cocuklara ben de yedim biraz. coronayim diyorum coronacok hastayim mutfaga zor yürüyorum. corba olsa da icsek.
Oykizlar sonucum cikti nur topu gibi coronali bir baciniz oldu ☹
Canım artıdasın madem daha iyi beslenmen grekmiyor mu artıdaki bir inssn bir dilim bile olsa bence pide yememeli kurabiye yememeli cumadan beri artı geleceğim diyorsun ve bu durum beni çok üzüyor inanBen artıdayım canım zor malesef
Reyyancım18-25 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
@Amor-a
@mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
@seyrekyagmur
@AKREPcg
cgdmk
@amatordiyetci
@pacman
A arvenberen15
@Nefesimmmsin
Songaripyolcu
@bluuee
Kurabiye stevia ile yapılmış ve 1 lira kadar birşeydiCanım artıdasın madem daha iyi beslenmen grekmiyor mu artıdaki bir inssn bir dilim bile olsa bence pide yememeli kurabiye yememeli cumadan beri artı geleceğim diyorsun ve bu durum beni çok üzüyor inan
arkadasim ben adet sokturucu kullanmazsam.1 yil adet olmayabiliyorum,dpgumdan sonra 3-4 ayda bir adet olmaya basladim.ilac kullanmadan da inanilmaz motive oluyorum ondan bile. bahsettigin sislikler filan nedir cok iyi bilirim yani. ama senin baska sorunlarin var gibi, surekli depresif goruyorum seni. bas edemedigin sorunlar varsa diyetisyenden once psikolojik destek almani oneririm. ruh hastayken insanin yedigi ictigi yasadigi bir anlam ifade etmiyor cunkuEşim dondurma aldı ki çok severim kaç defa menümde görmüşsünüzdür onu bile yemedim keyfim yok adet olamamak rahatsız ediyor beni. Ayaklarım bile şiş su an
Canım o halde bize bunları böyle yazki bizde biraz anlayalım öyle bir imaj çiziyorsunki seni motive etmeye çalışan ortağın bile demotive olur haydi birinci olalım diyor üzgünüm ben artıyım diyorsun.Kurabiye stevia ile yapılmış ve 1 lira kadar birşeydi
Yemek yapamıyorum vaktim yok bu ara düzenim bozuldu adet olmadigim için moralim de bozuk cuma günü grubun sıkıntıya girecek olması bir yana kendi içimde de sıkıntıdayım ama o kadar problemim var ki onu düşünecek su an vaktim yok inan
Diyetisyenim listeyi yazdı yarından itibaren toparlarım inşaallah bilerek yapılmış birşey değil kimse yanlış anlamasın benim bazı sorunlarım var ve moralim inanılmaz bozuk insaniz sonuçta hep aynı olamıyoruz malesef
YaaBugün walk Challenge var kızlar ❤
Ay ne olsa corona olduk sanıyoruz yaYaaben katılmaya çalışcam ama geçwn gün çok ip atladığım için mi bilmiyorum koltuk altlarımdan göğsüme doğru ağrı var babamın iş arkadaşıda corona olmuş corona ağrısı böyle bir öey değildir herald
Ben yazmıştım ama sen görmedim canım herhalde ama sana yazmamıştım sanırımCanım o halde bize bunları böyle yazki bizde biraz anlayalım öyle bir imaj çiziyorsunki seni motive etmeye çalışan ortağın bile demotive olur haydi birinci olalım diyor üzgünüm ben artıyım diyorsun.
Menünü yazarken içeriği belirttiğin gibiyse özellikle yazki bunu okuyan diger üyelerin motivasyonu bozulmasın inan bunlar bir zincir o yiyor bende yiyeyim birşey olmaz psikolojisine giriyor kafalar bir aşamadan sonra..
Birde benim cidden okudukça moralim bozuluyor kime ne diyeyim ki artık diyorum yada biride hep bana ceza yazıyorsun ama şaşkında hiç ceza yazmıyorsun diyecek diyorumbu durum eminim ortağınında yada diğer üyelerinde morali bozuluyordur cuma günü kimse ekip ortalaması düşsün istemiyor sonuçta bu takım işi.
ama sen oraya kurabiye yedim ama içeriği şöyle şöyle dersen en azından kimse ona birşey diyemez..
Evet hepimiz insanız yoğun zamanlarımız farklı meşguliyetlerimiz var ama sendeki hamur olaynı bir türlü aşamadık canım umarım başladığın bu diyetisyen dediğin gibi iyi olur ben gerçekten ideal kilona ulaşmanı istiyorum ama bazen sneşn isteyip istemediğn konusunda kararsız kalıyorum
Zamansızlıkta illa sulu yemek yapılacak diye birşeyde yok mesela pide yerine bir kaseye yoğurt Yulaf meyve koy oh mis ne kadar zaman alacak eminim yediğin 2 dilim pideden daha uzun süre tok tutacak şekerin daha dengede duracak şişkinliğene iiyi gelecek vs sen sadece kafa yapını bu yönde değiştirmirmiyorsun ve devamlı az yiyorum zaten diyorsun ama az yemekte bir çözüm değil maalesef umarım derdimi izah edebildim ☺
Düzensiz yemek yiyorum biliyorum. O yüzden koştum diyetisyene o beni baya dizginliyor.bu arada kabul etmiyorsun ama vucudunun o kadar odem tutmasinin sebebi o sana cok masum gorunen vr minicik porsiyonlardaki hamur isleri. ben bir gun yarim simit yesem ertesi gun tartida bir kilo fazla cikarim parmaklarim bile siser....
Aşkolsun affedilmek ne demek el birliğiyle hallederiz inşallah yeterki sen herşeyi bırakmış artı geleceğini kabullenmiş moduna girme cumadan beri artı lafını ediyorsun yapmaBen yazmıştım ama sen görmedim canım herhalde ama sana yazmamıştım sanırım
kirmizigitar da yazmış sağolsun depresif bir durumum yokta ruh halimde iyi ama yorgunum. Yetişemiyorum çok işlerim oluyor okul zamanı ondan öyle gibi gelmiştir
Aslında çok neşeli mutlu insanımdır ama. Diyet yapmayı da istiyorum devam etmeye de çalışıyorum ama benim menüler eşimin covidli olduğu zamandan koptu toparlayamadım sonra
kirmizigitar özür diliyorum kalbini mi motivasyonunu mu kırdım inan uykusuzluk yorgunluk var kimse benle ortak olmayacak valla
Doktoruma gidesim var çok kalabalık oluyor kaç saat bekliyorum muayenehanede pandemi olunca gidemedim de yoksa tarlusal falan verirdi bana
Geçen hafta bu hafta için sürpriz yapicam dedim geçen hafta bir gün nohut yemeği yedim o günden beri siskinim
Siz veriyorum bak su sınav bitsin (sanırım depresif halim kazanamamakorkusu) bi rahatlayım olumsuz da olsam rahatliycam gerçekten ondan sonra bomba gibi devam edicem
Valla sizin moralinizi dusurmeyimdiye izine ayrılayım dedim ama surem dolmamış temelli de çıkmayım şimdi gruptan
Affedildim mi
Ben biliyorum kendimiAşkolsun affedilmek ne demek el birliğiyle hallederiz inşallah yeterki sen herşeyi bırakmış artı geleceğini kabullenmiş moduna girme cumadan beri artı lafını ediyorsun yapma
Sınavda iyi bir şekilde geçer herşey rayına oturur inşallah ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?