- 23 Mart 2016
- 30.434
- 91.273
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.121
Olsun bunu düşünecek durumumuz yok ya önce sağlık kiloya iyileştikten sonra bakacağız zatenn en fazla 1 haftaya iyileşmeye geçersinbakalim yarin tarti ne diyecek bana. her ögün yemege calistim bu hafta hasta olunca. kilo vermeye calismadim acikcasi, zaten diyet düsünecek halim de yoktu pek.ama ivir zivir atistirmalik gibi seyler yemedim hic. normal ögün yedim.
bence bir haftaya iyi olurum, o en kötü zamanlari geride kaldi.Sizinde gececek inşallah eşi hafif atlatmıştı umarım seninde öyle olur
yok kuzu ya:) benim esim sinemaci, set gorevlendirmesi varmis. setlere girmeden oncr tum calisanlara test yapiyolarmis. bahaneyle bixim.test yapilacak simdi. insallah cikmaz bisiEşine niye yapıyorlar canım teması mı var ?
Inşaallah yokturDeme canım ya umarım yoktur öyle bir durum
Anladım canım İnşallahyok kuzu ya:) benim esim sinemaci, set gorevlendirmesi varmis. setlere girmeden oncr tum calisanlara test yapiyolarmis. bahaneyle bixim.test yapilacak simdi. insallah cikmaz bisi
Ciğerlere falan inmedi herhalde hastalık o yüzden rahat geçireceksin inşallahbence bir haftaya iyi olurum, o en kötü zamanlari geride kaldi.
Eşin haklı aslındaInşaallah yoktur
Eşim sende birşey yok diyor hastane gel yapalım dese eşim götürmez o kadar emin olmadığına
Hani kiraz sapıSelam
İki bardak limonlu su
Sucuklu yumurta, az peynir, salatalık,1 dl denge ekmek,1 ck fıstık ezme
Öğle 14:30 : 4 yk tavuklu bezelye, 2 pilavı
Akşam 18:00: yulaflı armutlu fıstık ezmeli yoğurt. 3 parmak patates
Spor: 7000 spor yürüyüş - 20 dk zumba - 20 squat
Su: 2 lt.
Cherry Mom Mehfam
Selam kuzum ne yapalımmm kızzzz yemeSelam kızlar bi bakıp çıkıyorumMehfam Cherry Mom Acil yardım lazım bu saatte wp tan yazıp rahatsız etmek istemedim ipin ucu kaçıyorrrrr bana bi el atın ya
2 haftaya kdr -5 kg şart
Mesajımı gören bana ulaşsınnnnnnn
Unutmuşum kahvaltı sonrası herzaman ki saatinde hatta onu yazarken iciyodummHani kiraz sapı
bu hafta ortim arti gelmemis olsaydi hepinize acik ara fark atardik taaaa muhtemelen kismet olmaz yine.... halbuki nasil guzel kilo vermisim gecen haftaya gore gozlerim cipil cipil oldu tartiya bakarken
Umut var di mi eksi için?
Ben aslında gıda intoleransı yaptırmak istiyorum ama test fiyatı TL ile yanlış hatırlamıyorsam 2000 lira üstü o parayı da vermem
Diyetisyencigim sağolsun ekmeksiz diyet verdi
Sabahtan beri basım ağrıyor sanırım karbonhidrata bağımlılık var bende vücut onu istiyor yani
Dönem dönem bıkkınlık oluyor bende herkeste oluyordur
Amam neyse işte yine başladım yeniden karbonhidratsız yaşama
1 hafta bakacakmış bakalım neden kilo veremiyormusum
Hadi inşallah. Merakla bekliyoruum.Maşallah kuzum devam
Var var kuzum 70 küsür çıkacak gibi
Eliminasyon diyeti mi cnm ? böyle şüpheli suçluları çıkarıp teker teker ekliyorlar ;
Glutendir, domates patlıcan biber grubudur, kükürtlü sebzelerdir, laktozdur.
Kilo bildirimini çokta şaapmasak keşkeTempus cum şaka bir yana yarın başla kilo bildirimi menü bildirimi spor erteleme hepsi düzenli olsun tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?