Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım çok hastayım dün gece belki 10 ssefer kalkmışımdır boğazımın iki tarafıda şişti baş ağrısı mide bulantsıı ateş terleme halsizlik ne ararsanız var bende bugün sesim çıkmıyor sabah kalkar kalmaz ilk kez midem bulana bulana maydanoz kürümü içtim yarın son kürü yapıyorum . iş yerine geldim mecburen işler yoğun diye izin alamadım bir simitin yarısını yedim ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçlarını aldım az önce ıhlamur eşliğinde kalan yarım simidide yedim o kadar zorlanıyorum ki yemekte midem bulanmasa yemeyecektim ama iyileşmem lazım . bugün evde dünya kdar iş beni bekliyor offf kim yapacak nasıl yapacağım hiç bilmiyorum Allah bana güç kuvvet versin ben iyiysem herkez iyi kızlar evde herkez hasta bende hasta oldum tam oldu yani dua edin toparlanıp şu işleri yapabileyim .

daha bişey yemem eve gidene kadar eve gittiğimdeyse ne varsa atıştırıp iyi hissedersem işlerimi yapıcam yok iyi hissetmezsem yatıcam hemen hepinizi öpüyorum ....

yorumun için teşekkürler begümcüm :)
çalıştığım ve yalnız yaşadığım için evde yemek cok nadir yapabiliyorum.. bu nedenle akşam yemeklerimi hep hafif geçiştiriyorum..
psikolojik olarak kendimi okdr şartlandırdım ki dün akşam elmayı bile sırf öğüün atlamamak için yedim. işin ilginci acıkmıyorum :) sadece canım zararlı ve bol kalorili şeyler çekiyo ama yaramazlık hiiç yapmadım 13 gündür :)
umarım hızlı giden atlara benzemem :)

geçmiş olsun ferihannn dikkat et kendine
eve gidince sıcak bol biberli bir corba içersen hem bogazlarına iyi gelir hem metabolizmanı hızlandırır :)

buarada ufak bir nacizane tawsiye : simit yerken susamlarını temizleyip yersek 80 kalori az almış oluyoruz :) susamlar yerine 1 haslanmış yumurta yiyip hem protein alabiliriz hemde bizi tok tutar :)

sevgiler, bir an önce iileşmen dileğiyle..

herkese günaydınlaaaaaaaaarrr

ferihancım geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşirsin canım

lequimcim sen de hoşgeldin canım takıma ama yediklerin bana az geldi

geçen sene ben de tektim, bu sene evliyim de :))

ve senin gibi atlıyodum öğünleri ve kilo da veremiyodum, o yüzden yemek yapmanı tavsiye ederim
basit şeyler yapabilirsin

kabak, tavuk, salatalar gibi

ben de kahvaltımı yaptım

hemen göstereyim size

Eki Görüntüle 174643

ZEYTİNLERİN İKİSİNİ YEDİM

tahin pekmezden de 2 çk yedimmm

çoook geçmiş olsun canım benim.bol bol dinlen dicem ama işteymişsinde.bol sıvı al ıhlamur adaçayı falan iç.allah acil şifalar versin tatlım

ohh afiyet olsun şekerim.pek iştah acıcı gözüküyo kahvaltın tebrikler,güzel olmuş :))

selam hepinize kızlar,

takyon hanım bana gel dediiii, ben de geldiiiim :)
şimdi napıyoruuum :)

iyi yaptın canım. hoşgeldin

yapalım yapalım biz de yapalım

şşşttt benimo yasak kelime. canı çekiyo sonra kısların..

bence de akşam yememişsin. ben tek başıma yaşarken, sebze yemeklerini öğlen yerdim, akşam eve giderken bir porsiyon kadar tavuk, balık,et, köfte gibi bişeyler alır, eve gidince ızgara olarak pişirir, yanına da salata yapar yerdim. alternatif olarak düşünebilirsin..

Canlarım 5. olmuşuz tebrik ederim herkesi. 4. olan takımdan daha fazla kilo vermemize rağmen yüzde olarak düşük çıkmışız ondan biz 5. olmuşuz.

oh oh listede yükseliyoruz.

çok geçmiş olsun canım. bizde de aynı durum var. perşembeden beri dr hastane koşturuyoruz. dün anneme tansiyonu 24 saat boyunca ölçecek bir alet taktırdık. bir de bademcikleri şişti, aklım evde kaldı. kayınvalidemi aradım, temizlik yapıyorum dedi. sinirlerime hakim olamadım başladım ağlamaya, siz niye laftan anlamıyorsunuz, bak annem böle sen böle diye. aman dedi sen üzülme. sonra bütün günü birlikte geçirdiler. üzülme dedi ama tansiyon hapını içtiği halde 18 19 tansiyonla geziyor kadın. taktım kafaya. ne mi oldu? migrenim tuttu. bütün gün dışardaydım, ne ilaç ne soğan bulamadım tabi. sokakta yığılıp kalacaktım nerdeyse. eve zor attım kendimi. hemen soğan sıktık ama iş işten geçmişti. bütün gece yattım. annem bi yanda ben bi yanda. dediğin gibi biz de hep birlikte hasta oluruz. kardeşim birer tost yaptı da yedik vallahi. sabah ilaç aldım da ancak kendime gelebiliyorum.annem, kayınpederim, nişanlım grip, soğukalgınlığı,ben migren derken hasta olduk hepimiz..

ben de kahvaltımı yaptım

hemen göstereyim size

Eki Görüntüle 174643

ZEYTİNLERİN İKİSİNİ YEDİM

tahin pekmezden de 2 çk yedimmm

afiyet olsun. pek de güzel kahvaltıymış.

gelelim benim dün bugün yediklerime

dün sabah

hububatlı ekmek 1.5 dilim
peynir
domates salata

dün öğlen

mercimek çorbası
(başımda ağrıdığından zorla bunu yiyebildim)
1 dlim ekmek

ara
1 adet kbar

akşam

hububatlı ekmekten peynirli tost

bugün maydonozun son günüydü. 15 i tamamladım.
aç karnına akupunktura gittim. 78.4 kg çıktım. dünden 100 gr eksik ama bu haftaya eklencek o da.

kahvaltı

1 dilim ekmek
peynir
domates salata
1 çay kaşığı pekmez

ara

7-8 tane kuru kırmızı üzüm yedim

öğlen

terbiyeli tavuk çorbası yaptım şimdi onu yicem
yanında kereviz var, zeytinyağlı

öğle yemeğime ekleme yaptım

çorba
bir parça tavuk pirzola
bir çorba kaşığı kereviz
1 dilim ekmek

ara

1 kivi
1 dilim baklava

akşam da çorba içerim. belki de içmem. haftasonu öğünler şaşırıyor malum

iyi haftasonları güzrl bayanlarrr :)

bende bugünki menümü yazıyoruum :)

sabah
1 haslanmış yumurta
1 çay kasıgı pınar beyaz light
1 cay kaşıgı light beyaz peynir
2 domates

ara
yok :)

öğlen
5 tane ızgara köfte
1 ızgara sivri biber ve yarım domates
1 dilim kepek ekmeği

akşam
meyve salatası ( 1 elma, 4 adet çilek, yarım portakal )

artı olarak bugün belgradda 4 km yürüyüş yaptımm şimdi de bi yarım saat göbek atcam kendi kendime

sevgilerrrr

Çok geçmiş olsun canım. Hem işe gitmişsin hem de eve gidip iş yapmaktan bahsediyosun. Böyle iyileşemezsin ki. dinlenmeden olmaz kesinlikle.

merhaba kılo veren herkesı kutluyorummmmm
bu haftasonu ıst gıttım dıyetısyenıme moralımı duzelttı valla hıc moralımı bozmuyor hep sen yaparsın dıyor bende gaza gelıyorum bu seferde bana zayıfla senı tv ye cıkaracagım dedı yasasın unlu olacagım neyse haftasonu ıst da bıraz kacırdım ama toparlarım bu hafta coooook calısmalıyım cooook
ıyı pazarlarrrr

ama en azından tantunimizi yeriz ya şöyle bi istediğimiz kiloya gelince.. pasta börek yemeyiz.. tantuni yenir ya

geçmiş olsun canım.. havalar tam hasta edecek türden burda.. inşallah ben de olmam.. hapşırıp duruyorum ama :2: halsizlik yok çok şükür.. iyi bak kendine..

günaydın bayanlarrr :)
yeni bir hafta, güzel bir hava... hayırlara vesile olsun da verelim şu kiloları inşallah :)

günaydın ama burda hava güzel değil akşam az buçuk kar bile yapdı.. sürekli yağmurlu.. nisan ayı yağmurlu geçermiş burda

:97:

benim haftasonum yine düzensiz geçti tabi.. ben aslında haftasonu düzenli geçirsem belki zayıflayacağım rahat rahat.. cuma-cumartesi akşam yemeğinde tavuk yedim birer dilim ekmekle.. yanında yeşil salata ve ayran.. cumartesi pazar kahvaltılarımda ekstra olarak üçer dilim yumurtalı ekmek vardı(aslında çok yağlı bişey kendisi) o çok fazla kaçtı.. cuma günü akşam misafirimiz vardı.. bana verdiği zarar iki bardak kola ile 2 kase cips(küçük kase ama) oldu.. pazar öğleden sonra yine miisafirim vardı.. ıslak kek gül böreği ve patates salatası yaptım.. o gün toplamda 3 dilim börek yedim ama üç dilim ekmeğe denk geliyo.. çünkü bir dilim gül böreği çeyrek yufkadan yapılıyo.. o da bir diyetisyenden duyduğum kadarıyla (daha önce buraya da yazmıştım) 1 dilim ekmeğe denk.. ben de gül böreğini hiç yağ koymadan pişirdim.. ıslak kek biraz problem yani şu an.. bi de cips ve kolalar.. pazar günü de 1 bardak kola içtim çerez yemedim..

bu sabah da kahvaltı da 1 dilim gül böreği 1 bardak ayran içtim.. öğlen de domates salatalık yumurta peynir falan yerim.. akşama da mercimek çorbası yapıcam.. her öğlen sebze yemeği nasıl yerim onu düşünüyorum kara kara

:44:

diyetisyeninin adı ne canım,merak etiim ?

günaydın bayanlarrr :)
yeni bir hafta, güzel bir hava... hayırlara vesile olsun da verelim şu kiloları inşallah :)

günaydın canım.herkese güzel bi hafta diliyorum bende.çabuk ve güzel geçsin

evet canım malesef hafta sonu diye kaçaklar yapıyoruz iyi hoş ama ,dediğin gibi bu cuma günkü kilo vermemizi etkiliyor

hudubatlı ekmekte neymiş canım ya merak ettim hiç duymamıştım ?

orası balıkesir galiba :)
benim de ailem orda yaşıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…