- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.181
öğlen mönün çok iyi olmuş canım ama akşam çok hafif olmuş.bi çorba ve yoğurt ekleseymişsin bence akşam mönüne.tek kalsiyum süt olmuş sabah öğününde.
Açıkmamışsın iyi gerçi ama sonra gece çok acıkmayasın tatlım dikkat et
merhaba takımcığım çok hastayım dün gece belki 10 ssefer kalkmışımdır boğazımın iki tarafıda şişti baş ağrısı mide bulantsıı ateş terleme halsizlik ne ararsanız var bende bugün sesim çıkmıyor sabah kalkar kalmaz ilk kez midem bulana bulana maydanoz kürümü içtim yarın son kürü yapıyorum . iş yerine geldim mecburen işler yoğun diye izin alamadım bir simitin yarısını yedim ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçlarını aldım az önce ıhlamur eşliğinde kalan yarım simidide yedim o kadar zorlanıyorum ki yemekte midem bulanmasa yemeyecektim ama iyileşmem lazım . bugün evde dünya kdar iş beni bekliyor offf kim yapacak nasıl yapacağım hiç bilmiyorum Allah bana güç kuvvet versin ben iyiysem herkez iyi kızlar evde herkez hasta bende hasta oldum tam oldu yani dua edin toparlanıp şu işleri yapabileyim .
daha bişey yemem eve gidene kadar eve gittiğimdeyse ne varsa atıştırıp iyi hissedersem işlerimi yapıcam yok iyi hissetmezsem yatıcam hemen hepinizi öpüyorum ....
merhaba takımcığım çok hastayım dün gece belki 10 ssefer kalkmışımdır boğazımın iki tarafıda şişti baş ağrısı mide bulantsıı ateş terleme halsizlik ne ararsanız var bende bugün sesim çıkmıyor sabah kalkar kalmaz ilk kez midem bulana bulana maydanoz kürümü içtim yarın son kürü yapıyorum . iş yerine geldim mecburen işler yoğun diye izin alamadım bir simitin yarısını yedim ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçlarını aldım az önce ıhlamur eşliğinde kalan yarım simidide yedim o kadar zorlanıyorum ki yemekte midem bulanmasa yemeyecektim ama iyileşmem lazım . bugün evde dünya kdar iş beni bekliyor offf kim yapacak nasıl yapacağım hiç bilmiyorum Allah bana güç kuvvet versin ben iyiysem herkez iyi kızlar evde herkez hasta bende hasta oldum tam oldu yani dua edin toparlanıp şu işleri yapabileyim .
daha bişey yemem eve gidene kadar eve gittiğimdeyse ne varsa atıştırıp iyi hissedersem işlerimi yapıcam yok iyi hissetmezsem yatıcam hemen hepinizi öpüyorum ....
herkese günaydınlaaaaaaaaarrr
ferihancım geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşirsin canım
lequimcim sen de hoşgeldin canım takıma ama yediklerin bana az geldi
geçen sene ben de tektim, bu sene evliyim de :))
ve senin gibi atlıyodum öğünleri ve kilo da veremiyodum, o yüzden yemek yapmanı tavsiye ederim
basit şeyler yapabilirsin
kabak, tavuk, salatalar gibi
ben de kahvaltımı yaptım
hemen göstereyim size
Eki Görüntüle 174643
ZEYTİNLERİN İKİSİNİ YEDİM
tahin pekmezden de 2 çk yedimmm
takyon hanım bana gel dediiii, ben de geldiiiim :)
şimdi napıyoruuum :)
kızlar kızlar bilin bakjalım ne gördümkardeş takıma gittimde çok güzel bi uygulama yapıyorlar kendi içlerindede sıralama yapmışlar yani takım olarak genel takımlarla yarışıyoruzya onlar bide takım içi yarışma düzenliyorlar sırayla birinci ikinci vesaire işte canım çekti bizde yapalımmı aynısından
eeveeet benimoo
eveeet ben deee bugün yediklerimiz yazıyım :)
sabah
kücük bi kase nesfit sade ve yarım yağlı süt
sekersiz cay
ara
1 tane kepekli grissini
öğle
kocaaa bi tabak tavuklu salata
1 dilim kepek ekmegi
ara
2 tane kepekli grissini
aksam
1 tane elmaa
yatmadan da su içerim artık :)
Canlarım 5. olmuşuz tebrik ederim herkesi. 4. olan takımdan daha fazla kilo vermemize rağmen yüzde olarak düşük çıkmışız ondan biz 5. olmuşuz.
ben de kahvaltımı yaptım
hemen göstereyim size
Eki Görüntüle 174643
ZEYTİNLERİN İKİSİNİ YEDİM
tahin pekmezden de 2 çk yedimmm
sevalcim yok öyle incecik olunca özgürce yemek biliyorsun bizim kilolar çok yerleşik gitselerde yerlerini unutmayıp yeniden gelebiliyorlar o yüzden acıcık tadarız çok değil yada kaçırırsakta şöyle bir gezer tozar sporumuzuda yapar öyle eritiriz nasıl fikir
günaydın bayanlarrr :)
yeni bir hafta, güzel bir hava... hayırlara vesile olsun da verelim şu kiloları inşallah :)
merhaba kılo veren herkesı kutluyorummmmm
bu haftasonu ıst gıttım dıyetısyenıme moralımı duzelttı valla hıc moralımı bozmuyor hep sen yaparsın dıyor bende gaza gelıyorum bu seferde bana zayıfla senı tv ye cıkaracagım dedı yasasın unlu olacagımneyse haftasonu ıst da bıraz kacırdım ama toparlarım bu hafta coooook calısmalıyım cooook
ıyı pazarlarrrr
günaydın bayanlarrr :)
yeni bir hafta, güzel bir hava... hayırlara vesile olsun da verelim şu kiloları inşallah :)
benim haftasonum yine düzensiz geçti tabi.. ben aslında haftasonu düzenli geçirsem belki zayıflayacağım rahat rahat.. cuma-cumartesi akşam yemeğinde tavuk yedim birer dilim ekmekle.. yanında yeşil salata ve ayran.. cumartesi pazar kahvaltılarımda ekstra olarak üçer dilim yumurtalı ekmek vardı(aslında çok yağlı bişey kendisi) o çok fazla kaçtı.. cuma günü akşam misafirimiz vardı.. bana verdiği zarar iki bardak kola ile 2 kase cips(küçük kase ama) oldu.. pazar öğleden sonra yine miisafirim vardı.. ıslak kek gül böreği ve patates salatası yaptım.. o gün toplamda 3 dilim börek yedim ama üç dilim ekmeğe denk geliyo.. çünkü bir dilim gül böreği çeyrek yufkadan yapılıyo.. o da bir diyetisyenden duyduğum kadarıyla (daha önce buraya da yazmıştım) 1 dilim ekmeğe denk.. ben de gül böreğini hiç yağ koymadan pişirdim.. ıslak kek biraz problem yani şu an.. bi de cips ve kolalar.. pazar günü de 1 bardak kola içtim çerez yemedim..
bu sabah da kahvaltı da 1 dilim gül böreği 1 bardak ayran içtim.. öğlen de domates salatalık yumurta peynir falan yerim.. akşama da mercimek çorbası yapıcam.. her öğlen sebze yemeği nasıl yerim onu düşünüyorum kara kara
:44:
gelelim benim dün bugün yediklerime
dün sabah
hububatlı ekmek 1.5 dilim
peynir
domates salata
dün öğlen
mercimek çorbası
(başımda ağrıdığından zorla bunu yiyebildim)
1 dlim ekmek
ara
1 adet kbar
akşam
hububatlı ekmekten peynirli tost
bugün maydonozun son günüydü. 15 i tamamladım.
aç karnına akupunktura gittim. 78.4 kg çıktım. dünden 100 gr eksik ama bu haftaya eklencek o da.
kahvaltı
1 dilim ekmek
peynir
domates salata
1 çay kaşığı pekmez
ara
7-8 tane kuru kırmızı üzüm yedim
öğlen
terbiyeli tavuk çorbası yaptım şimdi onu yicem
yanında kereviz var, zeytinyağlı
ama en azından tantunimizi yeriz ya şöyle bi istediğimiz kiloya gelince.. pasta börek yemeyiz.. tantuni yenir ya
geçmiş olsun canım.. havalar tam hasta edecek türden burda.. inşallah ben de olmam.. hapşırıp duruyorum ama :2: halsizlik yok çok şükür.. iyi bak kendine..
günaydınama burda hava güzel değil akşam az buçuk kar bile yapdı.. sürekli yağmurlu.. nisan ayı yağmurlu geçermiş burda
:97:
orası balıkesir galiba :)
benim de ailem orda yaşıyo :)
orası balıkesir galiba :)
benim de ailem orda yaşıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?