Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de pazar günü yediklerimi yazıyım :)

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
yarım kk pınar beyaz light

ara
1 adet peynirli wasa

öğlen
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk ( 1 yemek kaşığı z.yagıyla yaptım, tuzsuz )
bir dilim ekmek

ara
yarım dilim light pasta :) ( sevgilimle yıldönümümüzdü, eti formun limonlu bisküvileri ve light sütle hazırladıgım pudingle kendim yaptım :) süper oldu artı light pasta oldu :) )

akşam
2 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı haşlanmış makarna
1 kase salata ( marul , domates, sirke, nar ekşisi )

benden bu kadar :)

bu sabahta unonun 39 kalori olan denge ekmekleriyle 1 tane tost light pınar beyazla..

sizce mönüm nasıll :)

sevgilerrr

KILZAR BENİM HAFTA SONUM FENA GEÇMEDİ DİYEBİLİRİM.KAÇAMAKLARIM CUMARTESİ AKŞAMI
1 DİLİM PASTA+ 1 AVUÇ ÇEKİRDEK
PAZAR SABAHI 1 DİLİM PASTA

AMA PAZAR AKŞAMI YEMEK YEMEDİM SADECE MEYVEYLE GEÇİŞTİRDİM.
SABAHTAN YETRİ KADARE KALORİ ALDIM DİYE
BİDE 45 DK KADAR YÜRÜDÜM PAZAR GÜNÜ ERİMİŞTİR HERHALDE.
GÜZEL Bİ HAFTA SONUYDU,epey bi gezdim.doğum yapan arkadaşlarım vardı onlara ziyaretlerde bulundum.güzel geçti yani özetle

güzel olmuş güzel.afiyet olsun :))

bizde dün kocacımla çok tahıllısını aldık unonun ama o nun tek dilimi 59 kaloriymiş.bende bu sabah 1 dilim yedim onu görünce :))

o yazının bi anlamı var canım,yanlış hatırlamıyorsam gülhan yada seval bi karikatür göndermişti ordan kalma o balıkesirli muhabbeti

evet kesinlikle.. Ama ayrıca balıkesirli olmam benim için o karikatürü ayrıcalıklı kılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel olmuş güzel.afiyet olsun :))

bizde dün kocacımla çok tahıllısını aldık unonun ama o nun tek dilimi 59 kaloriymiş.bende bu sabah 1 dilim yedim onu görünce :))

teşekkürler :)
tam tahıllı ekmekler cok tok tutuyomuş öyle duydum ama denemedim henüz..
şöyle en çıtırından beyaz ekmege hasret kaldıık :)

şuan aldığım bir kararla öğlen ton balıklı salata yicem

tarif veriyorum göbek marul doğranır biraz tuz ekilir üstüne 1 konserve ton balığı 1 konserve mısır eklenir. afiyet olsun bana

el olduysa bende deneyeyım

canım merak ettım nasıl yaptın pastayı guz

mrb seval nasıl gıdıyor rejım benım haftasonu kacamagıdan sonra 1.5 kılo almıs gordum tartıda kendımıneyse verecegım bu hafta dıyetısyene gıtmeme 40 gunum var 40 gunde 7-8 kılo verıp 2 rakamlılara dusmek ıstıyorum senın nasl gıdıyor?

arkadaslar dun cok kotu bır gece gecırdım aksam tavuk almıstım tarıhıne bakmadan almıstım artık tarıhımı gecmıstı bılmıyorum neyse sabaha karsı 4:30 gıbı acayıp bır mıde sancısıyla ve bulantısıyla uyandım anlatamam nasıl fenaydı cıkarsam rahatlıycam ama yapamadım neyse acılemı gıtsem dedım sımdı mıdemı yıkarlarsa dıyede cekındım evde kımse yoktu neyse bende kendım yıkadım mıdemı2 lıtre su ıctım bıranda bundan sonra rahatladım bıraz ölüyorum zannettım yaaaa sız sız olun tarıhıne bakmadan almayın tavuk urunlerını

herkese selamlar hatunlar hepinize güzel bi hafta dilerim arkadaşlar haftasonu kaçamağım yok denecek kadar az sadece dün sabah kayınvalideölere kahvaltıya gitmiştik orda 2 dilim börek yedim ama telafi edicem inşaAllah sonra görüşürüz arkadaşlar

yasafatcım geçmiş olsun canımm Allah korumuş

teşekkür ederim canım çorba içebiliyorum birtek zaten onu içemesem aç kalıyorum .

teşekkür ederim canım kahvaltını çok beğendim süperrr

teşekkür ederim canım dinlenemediğim için bu haldeyim zaten 15 günün acısı çıkıyor işte malesef ılık şeyler içiyorum tek yapabildiğim .

taydincim teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canım önce sağlık bunu anlıyyo insan sen iyiysen herkeze faydan var kötüysen ne kendine bakabiliyorsun ne başkasına Allah sağlık versin gerisi boş

Çok geçmiş olsun canım. Hem işe gitmişsin hem de eve gidip iş yapmaktan bahsediyosun. Böyle iyileşemezsin ki. dinlenmeden olmaz kesinlikle.

teşekkür ederim canım ben cumartesi 2 ye kadar çalıştım Allahtan çok yoğun değildi işler eve gittim birde iş yaptım çünkü mecburdum yapmaya evde herkez hasta birde toza dayanamayan astım hastası bir anneannem var onun için yapmak zorundaydım yaptım mecburen tabi sabaha kadar inledim durdum . şükürler olsun yinede ...

yeriz yeriz merak etme tantuni yemicezde napıcaz bir yeriz bir yürürüz napalım

çok teşekkür ederim canım tam hastalık yavası keşke hapşurmayala kalsaydı benimkisi ben tam ciğerlerimi üşüttüm birde boğaz şişti kötü üşütmüşüm fuara gittiğim dönem geçen hafta yağmur yedim 3 gün üstüste o zaman üşüttüm tril tril fuar güzeli olucam diye ince giyinince yağmuruda alınca tabi böyle olurum hata benim yani :2:

ALLAH KORUMUŞ CANIM,ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

SELAM TATLIM.BENİM HAFTA SONUMDA GÜZEL GEÇTİ.YOK DENECEK KADAR.MAŞALLAH DİYELİM.

geçmiş olsun canım dikkat et tavuk çok tehlikeli benimde pek huyum değildir tarihine bakıp alışveriş yapmak ama dikkat etmek gerekiyor .

haftasonum çok kötü geçti canım.. ama tartılmadım cuma tartılıcam.. evdeki tartım bozuldu ama yeni pil alıp bi denicem belki pili bitmiştir.. haftasonu hiç diyet yapan biri gibi değildim.. hiç dikkat etmedim.. ama kilo almış gibi de hissetmiyorum.. geçen cuma eczacının tartısında 109 çıktım.. umarım bu cumafazla 1,5 kilondan kurtulursun.. 40 günde 8 kilo belki olmaz ama 5-6 kilo vermen mümkün bence..

bak sakın o şok diyetlerden yapma zararlı çıkıyosun sonunda.. ben uğradım onların azizliğine vaktiyle çok.. yine insan kendini onlara inanmaktan alıkoyamıyo ne kötü

aslında canım biz bi dikkat etsek var ya kilomuz da fazla olduğu için herkesten kolay zayıflayacağız ama işte

Bu arada bugünkü menüm kesinleşti

kahvaltı: 1 dilim gül böreği 1 sb ayran

ara: 5 dilim eti form mukavva

öğlen: Ton balıklı salata 1,5 dilim ekmek + alpella beyz gofret+ yarım bardak şeftali suyu

ara: 2 dilim gül böreği + 1 sb şeftali suyu (aslında bu ana öğün sayılabilir bugün için akşama yakın yapıcam çünkü)

akşam: Süt

canım takımım merhabalar malum haftasonu hastalık vs derken giremedim o yüzden girer girmez geçmişi okuyup cevap yazmakla meşgul oldum . haftasonu dinlenemedim hasta hasta temizlik yaptım cumartesi, pazar günü üniversiteden bir arkadaşım bana geldi misafirim oldu hasta halde ne kadar ilgilenebildiysem artık yine dinlenemedim tabi onun gitmesi akşam 8 i buldu yediklerime dikkat edemedim ama çok abarttığımı düşünmüyorum pazar günü az miktarda kek ve 2 tane küçük peynirli poğaça yedim sadece tek kaçamağım onlar bu sabahta erkenden doktora gittim . ciğerlerimi üşütmüşüm bir çanta ilaç verdi geçicek inşallah , ve yine işe geldim ...

cumartesi akşam 1 kase çorba içtim ( başka bişey yemeğe iştahım yoktu ilaç içmek için yedim onuda )
pazar kahvaltıda biraz biber kavurması , biraz peynir , 2 dilim ekmekle domates salatalık
öğle 1dilim kek küçüktü , 2 küçük peynirli poğaça
akşam yemeği geç oldu biraz 08:30 civarı yedim . mercimek çorbası , balık ve salata (ekmek yemedim )

bu sabah börek yedim az miktarda doktorda olduğum için kahvaltı yapamadım ilaç içmem gerektiği için işe gelir gelmez pastaneden aldım simit yoktu mecbur az miktarda börek aldım ama midem yandı yağlı geldi malesef akşama kadar bişey yiyemem artık

sabah eczanede ilaç alırken bir davetiye verdiler malum kilolu gördükleri için beni diyetisyenimiz geliyor vücut yağınızı ölçtürüp zayıflamak istermisiniz dediler . bende tabi dedim . cumartersi günü gidip vücut yağımı ölçütürüp bir diyet listesi vericeklermiş nasıl bişey bilmiyorum sizinle paylaşırım pazartesi günü kardeşimle gideceğim bakalım neler olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…