- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.201
ben de pazar günü yediklerimi yazıyım :)
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
yarım kk pınar beyaz light
ara
1 adet peynirli wasa
öğlen
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk ( 1 yemek kaşığı z.yagıyla yaptım, tuzsuz )
bir dilim ekmek
ara
yarım dilim light pasta :) ( sevgilimle yıldönümümüzdü, eti formun limonlu bisküvileri ve light sütle hazırladıgım pudingle kendim yaptım :) süper oldu artı light pasta oldu :) )
akşam
2 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı haşlanmış makarna
1 kase salata ( marul , domates, sirke, nar ekşisi )
benden bu kadar :)
bu sabahta unonun 39 kalori olan denge ekmekleriyle 1 tane tost light pınar beyazla..
sizce mönüm nasıll :)
sevgilerrr
burası Van da.. Benim de ailem Balıkesirde
o yazının bi anlamı var canım,yanlış hatırlamıyorsam gülhan yada seval bi karikatür göndermişti ordan kalma o balıkesirli muhabbeti
Ikimizde tr'nin bir ucunda gurbette.. Off :2:
güzel olmuş güzel.afiyet olsun :))
bizde dün kocacımla çok tahıllısını aldık unonun ama o nun tek dilimi 59 kaloriymiş.bende bu sabah 1 dilim yedim onu görünce :))
sen nerdesin bu taraflarda mı
el olduysa bende deneyeyımben de pazar günü yediklerimi yazıyım :)
ara
yarım dilim light pasta :) ( sevgilimle yıldönümümüzdü, eti formun limonlu bisküvileri ve light sütle hazırladıgım pudingle kendim yaptım :) süper oldu artı light pasta oldu :) )
sevgilerrr
şuan aldığım bir kararla öğlen ton balıklı salata yicem
tarif veriyorum göbek marul doğranır biraz tuz ekilir üstüne 1 konserve ton balığı 1 konserve mısır eklenir. afiyet olsun bana
geçmiş olsun ferihannn dikkat et kendine
eve gidince sıcak bol biberli bir corba içersen hem bogazlarına iyi gelir hem metabolizmanı hızlandırır :)
buarada ufak bir nacizane tawsiye : simit yerken susamlarını temizleyip yersek 80 kalori az almış oluyoruz :) susamlar yerine 1 haslanmış yumurta yiyip hem protein alabiliriz hemde bizi tok tutar :)
sevgiler, bir an önce iileşmen dileğiyle..
herkese günaydınlaaaaaaaaarrr
ferihancım geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşirsin canım
lequimcim sen de hoşgeldin canım takıma ama yediklerin bana az geldi
geçen sene ben de tektim, bu sene evliyim de :))
ve senin gibi atlıyodum öğünleri ve kilo da veremiyodum, o yüzden yemek yapmanı tavsiye ederim
basit şeyler yapabilirsin
kabak, tavuk, salatalar gibi
ben de kahvaltımı yaptım
hemen göstereyim size
Eki Görüntüle 174643
ZEYTİNLERİN İKİSİNİ YEDİM
tahin pekmezden de 2 çk yedimmm
çoook geçmiş olsun canım benim.bol bol dinlen dicem ama işteymişsinde.bol sıvı al ıhlamur adaçayı falan iç.allah acil şifalar versin tatlım
ohh afiyet olsun şekerim.pek iştah acıcı gözüküyo kahvaltın tebrikler,güzel olmuş :))
selam hepinize kızlar,
iyi yaptın canım. hoşgeldin
yapalım yapalım biz de yapalım
şşşttt benimo yasak kelime. canı çekiyo sonra kısların..
bence de akşam yememişsin. ben tek başıma yaşarken, sebze yemeklerini öğlen yerdim, akşam eve giderken bir porsiyon kadar tavuk, balık,et, köfte gibi bişeyler alır, eve gidince ızgara olarak pişirir, yanına da salata yapar yerdim. alternatif olarak düşünebilirsin..
oh oh listede yükseliyoruz.
çok geçmiş olsun canım. bizde de aynı durum var. perşembeden beri dr hastane koşturuyoruz. dün anneme tansiyonu 24 saat boyunca ölçecek bir alet taktırdık. bir de bademcikleri şişti, aklım evde kaldı. kayınvalidemi aradım, temizlik yapıyorum dedi. sinirlerime hakim olamadım başladım ağlamaya, siz niye laftan anlamıyorsunuz, bak annem böle sen böle diye. aman dedi sen üzülme. sonra bütün günü birlikte geçirdiler. üzülme dedi ama tansiyon hapını içtiği halde 18 19 tansiyonla geziyor kadın. taktım kafaya. ne mi oldu? migrenim tuttu. bütün gün dışardaydım, ne ilaç ne soğan bulamadım tabi. sokakta yığılıp kalacaktım nerdeyse. eve zor attım kendimi. hemen soğan sıktık ama iş işten geçmişti. bütün gece yattım. annem bi yanda ben bi yanda. dediğin gibi biz de hep birlikte hasta oluruz. kardeşim birer tost yaptı da yedik vallahi. sabah ilaç aldım da ancak kendime gelebiliyorum.annem, kayınpederim, nişanlım grip, soğukalgınlığı,ben migren derken hasta olduk hepimiz..
afiyet olsun. pek de güzel kahvaltıymış.
Çok geçmiş olsun canım. Hem işe gitmişsin hem de eve gidip iş yapmaktan bahsediyosun. Böyle iyileşemezsin ki. dinlenmeden olmaz kesinlikle.
ama en azından tantunimizi yeriz ya şöyle bi istediğimiz kiloya gelince.. pasta börek yemeyiz.. tantuni yenir ya
geçmiş olsun canım.. havalar tam hasta edecek türden burda.. inşallah ben de olmam.. hapşırıp duruyorum ama :2: halsizlik yok çok şükür.. iyi bak kendine..
günaydınama burda hava güzel değil akşam az buçuk kar bile yapdı.. sürekli yağmurlu.. nisan ayı yağmurlu geçermiş burda
:97:
arkadaslar dun cok kotu bır gece gecırdım aksam tavuk almıstım tarıhıne bakmadan almıstım artık tarıhımı gecmıstı bılmıyorum neyse sabaha karsı 4:30 gıbı acayıp bır mıde sancısıyla ve bulantısıyla uyandım anlatamam nasıl fenaydı cıkarsam rahatlıycam ama yapamadım neyse acılemı gıtsem dedım sımdı mıdemı yıkarlarsa dıyede cekındım evde kımse yoktu neyse bende kendım yıkadım mıdemı2 lıtre su ıctım bıranda bundan sonra rahatladım bıraz ölüyorum zannettım yaaaa sız sız olun tarıhıne bakmadan almayın tavuk urunlerını
herkese selamlar hatunlar hepinize güzel bi hafta dilerim arkadaşlar haftasonu kaçamağım yok denecek kadar az sadece dün sabah kayınvalideölere kahvaltıya gitmiştik orda 2 dilim börek yedimama telafi edicem inşaAllah sonra görüşürüz arkadaşlar
yasafatcım geçmiş olsun canımm Allah korumuş
arkadaslar dun cok kotu bır gece gecırdım aksam tavuk almıstım tarıhıne bakmadan almıstım artık tarıhımı gecmıstı bılmıyorum neyse sabaha karsı 4:30 gıbı acayıp bır mıde sancısıyla ve bulantısıyla uyandım anlatamam nasıl fenaydı cıkarsam rahatlıycam ama yapamadım neyse acılemı gıtsem dedım sımdı mıdemı yıkarlarsa dıyede cekındım evde kımse yoktu neyse bende kendım yıkadım mıdemı2 lıtre su ıctım bıranda bundan sonra rahatladım bıraz ölüyorum zannettım yaaaa sız sız olun tarıhıne bakmadan almayın tavuk urunlerını
mrb seval nasıl gıdıyor rejım benım haftasonu kacamagıdan sonra 1.5 kılo almıs gordum tartıda kendımıneyse verecegım bu hafta dıyetısyene gıtmeme 40 gunum var 40 gunde 7-8 kılo verıp 2 rakamlılara dusmek ıstıyorum senın nasl gıdıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?