Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bezelyede patlıcanda aynıdır bizim için bizde acemi üye yok gelen dostumuzdur burda olduğu sürece :) mezun olan arkadaşımızda hala burda gidemiyor dediğim gibi güzel bir dost arkadaş ortamımız oldu maşaallah Allah bozmasın

sen bi gelde hayırlısıyla ben ellerimle yaparım arkadaşıma :)

ileride mersinde buluşunca incecik olacağımız için özgürce yeriz

ben şimdi tavuklu yapabilirim onu belki

ben geldimmm
herkeş kilo vermiş ne güzel yaaaaaa

tebrikler kızlaaarrr

ben de dün akşam nihayet adam gibi spor yaptım
50 dk koşu bandında yürüdüm

akşam yemeği olarak da
5-6 yk patlıcan yemeği ( tarifini verdiğim )
4 köfte
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk yooort
1 dilim ekmek yidiiimmm

sonrasında da ara olarak 1 fincan leblebi ve çay içtim

sabah kahvalıtısı olarak da

2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1er domates, salatalık, havuç
1 kk .beyaz peynir
1 çk fındık ezmesi yedimm

ara yapamadım

öğle yemeği olarak

1,5 kepçe mercimek çorbası
ton balıklı salata
1 dilim ekmek yedim
birazdan elma ile ara yapıcam

bsabahtan evdeydim ben, 2 saate yakın temizlik yaptım, h.sonu o dertten kurtuldum en azından

bide hareket etmiş oldum

akşam da yine spor yapıcam inşallah
yapamadığım günlerin acısını çıkarmalıyım bi an önce

hoşgeldin canımm nerdesin kız göremiyorum seni ne zamandır maşallah iyi etmiişsin bende bu hafta bol bol yürüyüş yaptım kendimi çok iyi hissediyorum

bencede yapalım ya motive motivedir valla :))

hoşgeldin canımm nerdesin kız göremiyorum seni ne zamandır maşallah iyi etmiişsin bende bu hafta bol bol yürüyüş yaptım kendimi çok iyi hissediyorum

walla canım ya karşılaşamadık bi türlü
gerçekten çok iyi oldu canım ya, bugün yarın derken bayadır yürüyüş yapamamıştım ama dün akşam şeytanın bacağını kırdım en soniunda :)))))))

sen de çok iyi yapmışsın
yürüyüş yapınca insan hem kendini daha mutlu hissediyo bide çok da faydalı sadece kilo verme açısından değil her açıdan çok faydalı yürümek :))

ileride mersinde buluşunca incecik olacağımız için özgürce yeriz

ben şimdi tavuklu yapabilirim onu belki

sevalcim yok öyle incecik olunca özgürce yemek biliyorsun bizim kilolar çok yerleşik gitselerde yerlerini unutmayıp yeniden gelebiliyorlar o yüzden acıcık tadarız çok değil yada kaçırırsakta şöyle bir gezer tozar sporumuzuda yapar öyle eritiriz nasıl fikir

hoşgeldin canım mezun oldun diye kaçamak yapmaya başladın takıma sık uğramıyorsun ihmal etme bizi sakın özletme kendini

kızlar ben ara olarak 2 kuru kayısı 1 kuru incir 1 tam ceviz yedim

sonrada bugün şu bahsedilen wasa lardan aldım.1 tl lik ufak denemek için 2 tane vardı içinde.
1 tanesinden yedim okadan

eveeet ben deee bugün yediklerimiz yazıyım :)

sabah
kücük bi kase nesfit sade ve yarım yağlı süt
sekersiz cay

ara
1 tane kepekli grissini

öğle
kocaaa bi tabak tavuklu salata
1 dilim kepek ekmegi

ara
2 tane kepekli grissini

aksam
1 tane elmaa

yatmadan da su içerim artık :)

buarada sizlere uymak için bende birazdan tartılıcam hemdee tok karnına
sevgilim şu tartının pilini bi getirsin onu bekliyorum :)

evet mesela ben bu hafta hiçbişey yapamadım haneme sıfır olarak kaydedilen bir hafta oldu benim için haftaya da buz gibi olcakmış hava yine yürüyemem yani.

merhaba canım hoşgeldin aramıza. Ben de 75 kiloyla başladım ama şimdi 60 oldum diyebilmeyi çok isterdim ama olucam inşallah yolumu yarıladım sayılır şimdi 68,5 kilodayım. Umarım birlikte vericez tüm bu kiloları. Sen benden sonra geldin beni geçersin umarım da bana örnek olursun. ben bu aralar biraz diyet modundan çıktım gibi ama desteklerinizi bekliyorum.

hah yapalım ben her seferinde sondan birinci olurum madalya bile alırım

Canlarım 5. olmuşuz tebrik ederim herkesi. 4. olan takımdan daha fazla kilo vermemize rağmen yüzde olarak düşük çıkmışız ondan biz 5. olmuşuz.

öğlen mönün çok iyi olmuş canım ama akşam çok hafif olmuş.bi çorba ve yoğurt ekleseymişsin bence akşam mönüne.tek kalsiyum süt olmuş sabah öğününde.
Açıkmamışsın iyi gerçi ama sonra gece çok acıkmayasın tatlım dikkat et

akşam öğününü geçiştirmeseydin keşke bir elma akşam yemeği olarak seni tutmaz ki daha çok acıkırsın en azından salata sebze yada bir kase çorba içseydin ardından ara öğün yapardın elmayı diye düşünüyorum canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…