- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.541
haklisin kaptanim bu hafta ben bile makarnaydi lahmacundu filan yedim ki beyaz un agzima surmuyorum, ama gunluk tarti takibimi yapiyorum soeun gordugum anda hooop derim kendime simdilik az az da olsa eksilmeye devam ediyor....Menüler hiç iyi değil salmayın hanımlar lütfen kolay gitmiyor onlar 100 gramda ne emekler var full karbonhidrat olmasın menüler lütfen
Canım c vitamini, d vitamini ve çinko olan takviyelerden alabilirsin hem bağışıklık için de iyi :)Unutkanlıktan kiraz saplarını yesilcayi da çaydanlıkla beraber yaktım da azcuk B12 iğneleri bile işe yaramadı diyorum Esra kaptanim bazen eşim bile şaşırıyor niye bu kadar unutkanlastin diye
Benden çok çıkıyor böyle şeyler bu aralar her gün vitamin de kullanıyorum ama insan evde Kala kala böyle oluyor onu çözdüm iş yerine böyle değildim
bugü
Ah canım çok geçmiş olsun Allah korusun daha büyük bir şey olabilirdi ya
Tmm canım teşekkür ederim yapmaya çalışıyorm anacımda iyi bakıyor bana sağolsun 2.Canım c vitamini, d vitamini ve çinko olan takviyelerden alabilirsin hem bağışıklık için de iyi :)
bi de bütün b vitaminlerini almak lazım aslında,kuruyemiş, et tavuk yumurta baklagil çeşitlendirerek ye tatlım
Cherry Mom kaptanım senin için de geçerli tabii pacman kuşumun da değindiği gibi
Eşimin iş arkadaşının kardeşinde halsizlik öksürük tat ve koku kaybı varken test negatif çıkmış canım sen yine de dikkat et
Koku kaybın var mi
Kıyamam yaaBenim anneannem bugun covid yogun bakima alindi kendisi alzheimer hastasi 13 yildir son asamalarda pek iç açıcı konuşmadı doktorlar hepimiz cöktük şimdiden ortağımdan ve sizlerden özür diliyorum pek aktif olamayacağım.
bol limonlu mercimek çorba,salata ayran da güzel olurmuş tatlımevet ama buyukmud biraz yemin ediyorum midem agzimda eve yeni girdim simdi soda icicem
ya aslinda lahmacun filan unku bisi yemek istemiyorum ama oglumun yemek olayi cok sikinti hadi evdeyken ona ozel pisiriyorum filan ama disardayken mecburen ona yedirebilecegimiz seyler yiyoruz... beni mahvediyo o da,,,
siz cok yemiyosunuz ben az yiyorum sadece, midem almiyo cok fazla sey benim. bosuna vicdan yapma
Canım sen iyileşmene bak en önemlisi o bi de onu stres yapma şimdi.Kendine gelince bakarsınTmm canım teşekkür ederim yapmaya çalışıyorm anacımda iyi bakıyor bana sağolsun 2.Mehfam vakası olacağım benimde sonuç +3 olmasa bari
disarda salata yemem ben zTen de corba da aklima gelmedi... dogru diyosun....bol limonlu mercimek çorba,salata ayran da güzel olurmuş tatlım
sabah sutlu kahve, 2 kuru kayisi
ogle 1 muz, yesil cay, 3 tk fistik ezmesi
ara 4 mor erik
aksam et sote, 4 yk pirinc pilavi, bol salata
su azyarin su sisesi alayim
spor yok (bisikletle ise gidip gelme ve 8018 adim yuruyus var ama bunlar oek fark yaratmiyor bende)
Ben de sizi çok seviyoruum.
Evet kaçakları görelimmmm
Başta bendeniz emnisgeçiniz
Hiç şaşırmadığımpacman hiç mi spor yok yahu ? Nasıl ?
@mavimlide muaf tabiki
SaskinAnne B bluuee Amor-a biraz daha ağırlık vrmeniz gerekiyor gibi haftanız nasıl geçiyor takip edemedim ama asılalım lütfen ✌
kirmizigitar bakıyorum artık sende adım sayıyorsun nasıl oldu:) saat mi aldın :) bugünkü adımlar çok iyi ama walk Challenge için atsaydın +100 puan kapardın şansına küs
bu arada yokluğumda Challenge için mesaj atan kızları açıklayamadım ama puanlarını tabloya ekledim ♥ cumartesi günü 1. A AKREPcg pazartesi 1.seyrekyagmur +100 puan eklendi
haa birdeeTempus balım şahanesin çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim
Eki Görüntüle 2698623
Yaa kuşum evde yap sporunu olmuyor mu ??Ben de sizi çok seviyoruum.Başlamak istiyorum ama o potansiyeli henüz bulamadım. Yürüyüş yapmak istiyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorummm
Canım hurma,kuru kayısıyla da yapabilirsin onuBir gün mutlaka denerim o zaman.
Ne demek canım kaptancım, yeter ki sen iyi ol.
babannem yapardi benim, incir uyutmasinin olayi sadece incir ve sut olmasi zaten, o sekliyle bayagi tatli oluyor, hic balli duymamistim. nasil oldu ki?Hemen tarifini yazayımbenim evde beş kuru incirim varmış. Önce bunu sıcak suda bekletip yumusattim. Dogruyorsun küp küp. 2 bardak sütü biraz ısıtıyorsun yoğurt mayalama kıvamı gibi oluyor sıcaklığı. Sonra içine incirleri koyuyorsun. Ben tatlı olsun diye 1 tatlı kaşığı da bal koydum. Blederdan çektim. Sonra fırında bekletiyorum birkaç saat, ister ilk yarim saat 50 derece aç ya da hiç fırını açma sen bilirsin. mayalanıyor gibi oluyor. Sonra dolaba koyacağım . Bes tane bardak kaselerden çıktı. Bir tanesini yesem çok kalorili de değil, sağlıklı da
Benim sisem var da aklima gelmiyordu. Bugun hem pomodoro teknik de yaptim, 25 dk calis 5 dk ara, calisirken su icip aralarda tuvalete gittim :)Canım güzel bi şişe al kapaklı,karaf deniyor sanırım ,içine çubuk tarçın limon dilimleri koy tmm mı bak nasıl içiyosun sürekli de doldur
10 dk ile başlamış oooo süperrAç karna spor faydasını gören bir arkadaş
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Merhaba 🤗 Başta Kadınlar Kulübüne ve Zayıflama gruplarını açan, emek harcayan herkese teşekkürlerimle... Aslında diyet serüvenim bundan bi kaç yıl önce başladı. 15 kilo verip, son 6 kiloda 1 yıl takılı kalınca araştırma yaparken buraya rast geldim ve iyiki ama iyiki 5.takıma girdim, en güzel...www.kadinlarkulubu.com
Evet onları daha da çok seviyorum aslında. Yanında da biraz çiğ kuruyemiş... Oh oh çok güzel olur.Canım hurma,kuru kayısıyla da yapabilirsin onu
oh oh cnm güzel olmuşbabannem yapardi benim, incir uyutmasinin olayi sadece incir ve sut olmasi zaten, o sekliyle bayagi tatli oluyor, hic balli duymamistim. nasil oldu ki?
Benim sisem var da aklima gelmiyordu. Bugun hem pomodoro teknik de yaptim, 25 dk calis 5 dk ara, calisirken su icip aralarda tuvalete gittim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?