Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüler hiç iyi değil salmayın hanımlar lütfen kolay gitmiyor onlar 100 gramda ne emekler var full karbonhidrat olmasın menüler lütfen
haklisin kaptanim bu hafta ben bile makarnaydi lahmacundu filan yedim ki beyaz un agzima surmuyorum, ama gunluk tarti takibimi yapiyorum soeun gordugum anda hooop derim kendime simdilik az az da olsa eksilmeye devam ediyor....

Unutkanlıktan kiraz saplarını yesilcayi da çaydanlıkla beraber yaktım da azcuk B12 iğneleri bile işe yaramadı diyorum Esra kaptanim bazen eşim bile şaşırıyor niye bu kadar unutkanlastin diye
Canım c vitamini, d vitamini ve çinko olan takviyelerden alabilirsin hem bağışıklık için de iyi :)
bi de bütün b vitaminlerini almak lazım aslında,kuruyemiş, et tavuk yumurta baklagil çeşitlendirerek ye tatlım
Cherry Mom kaptanım senin için de geçerli tabii pacman kuşumun da değindiği gibi

bugü

Ah canım çok geçmiş olsun Allah korusun daha büyük bir şey olabilirdi ya
Benden çok çıkıyor böyle şeyler bu aralar her gün vitamin de kullanıyorum ama insan evde Kala kala böyle oluyor onu çözdüm iş yerine böyle değildim

Tmm canım teşekkür ederim yapmaya çalışıyorm anacımda iyi bakıyor bana sağolsun 2. Mehfam vakası olacağım benimde sonuç +3 olmasa bari

Kıyamam yaa çok geçmiş olsun hayatım iyi haberini alırsınız inşallah biz iyi düşünelim

bol limonlu mercimek çorba,salata ayran da güzel olurmuş tatlım

Tmm canım teşekkür ederim yapmaya çalışıyorm anacımda iyi bakıyor bana sağolsun 2. Mehfam vakası olacağım benimde sonuç +3 olmasa bari
Canım sen iyileşmene bak en önemlisi o bi de onu stres yapma şimdi.Kendine gelince bakarsın
anneciğinin de elleri dert görmesin Allah sağlık uzun ömür versin

Canım güzel bi şişe al kapaklı,karaf deniyor sanırım ,içine çubuk tarçın limon dilimleri koy tmm mı bak nasıl içiyosun sürekli de doldur

Evet kaçakları görelimmmm

Başta bendeniz emnis geçiniz
Hiç şaşırmadığım pacman hiç mi spor yok yahu ? Nasıl ?

mavimli de muaf tabiki

SaskinAnne B bluuee Amor-a biraz daha ağırlık vrmeniz gerekiyor gibi haftanız nasıl geçiyor takip edemedim ama asılalım lütfen ✌

kirmizigitar bakıyorum artık sende adım sayıyorsun nasıl oldu:) saat mi aldın :) bugünkü adımlar çok iyi ama walk Challenge için atsaydın +100 puan kapardın şansına küs

bu arada yokluğumda Challenge için mesaj atan kızları açıklayamadım ama puanlarını tabloya ekledim ♥ cumartesi günü 1. A AKREPcg pazartesi 1. seyrekyagmur +100 puan eklendi

haa birdee Tempus balım şahanesin çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim

Son düzenleme:
Ben de sizi çok seviyoruum. Başlamak istiyorum ama o potansiyeli henüz bulamadım. Yürüyüş yapmak istiyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorummm

Ben de sizi çok seviyoruum. Başlamak istiyorum ama o potansiyeli henüz bulamadım. Yürüyüş yapmak istiyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorummm
Yaa kuşum evde yap sporunu olmuyor mu ??
Yada sabah erken çıkacaksın ne olacak ki riski dhaa yeni ensesinde hissetmiş biri olarak sabah erken saatte parkta vs yürümek beni korkutmuyor maske mesafe milli marş gibi oldu

Aç karna spor faydasını gören bir arkadaş

babannem yapardi benim, incir uyutmasinin olayi sadece incir ve sut olmasi zaten, o sekliyle bayagi tatli oluyor, hic balli duymamistim. nasil oldu ki?
Canım güzel bi şişe al kapaklı,karaf deniyor sanırım ,içine çubuk tarçın limon dilimleri koy tmm mı bak nasıl içiyosun sürekli de doldur
Benim sisem var da aklima gelmiyordu. Bugun hem pomodoro teknik de yaptim, 25 dk calis 5 dk ara, calisirken su icip aralarda tuvalete gittim :)

10 dk ile başlamış oooo süperr

oh oh cnm güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…