Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa kuşum evde yap sporunu olmuyor mu ??
Yada sabah erken çıkacaksın ne olacak ki 🤷 riski dhaa yeni ensesinde hissetmiş biri olarak sabah erken saatte parkta vs yürümek beni korkutmuyor maske mesafe milli marş gibi oldu :confused:
Çook önceleri bi çıkmıştım, o kadar kalabalıktı ki anksiyetem tuttu resmen. Ki bende yoktur. :D Tamam, önümüzdeki hafta kendimi zorlayacağım senin için... :110:

Çook önceleri bi çıkmıştım, o kadar kalabalıktı ki anksiyetem tuttu resmen. Ki bende yoktur. :KK70: Tamam, önümüzdeki hafta kendimi zorlayacağım senin için... :110:
Oy kuzum tmm çıkma geriliyorsan hatırlıyorum o çıktığın zamanı nadir çıktığın için nasıl unuturum annenle yürümüştün o mu :) o zman baya yazdı ondandır 🙄🤭
Evde o halde haftada 2 3 gün bir spor bul kendine 0 spor olmaz kuzum :KK43: diyetine bile iyi gelecek daha iyi odaklanırsın inan

Canım c vitamini, d vitamini ve çinko olan takviyelerden alabilirsin hem bağışıklık için de iyi :)
bi de bütün b vitaminlerini almak lazım aslında,kuruyemiş, et tavuk yumurta baklagil çeşitlendirerek ye tatlım :KK66:
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım senin için de geçerli tabii pacman pacman kuşumun da değindiği gibi :KK19:
Teşekkür ederim canım daha çok yiyeyim o halde 😍

Evet kaçakları görelimmmm :rolleyes: :rolleyes:

Başta bendeniz emnis 🙈 geçiniz :confused:
Hiç şaşırmadığım pacman pacman :olamaz: hiç mi spor yok yahu ? Nasıl ?

mavimli mavimli de muaf tabiki

SaskinAnne SaskinAnne B bluuee Amor-a Amor-a biraz daha ağırlık vrmeniz gerekiyor gibi haftanız nasıl geçiyor takip edemedim ama asılalım lütfen ✌

kirmizigitar kirmizigitar bakıyorum artık sende adım sayıyorsun nasıl oldu:) saat mi aldın :) bugünkü adımlar çok iyi 😎 ama walk Challenge için atsaydın +100 puan kapardın şansına küs 🤭

bu arada yokluğumda Challenge için mesaj atan kızları açıklayamadım ama puanlarını tabloya ekledim ♥ cumartesi günü 1. A AKREPcg pazartesi 1. seyrekyagmur seyrekyagmur +100 puan eklendi 😘

haa birdee Tempus Tempus balım şahanesin çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim :halay:

Eki Görüntüle 2698623
adimsayari telefondan takip ediyorum, disari pek cikmiuorum evde de adim sayilmiyo tabi... disari ciktigim.gunler telefonun sarzi bitmemisse o sayiyo🤣 ordan biliyorum.sayilari...

pacman pacman seni cok iyi anliyorum spor/hareket o kafada degilsin, ama inan su anda cok bos zamanin var ve yapmak icin tam zamani. Su anda kendinden baska kimseye karsi sorumlulugun yok ve hayatini tam anlamiyla kendin sekillendiriyorsun. Bu yaslarda biraz kas kazanir, yag oranini dusurursen, metabolizman da canlanir ve ilerisi icin bu sana muthis kolaylik saglar. Yas arttikca biyolojik olarak beden yavasliyor, daha fazla hareket vb gerekiyor ama aksi gibi yasam sartlari da bunlari yapacak zaman birakmiyor. Ileride benim gibi pisman olmani istemem ;)

Esim saglik nedeniyle yeni bir beslenme sekline gecti. Onceden ben diyetteyim diye o bitirirdi yemekleri simdi bana kaliyor. Buzlukta onceden yaptigimiz patates musakkalar vardi, haftasonu birini cikardik mecbur hepsini ben yedim :( baktim boyle olmayacak, yemek bankasi buldum, yarin vakit bulabilirsem evde yenmemesi gereken paketli ne varsa goturup vericem. Kan tahlili vermeye karar verdim bazi seyleri kontrol ettirmek icin, artik ben de onun gibi beslenicem (hem o sekilde daha kolay kilo veririm, eve paketli gida da girmeyecek).

kaptanim Cherry Mom Cherry Mom Fazla spor olmadan yediklerimizden kisarak diyet yaptigimiz icin metabolizma yavasliyor, sonra biraz yediklerimizi artirinca hemen artiya geciyoruz. Ben bu hafta kacamaklar da yaptim ozur dileyerek soyluyorum. Yarini mumkun oldugunca hafif geciricem, cumaya artida olmamam gerek, ama hayatima tekrar spor katmam sart. Gunluk 10bin adim ve ise bisikletle gidis gelis garanti yapabiliyorum bunun ustune haftada 3-4 gun pilates veya agirlik filan gibi bir spor hedefliyorum. Simdilik dusuncem cumartesi/pazar icin 2 gun en azindan 1 ay bunu yapabilmek. Is/cocuk nedeniyle haftada 3-4 cikmasi belki birkac haftayi bulacak. Ben takimda devam etmek istiyorum ama takim icin (senin icin) ne iyi olacaksa oyle yap (yani asagi listeden de devam ederim sorun degil, mesele menu yazmak, kilo bildirmek).

Kıyamam yaa :hasta:çok geçmiş olsun hayatım:KK61: iyi haberini alırsınız inşallah biz iyi düşünelim :KK200:
Çok teşekkür ederim haberde alamıyoruz yasakmış doktorların arada arayıp bilgi vermesini bekliyoruz bıraktık geldik kadını zaten bebek gibi son aşamalardaydı artık dualarınızı bekliyoruz kaç yıl çekti en azından böyle vefat etmesin 😭🤲🏻

Esim saglik nedeniyle yeni bir beslenme sekline gecti. Onceden ben diyetteyim diye o bitirirdi yemekleri simdi bana kaliyor. Buzlukta onceden yaptigimiz patates musakkalar vardi, haftasonu birini cikardik mecbur hepsini ben yedim :KK43: baktim boyle olmayacak, yemek bankasi buldum, yarin vakit bulabilirsem evde yenmemesi gereken paketli ne varsa goturup vericem. Kan tahlili vermeye karar verdim bazi seyleri kontrol ettirmek icin, artik ben de onun gibi beslenicem (hem o sekilde daha kolay kilo veririm, eve paketli gida da girmeyecek).

kaptanim Cherry Mom Cherry Mom Fazla spor olmadan yediklerimizden kisarak diyet yaptigimiz icin metabolizma yavasliyor, sonra biraz yediklerimizi artirinca hemen artiya geciyoruz. Ben bu hafta kacamaklar da yaptim ozur dileyerek soyluyorum. Yarini mumkun oldugunca hafif geciricem, cumaya artida olmamam gerek, ama hayatima tekrar spor katmam sart. Gunluk 10bin adim ve ise bisikletle gidis gelis garanti yapabiliyorum bunun ustune haftada 3-4 gun pilates veya agirlik filan gibi bir spor hedefliyorum. Simdilik dusuncem cumartesi/pazar icin 2 gun en azindan 1 ay bunu yapabilmek. Is/cocuk nedeniyle haftada 3-4 cikmasi belki birkac haftayi bulacak. Ben takimda devam etmek istiyorum ama takim icin (senin icin) ne iyi olacaksa oyle yap (yani asagi listeden de devam ederim sorun degil, mesele menu yazmak, kilo bildirmek).
Yeni yeme düzeniniz şimdiden hayırlı olsun eminim çok iyi olacaktır paketli gıdaların evden çıkması kadar güzel birşey var mı
Cumayı yine senin bir şekilde halledeceğine inanıyorum ama böyle son dakika kendini yorman beni üzüyor umarım planladığın şekilde bir tempoda ilerler ve cumaları rahat rahat karşılamış olursun :) ve lütfen artık listeden çıkma teklifinde bulunma bana müsadenle yasaklıyorum bunu sana :) seni bu listeden hiç çıkmadan mezun edeceğiz bu sefer 🤩🤩

Çok teşekkür ederim haberde alamıyoruz yasakmış doktorların arada arayıp bilgi vermesini bekliyoruz bıraktık geldik kadını zaten bebek gibi son aşamalardaydı artık dualarınızı bekliyoruz kaç yıl çekti en azından böyle vefat etmesin 😭🤲🏻
Ah canım Allah çektirmesin kimssye bozma moralini sende :( dua edeceğim 😘

Back
X