Esim saglik nedeniyle yeni bir beslenme sekline gecti. Onceden ben diyetteyim diye o bitirirdi yemekleri simdi bana kaliyor. Buzlukta onceden yaptigimiz patates musakkalar vardi, haftasonu birini cikardik mecbur hepsini ben yedim

baktim boyle olmayacak, yemek bankasi buldum, yarin vakit bulabilirsem evde yenmemesi gereken paketli ne varsa goturup vericem. Kan tahlili vermeye karar verdim bazi seyleri kontrol ettirmek icin, artik ben de onun gibi beslenicem (hem o sekilde daha kolay kilo veririm, eve paketli gida da girmeyecek).
kaptanim
Cherry Mom
Fazla spor olmadan yediklerimizden kisarak diyet yaptigimiz icin metabolizma yavasliyor, sonra biraz yediklerimizi artirinca hemen artiya geciyoruz. Ben bu hafta kacamaklar da yaptim ozur dileyerek soyluyorum. Yarini mumkun oldugunca hafif geciricem, cumaya artida olmamam gerek, ama hayatima tekrar spor katmam sart. Gunluk 10bin adim ve ise bisikletle gidis gelis garanti yapabiliyorum bunun ustune haftada 3-4 gun pilates veya agirlik filan gibi bir spor hedefliyorum. Simdilik dusuncem cumartesi/pazar icin 2 gun en azindan 1 ay bunu yapabilmek. Is/cocuk nedeniyle haftada 3-4 cikmasi belki birkac haftayi bulacak. Ben takimda devam etmek istiyorum ama takim icin (senin icin) ne iyi olacaksa oyle yap (yani asagi listeden de devam ederim sorun degil, mesele menu yazmak, kilo bildirmek).