Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Varya aslında aç değilim biliyorum ama ama psikolojik olarak sürekli yemek istiyorum😔ben nasıl diyet yapmışım nasıl öyle dönemler yaşamışım şuan şaşıyorum kendime
Aman canım dikkat et ipin ucu kaçtı mı tam kaçıyor
Neler yiyorsun ? Abur cubur ymezsin sen normal yemekler mi çok kaçıyor hamur işi mi ?

babannem yapardi benim, incir uyutmasinin olayi sadece incir ve sut olmasi zaten, o sekliyle bayagi tatli oluyor, hic balli duymamistim. nasil oldu ki?

Benim sisem var da aklima gelmiyordu. Bugun hem pomodoro teknik de yaptim, 25 dk calis 5 dk ara, calisirken su icip aralarda tuvalete gittim :)
Tatlı oluyor 😊

İmcir uyutması nedir? 🤤 Kulağa güzel geliyor. 😂
Se

Evet kaçakları görelimmmm :rolleyes: :rolleyes:

Başta bendeniz emnis 🙈 geçiniz :confused:
Hiç şaşırmadığım pacman pacman :olamaz: hiç mi spor yok yahu ? Nasıl ?

mavimli mavimli de muaf tabiki

SaskinAnne SaskinAnne B bluuee Amor-a Amor-a biraz daha ağırlık vrmeniz gerekiyor gibi haftanız nasıl geçiyor takip edemedim ama asılalım lütfen ✌

kirmizigitar kirmizigitar bakıyorum artık sende adım sayıyorsun nasıl oldu:) saat mi aldın :) bugünkü adımlar çok iyi 😎 ama walk Challenge için atsaydın +100 puan kapardın şansına küs 🤭

bu arada yokluğumda Challenge için mesaj atan kızları açıklayamadım ama puanlarını tabloya ekledim ♥ cumartesi günü 1. A AKREPcg pazartesi 1. seyrekyagmur seyrekyagmur +100 puan eklendi 😘

haa birdee Tempus Tempus balım şahanesin çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim :halay:

Eki Görüntüle 2698623
Ben evde ne yaparsam cunkubir yandan ev temizliği akşamları da ders notu hazırlıyorum yoğunum bu ara

Back
X