- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.581
Tabi onları görmüyoruz ya herşey yolunda sanıyoruzAz az yapmaya başladım inşallah da bide şu yeme işine çözüm bulsam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi onları görmüyoruz ya herşey yolunda sanıyoruzAz az yapmaya başladım inşallah da bide şu yeme işine çözüm bulsam![]()
Daha iyiyim canım bende sağolİyiyim kuzum şükür. Sen nasılsın asıl❤
Varya aslında aç değilim biliyorum ama ama psikolojik olarak sürekli yemek istiyorumTabi onları görmüyoruz ya herşey yolunda sanıyoruz![]()
Çok şükür. Daha da iyi ol inşallahDaha iyiyim canım bende sağol![]()
Menücü geldiiiii hannnnıııımmmmmmm yazmayan kalmasııınnnMenü topluyorum![]()
Aman canım dikkat et ipin ucu kaçtı mı tam kaçıyorVarya aslında aç değilim biliyorum ama ama psikolojik olarak sürekli yemek istiyorumben nasıl diyet yapmışım nasıl öyle dönemler yaşamışım şuan şaşıyorum kendime
Paketli hiç ürün yemiyorum şükür 1 yıldır. Hamur işi ekmek vs de yemem. Ama çok meyve yiyorum. Bide patatesAman canım dikkat et ipin ucu kaçtı mı tam kaçıyor
Neler yiyorsun ? Abur cubur ymezsin sen normal yemekler mi çok kaçıyor hamur işi mi ?
Tatlı oluyorbabannem yapardi benim, incir uyutmasinin olayi sadece incir ve sut olmasi zaten, o sekliyle bayagi tatli oluyor, hic balli duymamistim. nasil oldu ki?
Benim sisem var da aklima gelmiyordu. Bugun hem pomodoro teknik de yaptim, 25 dk calis 5 dk ara, calisirken su icip aralarda tuvalete gittim :)
Ahhahhaha patates yine mi sahalara döndüPaketli hiç ürün yemiyorum şükür 1 yıldır. Hamur işi ekmek vs de yemem. Ama çok meyve yiyorum. Bide patates![]()
Bende hiç bal koymam :)Tatlı oluyor![]()
Valla 1 buçuk gittiydi geri geldiAhhahhaha patates yine mi sahalara döndü![]()
Menü yazmaya başla o halde+3 ne oldu gitti geri mi geldi son durum ne kafam karıştı bu durumda
![]()
Alllahım gülelim ağlanacak halimizeValla 1 buçuk gittiydi geri geldişuan yine +3 yani
![]()
Tamam yazayım inşallah ya bence de. Bu gidiş pek hayra alamet değil yoksaAlllahım gülelim ağlanacak halimizevalla menü yazmaya başla derim ciddiyim kuzum
kendini kontrol etmiş olursun
![]()
Patateslere bi dur diyelimTamam yazayım inşallah ya bence de. Bu gidiş pek hayra alamet değil yoksa
Patateslere sahip çıkın, hepsi benim mideme gelmek istiyor, yoksa benim suçum yokPatateslere bi dur diyelim![]()
İyi gecelerHerkese iyi geceler kızlar ❤❤
Seİmcir uyutması nedir?Kulağa güzel geliyor.
![]()
Ben evde ne yaparsam cunkubir yandan ev temizliği akşamları da ders notu hazırlıyorum yoğunum bu ara
Evet kaçakları görelimmmm![]()
Başta bendeniz emnisgeçiniz
Hiç şaşırmadığımpacman
hiç mi spor yok yahu ? Nasıl ?
mavimli de muaf tabiki
SaskinAnne B bluuee
Amor-a biraz daha ağırlık vrmeniz gerekiyor gibi haftanız nasıl geçiyor takip edemedim ama asılalım lütfen ✌
kirmizigitar bakıyorum artık sende adım sayıyorsun nasıl oldu:) saat mi aldın :) bugünkü adımlar çok iyi
ama walk Challenge için atsaydın +100 puan kapardın şansına küs
bu arada yokluğumda Challenge için mesaj atan kızları açıklayamadım ama puanlarını tabloya ekledim ♥ cumartesi günü 1. A AKREPcg pazartesi 1.seyrekyagmur +100 puan eklendi
haa birdeeTempus balım şahanesin çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim
Eki Görüntüle 2698623