Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kv gelin atismalarinin idaresi tamamen erkek ile alakali, ben bunu anladim, esin cok yanlis davranmis, orta yolu bulacak olan esler...
bak benim iki kv iki kp var, millet biriyle bas edemiyo ben ikisiyle bogusuyorum, ikisiyle de aramiz inanilmaz soguk, vok mesafelidir. esim idsreyi beceremeyen biri olsa biz cok ciddi sorunlar yasardik. ben onlara karsi sonsuz anlayisli davranabiliyorum esimle aramizda onlarla alakali hicbir sorun olmayacagibi bildigim icin...

esin seni dinlemeyi anlamayi ve yeri geldiginde savunma dengesini kurabilseydi, emin ol sen de bir cok seye ksrsi cok daha anlayisli davranirdin.... bizi bizden baskasinin savunacagini bilmedigimizde kendi hakkimizi koruyabilmek icin bazen fevri davranabiliyoruz, normalde yapmayacagimiz seyler yapabiliyporuz.

Canım sen sakinliğini koru, annesinin nasıl anlattığını bilmiyoruz abartmış olabilir tabii
Ama sakince anlatırsan bak ben bundan bundan hoşlanmıyorum ama o devam ediyor ben de dayanamadım sence ne yapayım şeklinde bi konuşun bence.

Kilom ayni Cherry Mom almamis vermemisim. Boyle duraklayip birden veriyorum. Siskinlik vardi gerci bitki cayi icince kilom normale donuyor Cumaya kadar ihmal etmeyeyim.

Ahhh.. çok yaşadım 7 yılda neler neler .. anlarım o yüzden bende o asamalardan döndüm ama tepkiiszlik kaynaklı dah çok.
kavga ederek anlamıyorlar artık ben gosteriyordum bak gelinine nasıl davranıyor insanlar diye.. uzulme elinde sonunda görüyor oğulları sabır et derim tam içeriğini bilemesekte. Dediğim gibi 7.yilda anca anladi ki bizim yasadiklarimiz çok ağırdı kızım anası yüzünden karnimda ölecekti az kalsın. Bekle ilahi adalet tez vakit işliyor. Hala görüşüyor musun desen evet gönül sadakami veriyorum

En başından hata eşimde ben karışmam aranızdaki olan olaylara dedi cıktı isiN icinden
Bir gün diyorum ki iyiki evlenmişim diğer gün diyorum ki defolup gitse hiç üzülmem
Arada kalıyor annesi ile benim aramda
Ama yani icime mi atayım susayım mi gerçi konuşsam da değişen birşey olmuyor
Meyveyle mi yazmış cnm? yulaf da koydurmuş olabilir belki :)
Evet meyveyle yazmış 5yk yogurt 2 porsiyon meyve 2 ceviz
Aman 10 yıl oldu 10 yılda ne şekilde anlattım tahmin edemezsin bir başımın üstünde dönüp anlatamadığım kaldı annemi sevmeyeni bende sevmem kafası var ünv.de okurken doğru dürüst gorusmezlermis bile evlendi kıymete bindi. Eşimin ünv.de bir kız arkadaşı varmış inanılmaz bir tip bende sonradan resimlerini görmüştüm asla sınıfsal ayirim yapmıyorum ama ruhen çingene bazen diyorum ahhh onunla evlenecektin sen kaynana da görecekti gelin nasıl oluyor

[/QUOTE="kirmizigitar, post: 65400030, member: 275040"]
direncinde meyveyi tek basina yememen gerekiyo canim yaninda bir bardak sut ya da yogurtla tuketmelisin meyve sekerinin dengelenmesi icin. yogurt olarak tuketemiyorsan sut ic yaninda
[/QUOTE]
Öyle mi bilmiyordum
Ekmek tüketmeyeli uykum gelmiyor gece acıkmam yok baş dönmem yok beynimin içinde sanki sis var gibiydi o da yok ❤
Anlamıyor canım 10 yıl oldu ben anlatamıyorum annesi melek ben şeytan oldum dün bana merhametin vicdanın yok dedi

cok iyi tebrikler:)

ben telefonu degistirdim gecen hafta bu telefondan cektigim.resimlerin boyu buyuk geliyo sanirim yukleyemiyorum ya kucultmeyle filan da ugrasmadim nasi yapiliyo onu da cozemedim zaten daha cumaya kadar insallah veririz dogru durust kilo ben dun kokorec yedim yemez olaydim zehirledi beni butun gece tuvaletren cikamadim ondan boyle geldi tarti bugun yoksa gelmezdi,

Selamlar kızlar ancak geldim gece oğlum uyumadı benimde başım tuttu biraz hemen pazartesi kilolarına bakayım

tebriklerrr canımm cumaya bozmadan üstüne eklenerek istiyorum ona göre bu hafta hedefimiz büyükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…