- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.001
Dun yine eşimle eşimin annesi yüzünden kavga ettik
Ben pandemiden dolayı gitmeyince sürekli olarak x kişisinin torunu gelip kalıyor dedi bana
Bunun öncesinde çocuğum yokken aynı x kişisinin gelininin benden sonra evlenip çocuğunun olduğunu da defalarca dinlemişligim var
En nefret ettiğim şey karşılaştırma yapmaktır zira kendi çocuğumu da karsilastirmam herkes kendine özgü bir birey sonuçta
Çok sinirlendim ve telefonu yüzüne kapattım bu denli bir saygısızlığı yaptıracak duruma gelene kadar baya efor sarfetti
Tabi eşime sadece yüzüne telefon kapattığım kısmı gitmiş o ayrı
Bana neden telefon kapattım diye sorgulama yapmadı ama ben annen bir saygısızlık yaptı ben anlatmayacağım ara kendisi anlarsın ve lütfen gereken cevabı sen ver dedim ve kıyamet koptu
Artık anlaşabilme duygumu kaybettim
Bir yanım dur derken diğer yanim ayrıl kurtul diyor
O son lokmayı yemeseydim diyorsuncok iyi tebrikler:)
ben telefonu degistirdim gecen hafta bu telefondan cektigim.resimlerin boyu buyuk geliyo sanirim yukleyemiyorum ya kucultmeyle filan da ugrasmadim nasi yapiliyo onu da cozemedim zaten dahacumaya kadar insallah veririz dogru durust kilo ben dun kokorec yedim yemez olaydim zehirledi beni butun gece tuvaletren cikamadim ondan boyle geldi tarti bugun yoksa gelmezdi,
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun kuzumMerhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.
Ay evet ya niye bizimkine çağrılmooor insancıklarrr14.takıma bildirm gittitakım sayfaları şimdiden 50 kişi :)))
Aynen ona rağmen gitti ya süper kahraman gibi hissediyorumBravoo canımm regli bitince cuma günü bizi güzel bir sürpriz bekliyor inşallah
Başınız sağolsun canımMerhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.
Başınız sağ olsun, Rabbim rahmetiyle muamele etsin İnşaAllahMerhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.
Allah razı olsunBaşınız sağolsun canımmekanı cennet olsun inşallah ♥
Gruba tabiki gelebilirsin ne zman kendini hazır hissediyorsan istersen bugün başla kafan dağılsın
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun kuzum
Allah razi olsunBaşınız sağ olsun, Rabbim rahmetiyle muamele etsin İnşaAllah
Aslında o kilodan da azmıştebrikler canım çok iyi
Nice güzel yılları olsun inşallahAslında o kilodan da azmış
Sabah tartıdan önce ders kaydı yaparken kahve içmiştim
Ama yarın kızımın
doğum günü
1 dilim börek
4 sarma
1 dilim pasta hakkım var o yüzden yarın gündüz acım
Tmmdır canımAllah razı olsunCok tesekkur ederim yarindan itibaren baslayacagim insallah
Yürüyüştenn geldim biraz başım ağrıyor gece kötü geçti :/Nasılsınız
Geçmiş olsun canım. Şükür iyiyim bende.Yürüyüştenn geldim biraz başım ağrıyor gece kötü geçti :/
Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?