Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok üzüldüm insanlar neden böyle kaşınır durur huzursuz etmeye çalışırlar kv hiç mi düşünmüyor boşanma durumu olunca torunu oğlu çok mu mutlu olacak herşey daha mı güzel olacak yani Allah akıl fikir versin bazen sadece dırdır yapmayı seviyorlar önünü arkasını düşünmeden.. özellikle belli bir yaştan sonra ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor
Telefonla arayan o mu sen misin mesela ? Ben kayınvalidem ile hiç tartışmadım şimdiye kadar karşılıklı hiç bir husumet olmadı ona ragmen aramam bayram seyran hastalık önemli haller dışında :) mesafeliyim onlarda alıştı bu duruma sende mesafeni korumaya çalış arama o ararsa açma telefonu yüzüne kapatmandan çok daha iyidir boşver duymadım sonrada unutmuşum dersin geçersin :)

Bende şimdi giyinip çıkıyorum 1 haftayı geçti evden dışarı adım atmadım yürüyüş yapayım anne yemkleri ye ye yeeeee kilom ne oldu bilmiyorum Allah'tan iştahım açık değil

Merhaba arkadaşlar anneannemin durumunu söylemiştim covidden vefat etti cuma günü.Kendisi ve çevresinde hasta olan arkadaşlar panik olmasın diye açıklıyorum anneannem son evre alzheimerdı 14 yıldır hastaydı son 4 yılı yatağa bağımlıydı yüksek tansiyon şeker ve tek böbrekliydi yoksa çevremde diğer olan insanlar çok rahat geçirdiler Allaha şükür. Covid cenazesi olunca evde otur üzüntü kimse yok çok yememe dikkat edemedim stresli durumlarda kendimi tatlıya vururum tekrar gruba katılmak istiyorum uygun olursa.

O son lokmayı yemeseydim diyorsun

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun kuzum

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
Gruba tabiki gelebilirsin ne zman kendini hazır hissediyorsan istersen bugün başla kafan dağılsın

Başınız sağ olsun, Rabbim rahmetiyle muamele etsin İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…