Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tersten gideyim :) önermeyeceğim Arçelik :)) ablamda Siemens vardı onunda içi plastik kokuyordu kayınvalidemde bosh var o çok memnun bende bir dahaki sefere bosh alcam

Yaaa bile bile de yiyorsun o kadar da moralini bozuyor üstelik ya takmayacaksın yada uzak duracaksın canımm:) onlar hep su tutuyor işte vücutta şiştikçe şişiyoruz bizde

Tersten gideyim :) önermeyeceğim Arçelik :)) ablamda Siemens vardı onunda içi plastik kokuyordu kayınvalidemde bosh var o çok memnun bende bir dahaki sefere bosh alcam

Benim önceki arcelikti
Cani istese yikar istemese deterjani bile almazdi
Hatta son zamanları program 1 de yıkayacağım zaman 1e bastığımda çalışmazdı ilk 2 ye basıyordum calistiracak gibi yapıyordum kıskanıyordu sonra tamam üzülme deyip 1 e basıyordum öyle çalışıyordu
Şimdi bosch aldım 6 programlı cok memnunum

Yaaa bile bile de yiyorsun o kadar da moralini bozuyor üstelik ya takmayacaksın yada uzak duracaksın canımm:) onlar hep su tutuyor işte vücutta şiştikçe şişiyoruz bizde
O dolma içi var ya esas o dolmalar salı günü midemde olacak hehe
4 tane hakkım var ama o gün 4 dolma yemek için bu öğlen haşlama kabak yedim

Minik mi bunaltiyor iş mi yoğun ortimcim bugün seçmeli spor yapalım mı vaktin varsa ben kendimde zumba mekik düşünüyorum
Yapalım ımarım o uyuyunca leslie yapacak enerjim kalır, yapmak istiyorum çünkü.
Öyle ama şimdi lojistik sorun, böyle hasta olacağını bir hafta gidip bir hafta gidemeyeceğini tahmin ettiğim için yarı zamanlı başladım zaten.
Çok geçmiş olsun
Burnuna izotonik sık canım bizim doktorun ilacı o hep onu veriyor hastayken
Allah şifa versin
Tuzlu su yapıyorduk önceden şimdi istemiyorum ağzıma geliyor diyor çok rahatsız ederse ancak izin veriyor
Neredeyse her markada seviye seviye oluyor, çç haznesi plastik ve metal olanlar. Metal tavsşyr ederim.

Tam alışmışken neden değişti anlamadım ama

Eksi var regle rağmen

Teşekkürler esimde araştıriyor. Oda bosh begendi. Büyuk intimal onu alacağız. Arcelik leydi ne diye bakayim dedim. Kayin validemin makinenin aynısı ben ondan kaç yıl sonra aldım benim kide arcelik bozuldu. 17 yilda az sayılmaz. Birde ucuzuydu. Tekrar tesekkürler herkeze

Bugun daha iyiyim cok sukur.
Takviye falan aldim meyvede yiyiyorum ama su fazla icemiyorum bogazim aciyor.
Sordugun icin tesekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…