- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.081
Hımm ondan paccimm yok demek iyi o haldeYeni üyeler de katılıyor aramıza ama süper
Aynenonun dersleri bugün başlamış stres olmuştur haliyle,hem yeni sistem yeni kurallar o yüzden aktif olmadı diye düşünüyorum ama düzenini yine oturtcak eminim
öğretmenlerimiz canımızz bitanemiz
Inşallah cumaya hedefe ulaşalım ✌Tebrikler kızlar az uz gitmiş cumaya kadar bırakmayalım ✌
Ohhh yaaaa sonunda bı birinciligim oldu05.10 Walk Challenge
1.seyrekyagmur 14.880 adım
2.Hedef60kgolmak 11.960 adım
3.Cherry Mom 6000 adım
evet bugünün +puanı seyrekyagmur un oldu şahane adım sayısı tebriklerr
ya bu arada yine bahtsiz bedevikendi derdime dustum yeni gelen arkadasa hosgeldin diyemedim simdide geri sayfasa bulamiyorum adini yeni gelen arkadasim hosgeldin sefa geldin
Bu cuma güzel olacak inşallah ekipçe herkesin odaklanması lazım çalışınnnn yavriiilerimmmmInşallah cumaya hedefe ulaşalım ✌
aynenHımm ondan paccimm yok demek iyi o halde
Benimle ortiii olunca beslenmen değişti kırmızısabah 1 yumurtali ekmek (cocugun kalan dilimini yedim)
ogle 1 dilim limonlu kek ve bir bardak sut (gece 3 te yaptigim kekten ilk defa tattim)
aksam patlican oturtma
2 kasik yogurt
Kızz seni yakan patlıcanı birde oturdun yedin misabah 1 yumurtali ekmek (cocugun kalan dilimini yedim)
ogle 1 dilim limonlu kek ve bir bardak sut (gece 3 te yaptigim kekten ilk defa tattim)
aksam patlican oturtma
2 kasik yogurt
Bu cuma güzel olacak inşallah ekipçe herkesin odaklanması lazım çalışınnnn yavriiilerimmmm
Biz birbirinizi iyiye çekin diyoruz bunlar keke böbreğe çekiyor anam gel ortim birlikte kek yiyek değil amaçBenimle ortiii olunca beslenmen değişti kırmızı
şu pembe kurdelalı emojilere bayılıyorum yaaBu cuma güzel olacak inşallah ekipçe herkesin odaklanması lazım çalışınnnn yavriiilerimmmm
Hiç öyle dermiyim dediğimi yap yaptığımı yapma diyom benBiz birbirinizi iyiye çekin diyoruz bunlar keke böbreğe çekiyor anam gel ortim birlikte kek yiyek değil amaç
Hiç öyle dermiyim dediğimi yap yaptığımı yapma diyom ben
Seferberlik ilan etmişin bacım daha ne olsunkalori sayarak zayıflama var 1, aralıklı oruç var 2( saatleri aşıyorum ama şşşş) ,kendi çapımda takıldığım sayfam var 3, burası 4
noooolmuş yani hahaha
bende bugun "noldu la bana ben yemezdim boyle seyler" dedim kendime biliyomusunBenimle ortiii olunca beslenmen değişti kırmızı
Allah'ım yiye yiye zayıflayan bir ekip herşeyden vazgeçiyoruz hamırrdan asla ben biraz ceza yazayım size nerde benim düdüğümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?